За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 597
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Мила, много мило, че Б ви е оставил да попразнувате малко РД и ти да си отпуснеш душата. Ооох, стават си хора нашите малки човечета. И наистина, вземи отиди на мамолог!
Аз пък съм на тема торти вече. Който е доволен от миналогодишната торта за РД - моля нека сподели.

# 271
Здравейте,
Мила много хубаво ,че сте изкарали добре вчера  Hug а с тази кърма направо ме втрещяваш  Shocked хайде дано да спре вече .

Дейзи нещо се губиш днес  Rolling Eyes надявам се че сте добре.

Аз днес съм малко по спокойна ,но все още не съм яла и почти не съм спала. Сутринта се обадих на личната лекарка на баба и тя каза ,че не смее да дава нищо без мнение на невролог та ме свърза и ми изписаха 2 вида хапчета и в понеделник пак ще се чуеме за да и кажа как е. Обаче аз пак останах в недоумени какво всъшност се случва и какво да очаква.
За късмет имах записан час да заведа Симона на хомеопат /нали ходиме за дерматита/ и докато я преглеждаше лекарката ,чета аз в ценоразписа -неврологичен-психически и незнам си там какъв друг преглед  та директно я подхванах жената та ми обясни надълго и на широко за какво става въпрос какво мога да очаквам и най хубавото е ,че без да и казвам какво са ни изписали каза абсолютно същите 2 лекарства .Та като цяло ми каза ,че щом кръвното и е ниско няма страшно другите неща с лекраствата ще отшумят и мога спокойно да си спя без да я проверявам през 10 мин. защото нещо фрапиращо няма да стане .Даже каза ,че и лекраствата няма да се наложи да ги взима постоянно а след определено време ще ги спреме та така. Вече дишам  ooooh!

Сега ще се захващам нещо да готвя ,че нали както обикновенно ще имаме гости и ще взема да се наям като хората ,че вече стомаха сигурно се е свил отвсякъде.

Хубава вечер на всички  Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 18:35 от miki3

# 272
за мухъла - ние имахме черен мухъл на бившата тераса - сега част от хола преди време. това доколкото знам е най-страшния вид мудъл. Пробвах 100 препарата и пак избиваше. Най-накрая излях една бутилка белина и го оставих да изсъхне напълно за около седмица. След това пребоядисахме с латекс и оттогава към 2-3 години не е избивало нищо. Според мен сме го убили  Joy Joy Joy
Мила, браво за доброто прекарване на РД...

# 273
Добро утро!
Аз днес се наревах едно хубаво за добро утро... Катя не искаше да яде , а и мъжа ми ме нервира от снощи, много и аз си изкарах лошото и сега съм вече ОК.
Оставих я Катерина , ако иска да яде. Писна ми да се моля вече. И се е научила да казва "не иска" , още преди да е видяла какво и предлагаш, направо ме побърка , само това повтаря .На него пък не му говоря и готово Crossing Arms Ще ме ядосват в събота ,а кога ще си почивам, а?
Оплаках се. Извинявайте ,ч е ви натоварвам обаче няма на кого да споделя.  bouquet

# 274

Аз днес се наревах едно хубаво за добро утро... Катя не искаше да яде

И аз така .Сутринта станах рано да се правя на добрата домакиня. приготвих им закуска , а Данаил ми казва "гадна няма яде " .Закуската беше палачинки .Той като реши ,че не му се яде и казва на всичко че е гадно .Изгоних ги Mr. Green с баща му на кафе, аз да оправя малко , а по-късно го командировам в баба му . Laughing

# 275
elly_G, cicaHeart Eyes Hug Криси също напоследък на всичко за ядене казва първо "Не", а след това евентуално може да го опита. Обаче, да ви кажа, срам не срам,  Embarassed аз въобще не се впрягам като не иска да яде. Седи гладна и точка по въпроса.  Crossing Arms А тя като усети, че няма кой да я гони с храната, сама си хапва, когато си мисли,ч е никой не я вижда  hahaha Иначе по гръб не пада, като каже не - не. Ама знае, че като не се нахрани, на гладно няма нито бонбони, нито сок, нито маслини, нито нещо друго любимо нещо  Naughty
Аз миналата седмица правих едни солени закуски със сиренце.   chef Криси отначало каза, че не иска, но после, след като ги опита, добре си похапна.  bowuu Но тази сутрин, уж имах и аз планове за палачинки, обаче много късно се събудихме  Mr. Green Поне се наспахме   Grinning

Мики, как си? Хапна ли поне, да не се тревожиш на празен стомах  Crazy

Мила, браво на Б, че се е държал като голямо момче  Hug

# 276
DessyM , да хапнах  Grinning бях се наточила яко за  крилцата които правихме снощи ,но така ми се беше свил стомаха ,че успях да изям само едно  Rolling Eyes с половин домат, но довечера имаме среща на курса ,,При Кмета,, дано да има нещо вкусно   chef

# 277
Здравейте, мами  Grinning

Вече ми мина първонвачалната паника от ситуциата около лелята и вече съм ОК  Grinning

Това с мухъла, което пишете е ужасно  ooooh! А, като знам, че може и мен да ме сполети с този нов апартамент  ooooh! Ние ще слагаме латекс с незнам си какви съставки против мухъл, пък ще видим. Но ще си снама да го давя с белина, ако се появи  Mr. Green

Мики  Hug раздав ме, че и ти си по-добре вече  Grinning

Мила, поздравления за приятното изкарване  Grinning

Ние пък вчера излезнахме на завдение с компанийка да изпратим приятеля ни от Канада обратно. Ей, то било много хубаво да излезнеш и да не гониш само детето между масите  Mr. Green Пийнахме, хапнахме, прибрахме се и днес спах до 10  Laughing Маги беше при майка ми през това време. Много добре ми се отрази  Peace

# 278
Добро утро!
Къде сте бе?
Спите , а?
Аз уж щях да спя днес и легнах в другата стая снощи , а Станислав в спалнята с Катя. Е да ама тя се е събудила явно и той я взел при него в леглото и в 7.30 Катя идва и ми вика "тани, тани" , сиреч стани. А тати хърка и не му пука . Та толкоз с мойто спане.
Моля ви се кажете има ли злояди деца? Катя напоследък нищо не иска да яде. Направо се побърквам да се чудя как да я накарам да хапне нещо малко поне. Пробвах и да я оставя да не яде като не иска , с идеята ,че все някога ще огладнее, обаче на нея хич не и пука. МОже да изкара цял ден на вода и сок. Свекито как я храни незнам, обаче аз всеки път съм на ръба на нервната криза.
И друг проблем имаме. Бие, всички наред през лицет , по главата. Страшно е направо. А ние не се бием у нас , обаче тя раздава шамари мощно. Направо незнам как ще я пусна на ясла. Сигурно всяка вечер ще ме чака някоя ядосана майка защото Катя е ступала детенце.
Та така, иначе на мен ми мина от вчера. Направих си един шопинг. Купих си едни дънки (най-после) и много красив плат, от който смятам да си ушия пола.Доволна съм. bowuu

# 279
Ели, за яслата - децата са съвсем различни там... Изан също удря, но в Дг никога не е посягал - там са други правилата и на него му е ясно. Иначе като ме удари и получава един по ръчичката. Сега посяга само на баба си, защото тя реагира бааааабино момченце и го целува. Грешно според мен, но ходи обяснявай.
За яденето - моят изкара 2 седмици на сок и след това пак прояде. Но не съм се тормозила от този факт. Винаги има нещо за ядене в чинийка, ако иска да си вземе... Циркът е, че от 2 седмици принудителна диета не е отслабнал нито грам... Това ми го спретна преди празниците. Сега от 1 седмица също не яде нищо у дома - тоест сутрин преди градина иска само сЪк - тоест сок и вечер като се прибере пак иска само сЪк, но там ядал като ламя и сигурно е вярно, защото доста е загладил косъма, откакто ходи на градина. Аз като малка съм карала дни и без сок дори, пък сега тези които ме познават знаят, че въобще не ми личи  Joy. Аз забелязах, че от Мултисеностола му се отваря апетита - пробвай... но най-важното е да не се впрягаш...

# 280

Общи условия

Активация на акаунт