За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 607
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Мики, в някаква очна клиника ще е. Верно много сдухахме темата, хич не сме по заглавието  Confused Дано баба ти се оправи  Praynig ох какво ще ги правим тия баби, не мога да си представя че нещо може да се случи с моята, дядо ми почина преди 14 години, а още не мога да го прежаля....отвратителна съм, развалих темата, дано Мила не чете, че ще й скапаме рождения ден.

Герчо, къде ще местите офиса? Как ми се иска и нашия да го преместим по-наблизо  Rolling Eyes

# 256
Привет Hug
Мила , честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet Желая ти много , много здраве , късмет и много да те слушат и обичат двете ти мъжлета  bouquet  bouquet  bouquet

Веси , много кофти ситуацията , за теб Маги си е номер 1 и те разбирам прекрасно , всяка майка се тревожи за всичко за детето си . На лелята също сигурно и е много тежко , дъщеря й по такъв начин да се грижи за нея. Дано бързо да се оправите!
Мики , стискам палци баба ти да се оправи!
За излизането и аз си мисля ,че  е въпрос на нагласа и навик , а не до годинки. На мен нещо хич не ми липсват излизанията , пък и ние с мъжа ми сме си домушари. Можеби като поотраснат малко децата по друг начин ще се чувстаме и ще ни се излиза повечко.
Да се похваля ,че почвам шофьорски курсове можеби от февруари и малко ме е шубе пък ще видим.

# 257
daizy ,същата съм ,изпадам в паника когато не и е добре на баба ми незнам защо ама Боби вчера ми казва ,че за децата като са болни не съм се притеснявала толкова /
А за операцията питам защото съм била 4 месеца на стаж в очното отделение в ИСУЛ -много добри лекари  Peace

Anetka , успех с кормуването Peace ще се справиш Hug

# 258
Честит рожден ден ,Мила!Бъди здрава и обичана! baloni

# 259
Мила, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава , наспана и щастлива!
  bouquet

# 260
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ НА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И УСМИХНАТИ ЛИЦА! ДА СИ ДОБРА И СПОКОЙНА МАМА И бОБЧО МНОГО ДА ТЕ СЛУШКА И ОБИЧА! [/color]  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 261

Герчо, къде ще местите офиса? Как ми се иска и нашия да го преместим по-наблизо  Rolling Eyes
Още нямам представа - в момента усилено обикалям огледи и разглеждам разни помещения... за момента всичко е повече от отчайващо, освен едно в завод витоша, което ми е на 5 минути пеша от нас... Ние сме сложни и не става всичко за нас. Трябват ни поне 5 м високи тавани и поне 800 м2 площ и да няма колони - изобщо трудни сме... но ще се оправим

# 262
Мила моя Мила Mr. Green пожелавам ти много здраве,щастие и много спокойни нощи от тук занапред
Моят син ве4е втори ден отказва да спи слеобяд и е във вихъра си и ве4ер трудно го приспивам,снощи с триста зора към 22 4аса и цяла нощ беше неспокоен.
Галя радвам се,4е реши да се вклиу4иш,кажи нещо пове4е за вас,как сте с Ивка.Пусни някоя снимка на малката 4аровница да я видим колко е порастнала Heart Eyes
Гер4о едва ли Дани е изстинал от студът навън,защото в 90% от слу4аите го караме с кола и ходим само около 20м и той е винаги загърнат,по скоро ме съмнява,4е е от студът вътре в помещението.Аз като го сложих в тая ясла беше с условието,4е имат нова сграда пред отваряне,ама ве4е 4м си 4акат лиценза и новата сграда си стои необитавана,а децата се бутат в една стаи4ка метър на метър и с мухъл по стените #2gunfire,абе 4удим се дали да не я сменяме пак.В старата ясла условията са много добри,но други неща ме изнервяха,това например,4е непрекъснато полу4авах 4ужди дрехи и 4аршафи,а моите заминаваха незнайно къде,веднъж и викам на директорката,4е това не са нашите 4орапи,пък тя ми вика,ами щом никой не си ги е поискал,ве4е са ваши ShockedТам не разрешваха на Дани да се храни сам,въпреки неговото желание,а в тази ясла си яде сами4ък.В старата доста глезени ми се виждаха,Дани го приспиваха на ръце,а в тази новта от първия ден си спи сами4ък.В старата ясла Дани беше много нервен и непослушен,а в новата е като нов 4овек,дисциплината е желязна.В старата е двойно по скъпо  Wink и разни други неща да не ви занимавам.Аз реших да го оставя вкъщи поне до другия 4етвърът пък после щ? видим,дано тази ваксина да даде резултат.

# 263
  • София
zoui   Shocked Сериозно ли има мухал #Crazy Щото ако е така от там ви идват проблемите със здравето. не искам да те плаша, но е много сериозен проблем и ако си почиства , а не онищожава става по лошо, защото се раздразва и спорите ставали агресивни #Crazy Абе едни чудесии даваха по телевизията за едно семейство ooooh! Да не продължавам.

# 264
Аз не знам за какви ужасии точно говори кетито, зоуи, но щом има мухъл, значи има постоянна влага! И да! Вярно е,че колкото повече се търка, толкова повече се разпространява Sad  Дано се справите с болестите по-скоро, на каквото и да се дължат  Peace

# 265
Ами аз да ви кажа,4е тук в Португалия въздуха е много влажен и в много къщи има мухъл,затова пове4ето им къщи са облепени с пло4ки,даже ми се е слу4вало хора да минават покрай мен и дрехите им да миришат на мухъл Sick,ние за щастие вкъщи го нямаме този проблем.Ух сега ме накарахте да се замисля за този мухъл,аз не съм обръщала внимание де,ама мъжът ми ми каза,другият път ще се загледам.
Безмерна да не би Приси да се усещ,4е ще има бебе и един вид от ревност да т иска вниманието,вие казвали ли сте и за бебето?

# 266
  • София
 DessyM Кумата ми его е гледала това филмче, като на тези по дискавъри Wink
Та цялото семейство живее в една къща и имали мухал . И постепенно, децата развили астма, таткото се разболял от рак на белите дробове Shocked, едното дете било с церебрална парализа и състоянието му много се влошило. Всичко това постепенно CrazyИ в Америка нали викат в къщи и им пръскат целите къщи. И изкарали семейството и като започнали да търсят източника на мухала и се оказало , че от една тръба под къщата , целите стени отвъртре/нали са им кухи/ са в мухал Crazy и разбивали стени, незнам какво е останало от къщата. но при изследването на детето ли на кой беше  newsm78 откриват такива спори  от мухала в белите дробове  Crazy
И цялото изследване е  , за това как вреди мухала и ще е много вреден и ако се закача, се раздразва и разраства и ставал агресивен Crazy Абе ей такива ужасии ooooh!. направо ме заболя главата , а ние имаме мухал в банята и сега съм го впрегнала Любо да пръска като ни няма Whistling

Зоуи сега да не се психираш като мен Joy и да му сложиш дианоза на детето hahaha
Просто ако има мухал се опитай да я смениш детската Peace Те щом досега не са се справили Rolling Eyes
А и влагата също е вредна, но не толкова опасна като мухала. Иа теми тук, ще се пообразовам малко, че говоря на изуст Wink

# 267
Кетито, ти направо ме втрещи с този разказ. Никога не бях се замисляла, че може да се вдиша мухъла и после .... леле леле!  ooooh!
Ние в нашата баня имаме малко мухъл и аз го пръскам с едни препарати на основата на белината. След 10мин няма и следа от мухъл.

Ох, Зоуи, дано не е нещо сериозно, все пак Дани не е бил нон-стоп я тази ясла.  ooooh! Опитай да го спреш за известно време да видиш как ще е милата душичка  Thinking

# 268
Привет!

Мале каква тема сте захванали  ooooh!

Веси, горе галвата спокойно ще се справите, има и такива моменти в живота, жената 100% ще се 4увства добре у вас което ще и помогне определено за възстановяването.
А за рака, няма такова нещо - единственото доказано е за рака на шийката на матката 4е се при4инява от вирус. Другите ракови заболявания не са ясни какво ги при4инява, но имат огромна наследственост някои от тях - простатата, дебелото 4ерво, белия дроб. Като заговорихме за това аз другата седмица ще ходя да си направя изследването за hpv да видя дали го имам. По4ти всяка 2ра жена го носи в себе си, но е божа работа дали ще се активира или не.
Я медицинските мами да се изкажат по темата?  Wink 

Зоуи, това което описваш с мухъла и студената сграда не е хубаво за детенце. Няма ли на4ин да си го върнете в старата ясла, или да потърсите друга?

В4ера ходих да опитам един нов вид йога практика и направо се съсипах, всяко сухожилие и мусклул4е ме боли днес, няма да си правя такива експерименти май с нови техники

Гер4о, успех в търсенето на сграда за офиса ви. И аз обикалям по огледи напред-назад и положението е траги4но, цените са ненормални за България, не мога да си го обясня как е възможно да продават на такива безумни цени - луда работа

# 269
Много благодаря за поздравите за вчера милички-трогнахте ме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даже са се включили отдавна не писали майчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Адски хубаво ми стана,като ги изчетох всичките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вчера все пак излезнахме с Б,сестра ми и мъжа ми да обядваме(родителите ми не са в бг)
Бобърчето се държа супер,вече ще излизаме с него bowuu
Пи сок с 4 сламки Joy оставяйки ни доста време на спокойствие,много си хареса ястието-взех му пилешки хапки увити с бекон,на ролца и пържени картофки,нали е месоядно детето и се зарадва-хапна здраво-общо взето стояхме 3 часа напълно спокойни.
Щастлива бях Hug

Нелче Heart Eyes от това,което си писала за мухала ми се сви сърцето-ужас-ние имаме също (уж ни оправиха покрива на кооперацията а пак избива #Crazy)В детската стая няма,но на остъклената тераса Б прекарва много време а там има много и изчезва,като го напръскаме със Саво и после пак се появява #Crazy

Зоичка  Heart Eyesи моя съвет е да смениш яслата Hug

Весе  Heart Eyesнали е за малко при вас жената  а и казваш,че е свестен човек-помогнете и да се съвземе,човешко е  ,макар ,че предполагам не ти е леко а и не е твой дълг,но не пести на щерка и това ,което на нас ни написа.
Не се паникьосвай ,ти си земен човек, силен,доколкото те познавам откак пишем тук-ще се справиш.

Мики Heart Eyes стискам палци баба ти да се оправи Hug

аз да ви разправям ,как уж съм отбила Б от една седмица а тая нощ се събудих пак с бучки Rolling Eyes
Уж взех двойна доза (два пъти ,колкото обикновено се изписва)достинекс(уж най силното спиращо кърмата) и пак Rolling Eyes
Ще ида на мамолог то се е видяло
а така ми е втръснало от ходене по лекари #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт