приключих с работата за днес / и аз незнам как в това състояние/ и чакам мъж ми да ме вземе, че е абсурд да се прибера сама. А какви планове имах за уикенда...спа процедурки с приятелка
дано поне успея да се замъкна да се боядисам
Алис ни изпонатръшка всички, а тя живна, дупе да ми е яко.
ти си ми отговорила но аз така съм се спекла ,че не съм видяла
самото място на операцията ,вече не ме боли,но дясната ми буза ме боли,имам синина и съм адски подута
трябва да каже 
и с източни бойни изкуства се е занимавал сериозно,но макар ,че показва някои хватки-игри на Б смята,че за това е рано(към 4 години можело)
трябва да каже 

преди това не е хубаво много натоварване
Аз съм против професионалния спорт, защото всекии си носи своите увреждания 
"
"
Имам едно приятелче от детството, което също е рожденик днес 
Когато се включи, ще я питаме.
Иначе засега сме заплюли за Катето гимнастика или танци и плуване 
Не помня дали ви се похвалих, но вече може да реди пъзели от 3-4-5 части
Вие давали ли сте на вашите деца вече? Трябва да пробвате, много е забавно!
Не, че и моите не са сополиви. Особено дребното. Не можах да разбера от къде го гепихме пак тоз вирус. Първо мен ме заболя гърло, после ми мина, после хрема, после Преслав я прихвана и на следващия ден Габи, естествено. Аз мислех, че съм настинала от ходенето на фитнес в най-голямата виелица, ама пак го метнах на дечурлигата. Поне друго няма.
То на Преслав всъщност почти нищо му няма, ама дребното днес е направо невъзможно. Сега пак се дере оттатък, мъжо я успокоява. Взимаха и кръв днес, че пак и е нисък хемоглобина. Дали от това, дали от напиращите зъби, дали от инат, ама цял ден се дере, т.е. цял следобед.
Аз не говорих, въпреки че беше запланувано, но много им дойде на господа журналистите и се отегчиха накрая, та скъсихме сценария. То това не им е най-важната новина, все пак. 
сега спокойно да почета 

как можа да не ни кажеш да те гледаме

Поне се надявам Петя и Юджи да са по упорити и да спортуват,защото е много полезно според мен
Брат ми учи в спортно у-ще биатлон и цяла Зима карат ски на Боровец абе много си е хубаво,но ги скъсват от тренировки 

!!! 
,Джеси
),да чукна на дърво, още не сме успяли да забършем гадния вирус.Много съчувствам на всички болнички и им желая бързо оздравяване
!
,радвам се,че операцията е вече зад гърба ти и се възстановяваш добре,а също виждам,че с Боби доста добре се справяте с отбиването
Аз покрай вашето отбиване събрах смелост и реших и аз да спра поне дневните кърмения,че вече много ми тежеше постоянно да ми виси на гърдите като новородено.Купих горчилката и днес за пръв път се намазах,много се притеснявах от реакцията на Дани,но за щастие нямаше истерични пристъпи и сълзи.Първия път като засука много се учуди и започна да вика"Пари,пари!" и да си бърше езика с ръчичка.Аз му казах,че вече е голям и цицата е станала горчива и той малко по-късно опита само веднъж още и повече не посмя,само от време на време като му се прицокваше идваше при мен и казваше ,че "цицата гочи
",на заспиване обаче хууууубавичко се нацока
.Аз се чудя как ще спре да си иска през деня,след като през ноща може...
,егати цицата,ту горчива,ту не!Ама няма да се отказвам,ще видим как ще се справим
,но има още време да помислим и да решим кое ще е най-добре.

ама дай поне линк към нета да те видим
точно това е намера -при нас така само денем гърдите горчаха и Б вече не ги търсеше,но вечер се приспивахме с кърмене
и ме натъпкаха с лекарства беше немислимо да му дам и вече май трета нощ устискавам-първата беше кошмарна,хем ми беше най зле хем той реве и го нося ,но вече 2 нощи не ставам от леглото само в него го люшкам и да ти кажа ,че не се буди толкова често, както с кърменето(туй все едно не съм се похвалила ;,че като се похваля и се разваля работата-но наистина по спокойно спи детето и не се разсънва така и не рева така а просто на сън се гуши ,само едно сериозно събуждане имаше и се приспахме с люшакане тази нощ)

След 1м Б. няма да знае какво да прави с гърдите ти
А защо не трябва никак да се цедиш като пиеш тези хапчета? Ако е така, значи би трябвало да действат моментално, а явно не е така и имаш напрежение 
Във Vbox7 не са ли те изтипосали още Препоръчани теми