За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 608
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
Мила!  Hug Честит РД! Желая ти по много от всичките хубавини  Heart Eyes

Момичета, много ви благодаря за бързата реакция за яслите!   bouquet Сега остава да се поразходя и аз и да поразпитам тук-там!

А ако не ми мине котка път, другата седмица ще се видим. Гледам че за неделя 13ч има най-много желаещи! Там съм  Hug

# 226
Мила честит рожден ден ! бъди много щастлива и наспала се Wink  Hug Hug Hug

и аз гласувах за неделя 13ч, тогава ми е най-удобно.
Кетито честита миялна  Hug

# 227
  • София
Привет! Simple Smile

Миличка,Честит Рожден Ден!!!!Бъди безкрайно щастлива и мноооого обичана!!!!!Да си изкарате прекрасно днес в тесен семеен кръг!

Кетито,айде честито и със здраве да си я ползваш! Hug

За яслите и аз да кажа,че и те вече ще приемат деца само септември,тъй като чак тогава ще им се освобождават места от децата които постъпват в ДГ.Това ми каза директорката на една ясла ,където искам да запиша Дани.Аз исках да го пусна сега от пролетта,но тя ми каза,че вече това е положението и ако толкова държа,да ходя постоянно да проверявам дали случайно някое дете не е освободило място,та да го вземат напролет,но явно шансовете не са много големи Sad.Все пак ще ходя да и досаждам периодично,пък каквото стане...

# 228
Добро утро Hug

Аз да ви кажа не съм забелязала Алекс да е имал безсънни нощи или да е спал неспокойно заради градината  newsm78 а той доста често напоследък приказва на сън /това му е от баща му ,той бърбори по цяла нощт  Joy/ обаче съм забелязала ,че обикновенно говори със Симона ,емоцийте  със нея май са му по силни  Crazy

Ох аз вчера нещо си изкарах много яко акъла ,че баба ми нещо не беше добре и така се притесних ,че успях да се успокоя и да легна чак в 4.15ч. и в 6.00 станах да преобувам Алекс ,че му беше изпуснал памперса и беше цялия вир вода. После полежах ,но не посмях да заспивам за да не се успиме за градина и сега съм като парцал  Tired мисля да ударя един сън ,че иначе няма да успея да издържа до довечера.

По повод ,,дупките,, в които се изпада преди рождения ден съм чувала много пъти ,но до сега не съм забелязвала да ми се е случвало на мен ,даже напротив обикновенно това ми е много любимо време от годината защото съм родена май месец и точно тогава времето се оправя и всичко някак много свежо и живо ми се вижда а и от март до юни са родени всичките ми роднини и този период ми е особено прятен . Ама може би като трупна още някоя годинка ще започне да ми се зговнясва  Joy
Мила а за излизането да ти кажа според мен е въпрос на навик, аз докато бях бременна просто отвикнах да излизам/става въпрос за нощни излизания/ и после дълго време въобще не ми се занимаваше,но излезнеш ли ведъж  ,два пъти започва да ти идва настроение и желание . Поне при мен така се получи и сега не ,че нещо много съм се засилила ,но гледам от време на време да разнообразявам и много добре ми се отразява. А преди да направиме ремонта в нас може да се каже ,че нямахме кухня и всяка вечер се хранехме навън с приятели или си поръчвахме и това беше нормално за цялата ни компания ама сега си свикнахме всяка вечер вкъщи да се събираме и неможе човек да ни накара да изленеме просто всичко е до навик.

# 229
  • София, център
Мила честит рожден ден ! Пожелавам ти... спокойни нощи, повече излизане за кеф, положителни емоции и послушни мъже!  Hug

Кетито, честито и от мен...

Целувки от нас

# 230
МИЛА  Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЪДИ МНОГО УСМИХНАТА, ЗАРЕДЕНА С ПОЛИЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, И МНОГООООООО ОБИЧАНА!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

За годинките не се шашкай  Wink, вси4ко е въпрос на нагласа. Аз кво да кажа като ставам след 2 месеца на 32 Wink Никога не съм си мислила 4е остарявам, напротив все по-добре се 4увствам Simple Smile
И аз като Мики, обожовам рожденните си дни Simple Smile, не си позлволявам да изпадам в т.н дупки Simple Smile

Кети   Hug честита ти миялна! Кажи ни как си? Как върви бебока?

Дани  Hug - сподели и ти Simple Smile

Оф тоя поблем с тия градини - и аз да попитам нещо - има ли "на4ин" ако се отиде на място в дадена ДГ (държавна) да се запише детето от септември тази година, въпреки 4е няма да има навършени 3?

# 231
МИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  ПОЖЕЛАВАМ ТИ САМО ХУБАВИ НЕЩА И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 232
Мила, Честит Рожден Ден!!! бъди жива и здрава, обсипана с щастие и любов от обичните ти същества!!! Приятно изкарване днес!

аз също мисля, че излизането, забавленията и доброто настроение са въпрос на лична нагласа, независимо на колко години е човек, а също и въпрос на навик. Сега сме посветени на децата си и е нормално да излизаме по-рядко, но си мисля, че е хубаво да се разнообразяваме поне веднъж седмично и да излизаме без децата. На мен също много ми липсва времето, в което излизахме всяка вечер, но си мисля, че като поотрасната децата пак ще може да се "социализираме".
На мен сега също въобще не ми се излиза, много ми е тъпо, явно е  такъв период за мен и да си призная все повече се депресирам като си помисля, че ще трябва да се справям с две малки деца наведнъж, понякога даже съжалявам...А и Пресияна откакто работя от вкъщи започна пак да ми прави номерата със заспиването в нашето легло и ако не я взема изпада в истерия, не знам как да я отуча, уж беше започнала да си спи в нейното креватче и й държах ръчичката, а сега не иска и реве та се къса. Даже и през деня, ако тръгна към кухнята или другата стая веднага започва тревожно да вика "мама мама", разплаква се сякаш си мисли, че ще изчезна. Не знам какво й става при положение, че й обръщам внимание по цял ден. ОХ, отплеснах се ...

Zory, мисля, че с новата система няма да има такъв начин, например моя приятелка беше говорила с директорката на ДГ, в която е била дъщеря й и иска сега да запише сина си, има връзки и т.н., но директорката й е казала, че много би искала , но вече нищо не зависи от нея, а от системата през общината, тя нямала никакви права вече.

Моето бебе е добре, благодаря за интереса, Зори  Hug, отговаря си точно на седмиците, с изключение на краката  Joy които вървят с две седмици напред  Joy Аз се чувствам добре, нямам оплаквания и дай Боже   Praynig така да съм до края. Залата за йога на лъвов мост ми е под носа, но така и не намерих време да отида, защото заниманията са късно, от 19 ч, а аз тогава имам други неща за вършене, дано да измислят и други часове.

# 233
  • София
Миличка, честит рожден ден!!!  Heart Eyes Heart Eyes
Да си много здрава, много обичана и много щастлива с твоите двама мъже!

# 234
Оф тоя поблем с тия градини - и аз да попитам нещо - има ли "на4ин" ако се отиде на място в дадена ДГ (държавна) да се запише детето от септември тази година, въпреки 4е няма да има навършени 3?

Можело, но не по-малко от 2 и половна навършени. И освен това детето трябвало да е достатъчно самостоятелно, което вкл. и без памперс. Това ми казаха днес от една ДГ в Младост, но предполагам, че и в другите е това положението.

# 235
  • Sofia
Мила, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти само хубави неща да ти се случват оттук нататък!

Зори, аз пък мисля че няма такъв начин за държавните детски градини - подаването на документите става само през интернет от 04.02 и предполагам, че системата ще ги отхвърли,ако към 3112.2008 нямат навършени 3г., въпрос на 2 - 2.5 месеца. ама ...
Деси, а кога са ти го казали това, скоро ли? Май пак всички ще са равни, но някой ще са по - равни!

# 236
Деси, Дани мерси  Hug Анна-Мария е много самостоятелно дете - но за памперса незнам дали ще успеем.  Аз ще взема да се пробвам в държавната до нас от септември пък ще видим. Ще поговоря с директорката

Дани  Hug с дълги кар4ета значи Simple Smile Браво, браво Simple Smile И Анна-Мария вървеше така - по ка4ета с две седмици напред. А за йогата на Лъвово мост тя инструкторката за бременни е бременна трето детенце ще си ражда всеки момент и няма занимания ве4е

# 237
Мила,Честит Рожден Ден! Hug Да си здрава,безкрайно обичана и щастлива!!!

# 238
  • Варна
Честит рожден ден, Мила! Много здраве, много любов и повече сън ти пожелавам!

# 239
Деси, а кога са ти го казали това, скоро ли? Май пак всички ще са равни, но някой ще са по - равни!

Тази сутрин. За детска градина ставаше дума, не за ясла, да уточня  Peace

Общи условия

Активация на акаунт