Оперираха лелята на мъж ми от рак на гърдата
Тя му е почти, като майка и той и брат му много я обичат. Пък и жената си е свястна. И от вчера след операцията е в къщи. Аз нямам против жената, но тя си е болен човек и хич не ми харесва, че е в нас
За сега ще е в къщи до края на другата седмица, после ще ходи при брат му. Но тя вече си е жена, която няма да може ад се оправя сама на Велинград, където си живее. Има щерка, една смотана кокошка, която живее в Германия. И нито се сеща да се обади на нас, ни то нищо. С майка си говори де, права й пари и си идва едни път в годината за 2-3 седмици. И сега дойде от Германия, за да раздаде задачи кой как трябва ад гледа майка й
е, от Германия и аз мога да раздавам правосъдие
Вместо да си я вземе при нея, хем там са във ферма на чист въздух, хем там може и по-адекватно лечение да й се проведе. А тя идва тук да ми казва да прибера болна жена при малко дете и с планове за бебе 
Направо съм в ужас. Маги въобще няма да стъпи в нас, докато лелята не си тръгне. Ще си седи при майка ми. И преди да се върне, ще трябва да изпера всичко, което е ползвала лелята
Да ви кажа и за мен си се замислям 
Пооплаках се и ми олекна малко 
аз несъм чувала до сега рака да е заразен.
Мама беше с премахната гърда от рак и със сигурност никой не успя да зарази, даже напротив, това й даде шанс да има още 10 години пълноценен живот. Помня че стоя 1 година у дома, но си вършеше всичко сама, след това продължи работа и не се е оплакала нито за миг, докато не дойде най-лошото. . .

Аз си ви чета, но не ми остава много време да пиша. Ивка е добре, но се е залепила за мен като гербова марка и единственото ми свободно време е докато спи. Много се дразни като съм на компа и не прекъснато го изключва
Ще се опитам да се включвам по-често 
Най-сърдечни пожелания и много целувки от мен и Ивка
и тя е малко по-добре, изписаха нови лекарства, дано помогнат. Лошото е, че й отмениха операцията на окото заради кашлицата. Тя и тази операция сама по себе си ни е втресла всичките как ще мине...ще й сменят лещата на окото и ще слагат изкуствена 

та учителките така са се притеснили ,че сега ги гледат под лупа децата веднъж да се изкашля някой и звънят на родителите да го взимат а сутрин връщат хремави на поразия . Днес даже пред очите ми върнаха здраво дете на моя приятелка защото в понеделник са му отлепвали пишлето и го боляло и затова тя не го е пуснала 2 дни ,но тъй като не носеше контактна бележка от лекар че е здраво не го приеха.
найстина ще е хубаво ако пишеш по често
поздрави на Ивка
Препоръчани теми