да си много здрава, щастлива и обичана, мъниците и татко им много да те слушат и радват 

а сега моля ти се и на дегустационен курс ще ме пращат 
но пък майка и баща ми се трупясаха, днес дойде баба ми да я гледа, а и тя не е добре...та общо взето пак се замислих за градина, мъж ми хем се натиска да я дадем, хем не му се пътува до Драгалевци до тази, която сме харесали..та Жужи, кажи коя градина в Лозенец си харесала?Много ми се иска да не е самичка, а с някое познато детенце
Много здраве о прекрасни мигове 

много салдък Преско
пораснал, оздавявайте бързо!
как сте? Оправяте ли се ве4е?
добре 4е мина операцията, сега много се пази. Боб4о ще свикне, голямо мом4е е ве4е!
много готинко във вашата фирма, голям купон
Браво на Али 4е оздравява, даде ли й антибиотик? И Анна-Мария ве4е е добре (да чукна на дърво) само има кашлица, но според мен отминава ве4е.
4акам моята скъпа прителка да ми пусне СМС до кога горе-долу са намаленията в Рим и веднага ще те информирам
Дейзи
много романти4но във Виена
аз съм ходила веднъж там, беше зима валеше сняг на парцали, абе като в приказка.

бързо оздравяване на всички!

Реееев до припадък
а когато отстъпя /не за всичко разбира се/ стигаме до единодушие,после като им премине започваме да говорим защо не одобрявам даденото нещо и как трябва да се държат
с разговори защо не трябва така и т.н...........Например Петето си знае сладко се яде по малко и задължително след ядене/тя за шоколад умира/понякога не и давам въобще и тя приема нещата!Надявам се и с Юджийн да се разбираме по този начин.
Айде 4ао и приятен уикенд на вси4ки
мерси за окуражителните думи а някой спирал ли си е кърмата с достинекс от вас
и нещо ме втриса,пък гинеколожката ми ми забрани да се цедя.
мъж ми реагира подобно на твоя,веднъж Б си метна една салфетка демонстративно на пода и мъжа ми му се скара със строг глас веднага да я хвърли в кофата,но Б го послуша и я хвърли.
а не може ли да сложиш в кутията със студен чай ,нещо което разрешаваш на Али да пие 
Препоръчани теми