ох какво ще ги правим тия баби, не мога да си представя че нещо може да се случи с моята, дядо ми почина преди 14 години, а още не мога да го прежаля....отвратителна съм, развалих темата, дано Мила не чете, че ще й скапаме рождения ден.
Желая ти много , много здраве , късмет и много да те слушат и обичат двете ти мъжлета

ще се справиш

,абе 4удим се дали да не я сменяме пак.В старата ясла условията са много добри,но други неща ме изнервяха,това например,4е непрекъснато полу4авах 4ужди дрехи и 4аршафи,а моите заминаваха незнайно къде,веднъж и викам на директорката,4е това не са нашите 4орапи,пък тя ми вика,ами щом никой не си ги е поискал,ве4е са ваши
и разни други неща да не ви занимавам.Аз реших да го оставя вкъщи поне до другия 4етвърът пък после щ? видим,дано тази ваксина да даде резултат.
Щото ако е така от там ви идват проблемите със здравето. не искам да те плаша, но е много сериозен проблем и ако си почиства , а не онищожава става по лошо, защото се раздразва и спорите ставали агресивни
Абе едни чудесии даваха по телевизията за едно семейство
Да не продължавам.
,ние за щастие вкъщи го нямаме този проблем.Ух сега ме накарахте да се замисля за този мухъл,аз не съм обръщала внимание де,ама мъжът ми ми каза,другият път ще се загледам.
И в Америка нали викат в къщи и им пръскат целите къщи. И изкарали семейството и като започнали да търсят източника на мухала и се оказало , че от една тръба под къщата , целите стени отвъртре/нали са им кухи/ са в мухал
и разбивали стени, незнам какво е останало от къщата. но при изследването на детето ли на кой беше
откриват такива спори от мухала в белите дробове 
Абе ей такива ужасии
. направо ме заболя главата , а ние имаме мухал в банята и сега съм го впрегнала Любо да пръска като ни няма 
и да му сложиш дианоза на детето 
Те щом досега не са се справили
Опитай да го спреш за известно време да видиш как ще е милата душичка

оставяйки ни доста време на спокойствие,много си хареса ястието-взех му пилешки хапки увити с бекон,на ролца и пържени картофки,нали е месоядно детето и се зарадва-хапна здраво-общо взето стояхме 3 часа напълно спокойни.
от това,което си писала за мухала ми се сви сърцето-ужас-ние имаме също (уж ни оправиха покрива на кооперацията а пак избива
)В детската стая няма,но на остъклената тераса Б прекарва много време а там има много и изчезва,като го напръскаме със Саво и после пак се появява 
и моя съвет е да смениш яслата 
нали е за малко при вас жената а и казваш,че е свестен човек-помогнете и да се съвземе,човешко е ,макар ,че предполагам не ти е леко а и не е твой дълг,но не пести на щерка и това ,което на нас ни написа.
стискам палци баба ти да се оправи 
Препоръчани теми