За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 627
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден Констанс Hug да си много здрава, щастлива и обичана, мъниците и татко им много да те слушат и радват  Hug

Мила, иначе как се чувстваш, боли ли те? Браво за отбиването, постоянство трябва и до седмица максимум вече ще е забравил  Hug

Мики, верно съм за смях, много ги забавлявам колегите с моето "пиене", само като го подуша виното и ми се замайва главата  Crazy а сега моля ти се и на дегустационен курс ще ме пращат  Crazy

Алис вече е здрава  Praynig но пък майка и баща ми се трупясаха, днес дойде баба ми да я гледа, а и тя не е добре...та общо взето пак се замислих за градина, мъж ми хем се натиска да я дадем, хем не му се пътува до Драгалевци до тази, която сме харесали..та Жужи, кажи коя градина в Лозенец си харесала?Много ми се иска да не е самичка, а с някое познато детенце  Rolling Eyes

# 91
Честит рожден ден на Констанс и от нас  bouquet Много здраве о прекрасни мигове   bouquet
Мила, браво на теб за геройството! Пази се много ! Аз още нямам кураж за нощните кърмения , пък и не ми се наложило , както при теб , да чукна на дърво. Ще се справиш , то май си трябва малко търпение и воля.
Мен въпроса за яслите не ме вълнува , защото или ще я гледам още малко сама или ще викам майка ми да я гледа ( само дето в този вариант ще трябва да живее при нас , а на мъж ми това не му харесва ) . Само като гледм каква е истерия и ме заболява главата , не ми се мисли за градината как ще е , егати държавата в която живеем!!!
Много гадни вируси , оф, зимата не си е работа - студено , грипно , ужас! Аз на снега се радвах само пърите няколко дена , докато беше пухкав и бял , а сега - лед, мръсен сняг и мъгла! Днес се канихме да ходим на гости на едно наше приятелче , то такава мъгла , че ме е страх да тръгна с тези таксита , знам ли какъв ще ни вози !
Оооо дребосът се събуди ,.....

# 92
Привет!

КОНСТАНС, 1ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ4КАААААА! ДА СИ МНОГО ОБИ4АНА, УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!    bouquet   bouquet   bouquet

Борива,  Hug много салдък Преско  Heart Eyes пораснал, оздавявайте бързо!

Наде  Hug как сте? Оправяте ли се ве4е?

Мила  Hug добре 4е мина операцията, сега много се пази. Боб4о ще свикне, голямо мом4е е ве4е!

Дейзи  Hug много готинко във вашата фирма, голям купон Wink Браво на Али 4е оздравява, даде ли й антибиотик? И Анна-Мария ве4е е добре (да чукна на дърво) само има кашлица, но според мен отминава ве4е.

За пътуванията браво мацки - Мики  Hug 4акам моята скъпа прителка да ми пусне СМС до кога горе-долу са намаленията в Рим и веднага ще те информирам  Wink  Дейзи  Hug много романти4но във Виена Simple Smile аз съм ходила веднъж там, беше зима валеше сняг на парцали, абе като в приказка.

И аз днес ще взема да се порастърся за билети до Ню Йорк (по-евтинки), мислиме или март или май да отидем. Много ми се ходи там - няма такъв град Simple Smile

# 93
  • София
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНС
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Мила Констанс, Честит Рожден ден!!! бъди много здрава, щастлива с любимите ти същества и нека всичките ти желания се сбъднат!

времето наистина е много гадно с тази мъгла. Мен студът не ме притеснява толкова за разходките, колкото мъглата и това,ч е всичко е заледено и буквално няма къде да се върви. Никой не е почистил пред дома си, онзи ден излязохме с Писи за малко, добре че не успяхме да се пребием, ужасно е. сега за капак и се заледи.

Мила, почивай си повече, стискам палци до два-три дни Б да заспива по-лесно и да забрави за кърменето.

Аз давам мед от време на време, по 3-4 чаени лъжички с палачинка или пържена филийка, много й харесва. Но гледам да не е много често , защото и аз си имам едно наум. Газирано и студен чай не съм давала, защото вече самите ние не пием почти никога. На мен от газираното ми се подува корема и започва да ме боли. Иначе Писи пък много обича сокове, нектари, компоти.

бързо оздравяване на всички болнички деца!!!

# 95
  • София, център
Констанс, Честит Рожден ден!!! Да си мнооооооого щастлива, да те радват в къщи всички, да си жива и здрава и все така усмихната!!!

Мики, ако Алис реши че иска нещо няма сила на света, която да я спре /това във връзка с чая го казвам/ способна е да пищи с часове, докато не стане нейното, накрая винаги получава това което иска, въпроса е дали съм си скъсала нервите или съм й го дала веднага и е млъкнала  Crazy

АААА daizy ти си си вкарала сама автогол, който не е чел доктор Спок, така е Laughing...

Искам само да обясня, че първо детето примерно е плачело за нещо 5 минутки и е получило каквото иска, защото тези 5 минутки са били много за неговата крехка възраст от 5 месеца например и родителя се е огънал. Детето е видяло че става и така, после минутките са прерастнали в 10, към 8-мия месец... до като плачът достигне 30 - 40 минути, например. #Cussing out

Цитирам:
" Заучени гневни изблици " стр. 369

Някои деца разбират, че гневните изблици са най-добрия начин за да постигнат каквото искат. Тези манипулативни гневните изблици се разпознават по това, че престават веднага щом детето получи каквото иска. ... Родителите трябва да реагират на подобни състояния, като не отстъпват от своето. Ако сте казали " Никакви бисквити сега ", бисквитите не трябва да се появяват на подноса две минути по-късно заради гневен изблик.
       За да може стратегията да даде резултат, трябва внимателно да обмислите битките. Ако смятате, че детето не трябва да яде бисквити преди вечеря, на всяка цена приложете правилото " никакви бисквити " и се придържайте към него. Ако не сте толкова категорични в решението си , постарайте се да се съгласите преди гневния изблик, защото ако изчакате и дадете съгласието си след него, детето ще реши, че изблиците вършат работа!
       Много родители са забелязали, че децата им изпадат в гневните изблици заради бисквити, но почти никога, когато ги вързвате с колана на детската седалка за автомобил, Защо? Защото родителите са абсолютно безпрекословни по отношение на седалките за кола и децата знаят, че няма никакъв смисъл да протестират срещу това правило.

" Не може да избегнете всички гневни изблици" стр. 368

Когато бурята се разрази,, опитайте се да я посрещнете небрежно и да спомогнете да отмине. Не се огъвайте и не позволявайте на детето да става на неговото, защото то ще продължи да изпада в нервни пристъпи нарочно.
        Не спорете с детето, защото то не е в състояние да осъзнае грешките в поведението си. Ако му се разсърдите, това ще то амбицира да продължи да държи на своето. Дайте му възможност да излезе от положението с достойнство. Детето се успокоява най-бързо, ако родителите се оттеглят и делово се заемат със собствената си работа, сякаш нищо не е в състояние да ги разтревожи.

Много често се сещам за д-р Спок, така като се оплачете за нещо... за непослушание де... или за не спане.. , аз го четох до като бях бременна, после вече нямах време, но искам на всички да кажа, че намирах решение на всеки проблем там... и работи!!! Mr. Green

Има още много по темата, ама това моето на нищо не прилича вече...  извинете ме ако съм досадила... Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 14:20 от adiland

# 96
Мисля, че за д-р Спок бях чела, че се е отказал от всичките си теории след като му се е родило първото дете.... Имаше един лаф - преди имах 3 теории как се гледат деца, сега имам три деца и нито една теория...

# 97
Ади, умишлено никога не съм чела подробно д-р Спок, наясно съм горе-долу с неговите методи и определено не ми допадат. Фен съм на д-р Додсън. В интерес на истината Алис няколко пъти ме е докарвала до бяс и съм я оставяла да реве до самозабрава. При нас това обаче категорично не работи - първо аз побеснявам и ставам зла тя като реве, второ - тя е с рядко инатлив характер и е способна да реве по над час, да стигне до пълно изтощение без да научи абсолютно нищо и да повтаряме сценката до припадък. При всеки рев умират милиони нервни клетки, които повече не се възстановяват. Ако въпроса е наистина важен за нейното възпитание и съм неспособна да я накарам с добро, я оставям да реве и се надявам да й стигне до мозъка защо, обае като става въпрос за глупост от сорта на бонбони съм склонна да й дам да си начеше крастата и да забрави отколкото да задълбаваме. След месец-два й минава и намира друг заместител. Определено не задоволявам всеки нейн каприз, даже обратното, но когато се прибера смазана от умора в офиса и от едночасовото блъскане в рейса, нямам нерви за един бонбон да се доубия психически. да, ядосвам се понякога или ме забавлява друг път, но не мога за всяка глупост да й се налагам и да й поставям ограничения.

# 98
  • София, център
daizy ,разбирам те...

# 99
Привет! Hug

Констанс Честит рожден ден!Да си здрава,много обичана и безкрайно щастлива!  bouquet

Много болнички дечица  Sad бързо оздравяване на всички! Praynig Hug

Относно рева искам и аз да кажа,че понякога с инат от наша страна не се получава  Rolling Eyes Например с моите деца с лошо не става просто ако реват за нещо и аз се скарам и прим. не им обръщам внимание на истериите положението става по зле  Whistling Реееев до припадък  ooooh! а когато отстъпя /не за всичко разбира се/ стигаме до единодушие,после като им премине започваме да говорим защо не одобрявам даденото нещо и как трябва да се държат Laughing Естествено диалога най-вече става с Петя,докато при Юджи е доста по трудно в момента  Confused Ината му е голям и както Дейзи е писала и той,като Али може да реве часове  Rolling Eyes накрая аз отстъпвам естествено,защото виждам,че смисъл няма от задълбаване на проблема  Laughing но с течение на времето,като започне да разбира повече смятам да процедирам,като при Петя  Simple Smile с разговори защо не трябва така и т.н...........Например Петето си знае сладко се яде по малко и задължително след ядене/тя за шоколад умира/понякога не и давам въобще и тя приема нещата!Надявам се и с Юджийн да се разбираме по този начин.  Laughing

# 100
4естит рожден ден констнанс желая ти много здраве,щастие и успехи във всяко на4инание
Др.Спок определено трябва да дойде да се запознае с Дани,щото теориите му при нас не вървят.Как да го оставя да реве и да си свърша работата примерно като ми е легнал в краката и ги е прегърнал,и пищи истери4но,и аз не мога да мръдна,щото той ми се вла4и отзад Rolling EyesС моя мъж имаме големи разли4ия във възпитанието на детето,както ве4е съм споделяла тука,щ? дам един пример от снощи,зан4и Дани яде банан и си хвърля обелката на земята,и мъжът ми директно му казва със заповедни4ески тон да я вдигне и да я сложи в коша,а Дани въобще не му обръща внимание,на което той изпада в ярост и запо4ва да крещи,хвана го за ръката и го заведе до обелката крещейки,а Дани реве та се къса и крещи "неее".Направо в такива моменти ми иде да се гръмна,толкова жал ми става за Дани и колкото и да ми се иска да не се намесвам го правя EmbarassedОбясних му,4е с крясъци нестава,прегърнах Дани и му обясних какво се иска от него и той веднага отиде да пусне обелката в коша.Естествено мъжът ми остана сърдит,4е съм му подронвала авторитета и,4е така малкия щ? слуша само мен и никога него Rolling EyesОф пак ви занимавам с моите глупости CrazyАйде 4ао и приятен уикенд на вси4ки Hug

# 101
Милички Heart Eyes мерси за окуражителните думи а някой спирал ли си е кърмата с достинекс от вас
Аз вече взех 2 таблетки а ми се появи бучка newsm78и нещо ме втриса,пък гинеколожката ми ми забрани да се цедя.

За рева-досега Б не ми е правил сцени с рев,аз скоро споделих,че моя начин на справяне е с отвличане на вниманието с нещо друго
Зоичка Heart Eyes мъж ми реагира подобно на твоя,веднъж Б си метна една салфетка демонстративно на пода и мъжа ми му се скара със строг глас веднага да я хвърли в кофата,но Б го послуша и я хвърли.
Иначе аз ,когато мъж ми се скара справедливо на Б пак споделих с вас,че се опитвам да балансирам между запазване авторитета на мъжа ми и запазване на достойнството на Б-обикновено прегръщам ревящия Б, но на известно разстояние та да му виждам личицето  и му обяснявам с сериозен тон ,че баща му е прав и трябва да го слуша-и двамата са доволни от този ми метод.

Дейзи Heart Eyesа не може ли да сложиш в кутията със студен чай ,нещо което разрешаваш на Али да пие Hug

# 102
Мила , аз си спрях кърмата с него (НАЛИ ТОВА БЕШЕ СКЪПОТО - ИЗПИВАШ 2 ТАБЛЕТКИ ЗА 40ЛВ??? newsm78)

преди това пих някакво евтино и  2 седмици след това можех да те застрелям с кърма Joy)
След това скъпото (мисля че е точно това което пиеш) ми  подейства моментално. Ни никакво цедене

# 103
да Цеци Hug точно това е 2 таблетки са 40 лв
ти цеди ли се докато го пи  newsm78или спази това ,че не трябва

милички искам да ви питам някой мислил ли е за спорт за децата-чудя се от кога най рано може

# 104
Констанс ,честит рожден ден  newsm51 от сърце ти желая да си здрава ,усмихната и щастлива  nbirthday

Мила и аз издирвам спорт на който да го запиша възможно най рано ,но за сега няма резултата ,нещо на никой не му се занимава с бебета.

Общи условия

Активация на акаунт