За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 608
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО-МНОГО, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ   bouquet

# 241
Мами, мен днес ми е много криво  Tired Оперираха лелята на мъж ми от рак на гърдата  Sad Тя му е почти, като майка и той и брат му много я обичат. Пък и жената си е свястна. И от вчера след операцията е в къщи. Аз нямам против жената, но тя си е болен човек и хич не ми харесва, че е в нас  Sad За сега ще е в къщи до края на другата седмица, после ще ходи при брат му. Но тя вече си е жена, която няма да може ад се оправя сама на Велинград, където си живее. Има щерка, една смотана кокошка, която живее в Германия. И нито се сеща да се обади на нас, ни то нищо. С майка си говори де, права й пари и си идва едни път в годината за 2-3 седмици. И сега дойде от Германия, за да раздаде задачи кой как трябва ад гледа майка й  Close е, от Германия и аз мога да раздавам правосъдие  Crossing Arms Вместо да си я вземе при нея, хем там са във ферма на чист въздух, хем там може и по-адекватно лечение да й се проведе. А тя идва тук да ми казва да прибера болна жена при малко дете и с планове за бебе  #2gunfire
Майка ми допълнително ме стресира, като ми каза, че имало съмнения, че рака се предава по вирусен път  #Crazy Направо съм в ужас. Маги въобще няма да стъпи в нас, докато лелята не си тръгне. Ще си седи при майка ми. И преди да се върне, ще трябва да изпера всичко, което е ползвала лелята  Tired Да ви кажа и за мен си се замислям  Rolling Eyes Не знам паникьосвам ли се, преувеличавам ли. Но ако след години ме сполети същото, кой ще ми гарантира, че не е това причината  Rolling Eyes
Въпрсът е, че тази седмица ще мине, а тъпата немска кокошка не иска и да чуе, да си наеме човек във Велинград, който да помага на майка й. Според нея трябва да я гледа някой от нас  #2gunfire
Хайде стига съм ви занимавала с моите гадости  Tired Пооплаках се и ми олекна малко  Sad

# 242
Веси, според мен излишно се тревожиш  Peace аз несъм чувала до сега рака да е заразен. Rolling EyesМоже наследствено да се предаде,но не и по вирусен път.Наистина, обаче е редно жената да си е при дъщеря си и както казваш явно и мястото е много подходящо.Дано напълно се възтанови и да няма по нататъчни проблеми! Praynig

# 243
Веси, разбирам че ти е неприятно, но така е, който има роднини, трябва от време на време и да се грижи за тях. А щом казваш, че са толкова близки със съпруга ти...
По въпроса с вируса, моля те, стегни се, това звучи направо абсурдно ooooh! Мама беше с премахната гърда от рак и със сигурност никой не успя да зарази, даже напротив, това й даде шанс да има още 10 години пълноценен  живот. Помня че стоя 1 година у дома, но си вършеше всичко сама, след това продължи работа и не се е оплакала нито за миг, докато не дойде най-лошото. . .
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Галя, виждам, че ни четеш, пиши как сте с малката сладурка Heart Eyes

# 244
Честити рожден ден Миличка! Да си много здрава, наспана, обичана и уважавана от твоите мъже, на ръце да те носят и в очите да те гледат  Hug Hug Hug

Веси, много кофти, но това са житейските ситуации, преглъщаш и толкоз, а рака не е заразен, споко  Wink

Аз последно на градина се спрях на Вила Вилекула, много е близо да нашите и тя ще я взимат в началото на обяд, докато се адаптира, като мине грипния сезон мисля да се тестваме как ще потръгне /ако има и места де, че то не се знае след 2-3 месеца как ще е/.

Много съм бясна  Twisted Evil тоя болничен ми излезе през г*за  Twisted Evil две журналистки са ме прескочили по доста гаден начин и са успели и да ме злепостаявт където не трябва  Twisted Evil направо ще заръфам масата от яд  Twisted Evil

# 245
Веси, и аз си мисля, че излишно се тревожиш. Аз не съм чувала, че рака е вирусно заболяване. Но ти наистина дръж Маги далече от лелята. Все пак възрастна болна жена и малко дете ... Абе не е добра идея някак-си.

# 246
Дейзи, сего ти видях поста. Абе как ще се чувстваш виновна, че си била болна, ти или детето ти. Не си взела отпуска, нито си се скатала от работа, разболяла си се, нещо, което би могло на всеки да се случи. Какви са тия хора значи  #2gunfire

# 247
Абе и аз не бях чувала ракът да е заразен. Но майка ми каза, че ваксината за рак на матката е точно на такава основа. Установено е, че този вид рак се предава като вирус и са направили ваксината. А другите видове рак все още никой не може да каже как се предават и образуват.
Пък и сестра ми има колежка, която е онкоболна. И тя й е казала същото и че въобще не се препоръчва малко дете, да не говорим бебе, да е в близост до нея най-вече в този момент - след операцията и по време на лечението. А на нея са й казали, че ще й назначат и химио и лъче терапия. Тя просто ще е половин човек. Колежката на сестра ми е била много зле. В никакъв случай не е могла да се оправя сама.
А житейската ситуация бих я преглътнала, ако ставаше дума за мойте или неговите родители. Той си изпрати майка му, лека й пръст, пак след ходене по болниците. Тази жена трябва да си я гледа щерка й  Crossing Arms
Хайде стига съм ви занимавала. Ще се оправим

Дейзи, много гадно това с журналиските. И аз много мразя мръсните номера в работата  Twisted Evil

# 248
Мила  Heart Eyes, Честит Рожден Ден   bouquet   bouquet   bouquet
Желая ти много щастие, здраве, любов, късмет и нека всички твои мечти се превръщат в реалност  през следващата година Hug  Heart Eyes

# 249
Лили, излови ме Wink  Heart Eyes Аз си ви чета, но не ми остава много време да пиша. Ивка е добре, но се е залепила за мен като гербова марка и единственото ми свободно време е докато спи. Много се дразни като съм на компа и не прекъснато го изключва Simple Smile Ще се опитам да се включвам по-често Wink
Миличка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Heart Eyes  bouquet Най-сърдечни пожелания и много целувки от мен и Ивка Hug

# 250
Веси, успокой се!

Ракът на шийката на матката се причинява от HPV, които се предава по полов път най-вече. За другите неща си права и аз бих реагирала по същия начин на твое място  Hug

# 251
Да си допиша сега, че си приспах детенцето....мнооого съм бясна, ама не ми се влиза в детайли, с риск да обидя някой,неслучайно казват за тях, че са гадно племе  Twisted Evilтакъв просташки номер 2 пъти да ми се извърти по един и същи начин в рамките на 1 ден от две различни жени  Twisted Evil извън кожата си съм просто.

Веси, операцията по отстраняване на гърда е изключително тежка. Когато бях в болница за втората операция лежах с две жени с отстранени гърди. Те бяха смазани не само физически, но и психически. Определено не е приятна гледка - висят дренажи, но надали Маги би разбрала нещо сега. А подкрепата ви в този момент сигурно би означавало страшно много за нея, имайки предвид и че дъщеря й нехае явно. Ако можете да й помогнете-направете го, човешко е и на всеки може да се наложи да опре до другия. Още повече, че след такава операция болничния престой обикновено е много дълъг и сигурно е зажадняла за нормален човешки контакт.

Зори, беше ме питала как е майка  Grinning и тя е малко по-добре, изписаха нови лекарства, дано помогнат. Лошото е, че й отмениха операцията на окото заради кашлицата. Тя и тази операция сама по себе си ни е втресла всичките как ще мине...ще й сменят лещата на окото и ще слагат изкуствена  Shocked звучи отвратително, а майка незнае на кой свят е от шубе. Абе нещо напоследък се скофтиха нещата при нас, баба ми и тя си мълчала да не ни тревожи, че всъщност не е по-добре след последното лечение. Незнам вече....

# 252
Jessy, "Палечка" е близо до площад Журналист, ул. Кирил Видински №2
Тези дни мисля да я посетя и ще изкажа мнение  Peace

# 253
Ох ама депресантска тема сме заформили само за болести, вируси и операций  Tired

Моята баба днес е по добре ама аз хич не съм,неможах да заспя и съм като парцал на всичкото отгоре нямам никакъв апетит и не съм яла от вчера на обяд ама и нищо не ми се хапва Tired

Веси, дано намерите начин да се спарвите със ситуацията  Hug

Дейзи ,в коя болница ще я оперират майка ти?

# 254
А между другото тази сутрин разбрах как така Алекс изкара 2 седмици на градина без да се разболее. Първите дни след празниците някъкво детенце от групата им е било с температура и е получило гърч  Sad та учителките така са се притеснили ,че сега ги гледат под лупа децата веднъж да се изкашля някой и звънят на родителите да го взимат а сутрин връщат хремави на поразия . Днес даже пред очите ми върнаха здраво дете на моя приятелка защото в понеделник са му отлепвали пишлето и го боляло и затова тя не го е пуснала 2 дни ,но тъй като не носеше контактна бележка от лекар че е здраво не го приеха.
Те и преди връщаха ама сега съвсем са затегнали положението, днес в групата са само 7 деца  Sad

Галя ,радвам се ,че се появи Hug найстина ще е хубаво ако пишеш по често  Heart Eyes поздрави на Ивка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт