нали и двамата сме фенове на тоя спорт 

много се радвам
Успех. Аз мисля, че е по-добре от по-рано да спреш хапчетата 
и не ви ли минават през главата едни мисли
Нали уж било заразно 
Той мъжа ми и без това тренира отбора в който играе без пари 
по лесно се влиза и има бъдеще
И тук е като при яслите и училищата 

Бих ги погледнала тези за 1г 
Само за около годинка,две ли са...
Иначе Кетито е права. Я за да ти е мирна главата, вземи ги спирай тези хапчета и карайте с друго пазене 2-3 месеца, през които пий фолиева к-на. Да ти кажа защо си позволявам да давам акъл
Като ми изписваше противозачатъчните моя аг ми каза, че мога да ги пия много време без почивка, но ако реша да забременявам, да ги спра някъде 3 месеца през които да се пазим, а аз да пия фолиева к-на, защото при пиене на ОК "фолиевите нива падат драстично".
Иначе успех и скоро да се похвалиш 
Ама предполагам, че Криси като поотрасне, ще се "излъжа" и аз 
Но като я гледам как се кефи на народна музика, май няма да ме огрее.
Та вече с мъжа ми няма как да си объркаме гащите и чорапите 

.

но капя физ. разтвор за всеки случай и давам осцилококцинум, но вчера поне не е кашлял, дано да искара и тази седмица на градина за да отхвърля още малко работа вкъщи пък после ще го мислиме.
но щом си отместя главата настрани от компютъра и чуя звуците идващи от детската стая ми се отщява

леле душата ми извади докато не я свалих ми вися на ръкава и нареждаше яко

и на всички други болнички бързо възстановяване желая

и т.н.
станала съм в 5.40
но мъжа ми пое Б а аз изпекох за първи път в живота си питки(аз ги умесих
,че и ги изпекох нормално)ама то, защото Б откак не се кърмим никакво мляко не поема и реших да направя питки с кисело мляко в тях-взеха,че станаха,че и Б хапна от тях вместо хляб , само не знам дали така сготвено млякото си запазва полезностите 
хич не ми идват такива мисли-моля ,моля 

)
го е научил яко да му помага за пералнята(мъж ми е по прането)
нахрани ни с кекс на обяд, ама в екстремни ситуации е така 
как й ги ражда главата незнам. Между другото гепи ми два блистера от едните хапчета и сега не можем да ги открием къде са

,може само да съм настинала.

Препоръчани теми