За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 626
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Аман, до довечера и аз ще съм се тръшнала - тресе ме, всичко ме боли, лошо ми е  Sick приключих с работата за днес / и аз незнам как в това състояние/ и чакам мъж ми да ме вземе, че е абсурд да се прибера сама. А какви планове имах за уикенда...спа процедурки с приятелка  #Cussing out дано поне успея да се замъкна да се боядисам  Tired Алис ни изпонатръшка всички, а тя живна, дупе да ми е яко.

Ади  Hug

Мила, аз имах някаква бучица след отбиването, под душа с леки масажи без натискане, я отпуших. Ако не изцедиш малко, за да освободиш напрежението може да стане беля, успех, не казваш боли ли те след операцията?

За спорт за момчетата според мен е най-добре да потърсите детски футболни отбори, то е ясно че нищо не разбират, но да тичат след топката.

# 106
Цеци Heart Eyes ти си ми отговорила но аз така съм се спекла ,че не съм видяла Embarassed

Дейзи Heart Eyesсамото място на операцията ,вече не ме боли,но дясната ми буза ме боли,имам синина и съм адски подута
а за бучката да и аз много пъти съм се отпушвала с масаж и цедено,но нали сега гинеколожката ми забрани при прием на достинекс цеденето
а на теб стискам палци да се разминеш с  вируса Hug

За футбола,Нелчето  Hugтрябва да каже Wink
Иначе мъжа ми е бивш борец(спортист ,не мутра Winkи с източни бойни изкуства се е занимавал сериозно,но макар ,че показва някои хватки-игри на Б смята,че за това е рано(към 4 години можело)
Аз за плуване се чудя ,нали имаше още за 2 месечни бебета някакви курсове,дали и за по големи няма newsm78
Б кипи,какво кипи направо ври от енергия и се чудя ,как да я насоча в нещо положително newsm78

# 107
  • София

За футбола,Нелчето  Hugтрябва да каже Wink

Joy Joy Joy
 Мога и по други спортове да съм компетентна, нали съм даскал по физическо Joy

Та сериозно, има доста спортове за малки, но започват от 3г.  Peace преди това не е хубаво много натоварване Rolling Eyes то не че и тогава е натоварване, по-скоро  Rolling Eyes привличане на вниманието. Аз искам да го запиша Дени на гимнастика като малък, не професионално Peace Аз съм против професионалния спорт, защото всекии си носи своите увреждания Confused

Иначе за малки деца под 3г. може плуване, йога, танци. Но всичко това е в комплект с мама Rolling Eyes Което е доста ангажиращо. а след три години може да си го оставяш само на третировка Wink
Спомням си една майка на двама сина / на 3г и 10г/ как каза " Толкова съм доволна от както ги записах да тренират, нямат време за нищо и са толкова изморени , че в нас си е все подредено Joy"

# 108
  • София, център
Спомням си една майка на двама сина / на 3г и 10г/ как каза " Толкова съм доволна от както ги записах да тренират, нямат време за нищо и са толкова изморени , че в нас си е все подредено Joy"

хехехехех  Joy

И аз искам Мария на плуване да я запиша, ако някой чуе нещо да свирка!!!

# 109
Честит рожден ден, Констанс и от мен! Много здраве, любов и щастие ти желая!   bouquet  bouquet  bouquet  Имам едно приятелче от детството, което също е рожденик днес Wink
Адиланд, мисля че точно Констанс беше в контакт с треньорката на бебета. Помня, че преди имаше тема за плуване на бебета Peace Когато се включи, ще я питаме.
Иначе и аз подкрепям, че е удачно децата да започнат със спорта поне на 3 г. възраст. Преди това с мама, каквото стане Peace Иначе засега сме заплюли за Катето гимнастика или танци и плуване Joy
Поздрави и от Катето Laughing натиска копчета на поразия, явно има и тя нещо да каже, ама няма още уменията hahaha Не помня дали ви се похвалих, но вече може да реди пъзели от 3-4-5 части Heart Eyes Вие давали ли сте на вашите деца вече? Трябва да пробвате, много е забавно!
Хайде, хубава вечер и весел уикенд Hug Hug

# 110
Честит Рожден Ден Констанс!
Да си жива и здрава и много щастлива!

# 111
  • Варна
Ей, стига болести, бе. Хайде всички да оздравяват. NaughtyНе, че и моите не са сополиви. Особено дребното. Не можах да разбера от къде го гепихме пак тоз вирус. Първо мен ме заболя гърло, после ми мина, после хрема, после Преслав я прихвана и на следващия ден Габи, естествено. Аз мислех, че съм настинала от ходенето на фитнес в най-голямата виелица, ама пак го метнах на дечурлигата. Поне друго няма. Praynig То на Преслав всъщност почти нищо му няма, ама дребното днес е направо невъзможно. Сега пак се дере оттатък, мъжо я успокоява. Взимаха и кръв днес, че пак и е нисък хемоглобина. Дали от това, дали от напиращите зъби, дали от инат, ама цял ден се дере, т.е. цял следобед. Twisted Evil
Тъй, вчера бях на Пресконференцията на Варненските майки, добре мина в общи линии. Имаше малки изцепки, но като за първи опит се получи добре. Най-важното е, че веднага се получи отговор от Общината и другата седмица ще има кръгла маса. Дано да постигнем нещо. Praynig Аз не говорих, въпреки че беше запланувано, но много им дойде на господа журналистите и се отегчиха накрая, та скъсихме сценария. То това не им е най-важната новина, все пак. Confused Онзи репортаж все пак го излъчиха по Нова предната вечер, та все пак се "изложих" национално. Mr. Green Не, доволна съм, добър репортаж е станал. bowuu
Честит рожден ден на Констанс! Да си жива и здрава и много да те радват съкровищата ти!  bouquet

# 112
Сложих Юджи да спинка Петето е при баба си до неделя и аз поразтоварвам на хубава музика и чашка бейлис Simple Smile сега спокойно да почета  Wink
Онзи репортаж все пак го излъчиха по Нова предната вечер, та все пак се "изложих" национално. Mr. Green Не, доволна съм, добър репортаж е станал. bowuu
Кате  Hug как можа да не ни кажеш да те гледаме  Crossing Arms  Hug
Аз относно спортовете съм голям ентусиаст да запиша децата,на аз лично съм много несериозна за себе си  Embarassed на какво ли не съм се записвала и винаги съм се отказвала  Whistling Поне се надявам Петя и Юджи да са по упорити и да спортуват,защото е много полезно според мен  Simple SmileБрат ми учи в спортно у-ще биатлон и цяла Зима карат ски на Боровец абе много си е хубаво,но ги скъсват от тренировки  Whistling

Hug

# 113
  • Варна
Ми аз не знаех кога ще го излъчат със сигурност. И като го видях в нета, реших, че там ще си остане, но те вечерта го пуснаха. Simple Smile
А за спорта-много искам децата да спортуват нещо. Аз като малка имах голям мерак, но така и никъде не се записах, после ми откриха таласемията и даже и физическо не играех. Confused Бях се запалила и по спортните танци по едно време. Мъжът ми пък е играл народни танци 14 години. Със сигурност ще ги запишем на нещо, но какво да е не сме мислили още, има време. Wink

# 114
Честит Рожден Ден, Констанс! Да си жива, здрава, много обичана и обичаща!
Аз малко късно се включвам, ама...
Да ви кажа и при мен не помага това, да я оставя да реве, може да продължи с часове. Опитвам се да говоря и в повечето случаи успяваме да се разберем горе-долу, но понякога не става.
Хайде лека, че компютъра нещо му става, да изключвам пък, а и:
Честит Имен Ден на всички Тани и Татяни утре, че може би няма да успея да вляза във форума!

# 115
  • София
Здравейте,милички! Hug Heart Eyes

Констанс,Честит Рожден Ден!!!Много здраве и щастие ти желая и да "потъваш" все по-дълбоко в твоето море от любов Wink!!!

Ние с Дани сме добре (Зоуи Hug,Джеси Hug),да чукна на дърво, още не сме успяли да забършем гадния вирус.Много съчувствам на всички болнички и им желая бързо оздравяване Hug Heart Eyes!

Мила Hug,радвам се,че операцията е вече зад гърба ти и се възстановяваш добре,а също виждам,че с Боби доста добре се справяте с отбиването HugАз покрай вашето отбиване събрах смелост и реших и аз да спра поне дневните кърмения,че вече много ми тежеше постоянно да ми виси на гърдите като новородено.Купих горчилката и днес за пръв път се намазах,много се притеснявах от реакцията на Дани,но за щастие нямаше истерични пристъпи и сълзи.Първия път като засука много се учуди и започна да вика"Пари,пари!" и да си бърше езика с ръчичка.Аз му казах,че вече е голям и цицата е станала горчива и той малко по-късно опита само веднъж още и повече не посмя,само от време на време като му се прицокваше идваше при мен и казваше ,че "цицата гочи Sick",на заспиване обаче хууууубавичко се нацока Simple Smile.Аз се чудя как ще спре да си иска през деня,след като през ноща може... newsm78,егати цицата,ту горчива,ту не!Ама няма да се отказвам,ще видим как ще се справим Rolling Eyes
За спорта и аз съм твърдо ЗА,въпреки,че и аз,и баща му сме скарани с него.Мисля си за плуване или някое по безобидно бойно изкувство,че хич няма да ми е приятно да му чупят носа newsm78,но има още време да помислим и да решим кое ще е най-добре.
Катенце,и мен ме е яд ,че не съм те видяла в новините,браво на вас,дано постигнете добри резултати!

Джеси,как ми се припи бейлисчееее,много обичам,я сипи по едно Wink

Айде лекичка и мекичка!Много целувки на всички!!!!

# 116
Честити Имен Ден на всички Танчета-да им е здраво името хубаво  bouquet  bouquet  bouquet

Катенце  Heart Eyesама дай поне линк към нета да те видим

Тасинка Heart Eyesточно това е намера -при нас така само денем гърдите горчаха  и Б вече не ги търсеше,но вечер се приспивахме с кърмене
дневния сън мина в приспиване на ръце с една и съща песен винаги-Нани нани или заспиваше пред телевизора
След, като свикна с туй приспиване на ръце и нани нани денем се престраших и почнах и вечер така,но нощните си останаха и сучеше диво
От операцията обаче ,като ми пробиха синуса Crossing Armsи ме натъпкаха с лекарства беше немислимо да му дам и вече май трета нощ устискавам-първата беше кошмарна,хем ми беше най зле хем той реве и го нося ,но вече 2 нощи не ставам от леглото само в него го люшкам и да ти кажа ,че не се буди толкова често, както с кърменето(туй все едно не съм се похвалила ;,че като се похваля и се разваля работата-но наистина по спокойно спи детето и не се разсънва така и не рева така а просто на сън се гуши ,само едно сериозно събуждане имаше и се приспахме с люшакане тази нощ)
Мисля че така минава с минимална травма за Б ,все пак целия процес ми отне месец и нещо
и не виждам по лек вариант от този за така вманиачени кърмачета ,като нашите
Обаче аз вчера все пак се изцедих ,защото бучката стана грандиозна и почна да ме тресе
Имам още 2 таблетки достинекс дано свършат работа,въпреки че вземам двойна доза-4, пак имам кърма ,като за целия китайски народ #Crazy

# 117
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ТАНЧЕТА!
ЧЕСТИТО НА КОНСТАНС (на патерица)!

Имам едни ядове, ама друг път ще пиша за тях, мира не ми дават и цяла нощ не съм спала. Но не е сега времето  newsm78

Мила, браво на тебе! Радвам се, че нещата са такива при вас  Hug След 1м Б. няма да знае какво да прави с гърдите ти Wink А защо не трябва никак да се цедиш като пиеш тези хапчета? Ако е така, значи би трябвало да действат моментално, а явно не е така и имаш напрежение  newsm78

Кате, дай линк да те видим Simple Smile Във Vbox7 не са ли те изтипосали още  Mr. Green

# 118
# 119
Кате  smile3501 Мама и тя се обади, че те е гледала Laughing
Браво и на всички останали които се ангажираха с този голям проблем за Варна. Аз не мога да участвам в тези инициативи по мои си причини, но подкрепям всички техни действия Hug

Общи условия

Активация на акаунт