За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 620
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Мила , говорили сме с него ,че като стане на 4 ще го взима да си изразходва енергията , но нищо друго не се очаква на тази възраст от него , но все пак е нещо .Аз държа на този спорт единствено заради дисциплината , бойните изкуства имат много строга дисциплина . А и все пак на тези времена , поне малко да може да се отбранява , но не и да става побойник.

# 136
  • София
АА, Дейзи кажи на мъжа ти да почака още една година. ски от 3г. не е шега работа Wink
Иначе и на Денито няма да му се разминат Heart Eyes нали и двамата сме фенове на тоя спорт Sunglasses

Миличка не се ядосвай Rolling Eyes Има ги тия нахалитети във всяко семейство Mr. Green аз си живуркам с такива Mr. Green Стой си горе и все едно я няма Peace

Весе  Hug много се радвам  Heart EyesУспех. Аз мисля, че е по-добре от по-рано да спреш хапчетата Peace

В тоя ред на мисли, все се каня да ви питам...... така като ви говоря постоянно за бременност и бебчета Crazy и не ви ли минават през главата едни мисли  Flutter Нали уж било заразно Heart Eyes
Все ми се иска да се излъжете повечето Mr. Green
Повечето тук сме с по едно дете, забелязали ли сте.

А за футбола, няма проблем Heart Eyes Той мъжа ми и  без това тренира отбора в който играе без пари Laughing Ей така за спорта  Mr. Green той за футбол винаги е готов Sunglasses
А ако се замисляте за по сериозно трениране на какъвто и да е спорт, е много важно от малко детето да играе в определен отбор Peace по лесно се влиза и има бъдеще Peace И тук е като при яслите и училищата Joy
Също така най често децата тренират това , което е най-близко, за удобство на родителите Rolling Eyes Защото ако го карате по 2 пъти на тренировка до другия край на града Crazy

# 137
ей, мацки, дойде ми колета от Америка с дрехите на The Children's place.
Мики, Зори и останалите, които имаха интерес, ако искате може да се срещнем някьде на кафе, в на Зори ресторанта или където искате, може и у нас, за да видите дали ви харесва нещо. Има доста неща и за 1 годишни, ако някой се интересува. Ще пусна мойе би линк със снимки в пазарните теми и продавалника.
Ей, днес бяхме на Витоша със шейната, Сара сега спи и нищо не е в състояние да я съдуби.

# 138
  • София
bea
. Ще пусна мойе би линк със снимки в пазарните теми и продавалника.

Това не го разбрах newsm78
Аз се интересувам и от по-малки неща  Blush Бих ги погледнала тези за 1г Peace
А ти къде живееш? Да ти е по-удобно на теб.

# 139
.........................................
Искам и аз да ги видя тези дрешки  Simple Smile Само за около годинка,две ли са... newsm78

# 140
аз живея в Красно село,зад пазара. Дрехите не са много - 2 найлоново пликчета, аз съм с кола, така че може и някъде да се срещне, където е удобно на всички.
Кети, ще ги снимам и може и тук да пусна линк или в prodavalnik.com
Jessy, има и за 3 и 4 години, но единични неща.
Дали не е против правилата да ви пусна тук линк със снимки?
Ако искате тази седмица може да се видим?

# 141
Веси, много е хубаво, че сте се навили вече за бебче Wink Иначе Кетито е права. Я за да ти е мирна главата, вземи ги спирай тези хапчета и карайте с друго пазене 2-3 месеца, през които пий фолиева к-на. Да ти кажа защо си позволявам да давам акъл Wink Като ми изписваше противозачатъчните моя аг ми каза, че мога да ги пия много време без почивка, но ако реша да забременявам, да ги спра някъде 3 месеца през които да се пазим, а аз да пия фолиева к-на, защото при пиене на ОК "фолиевите нива падат драстично". Wink Иначе успех и скоро да се похвалиш  Peace

Кетито, аз да ти кажа, за сега не се изкушавам за бебче. Просто не ми стиска, защото нямам баби под ръка, на които да разчитам и няма кой да ми помага Sad Ама предполагам, че Криси като поотрасне, ще се "излъжа" и аз  Laughing

За заспиването - слагам я към 9 и до към 9.30 вече е отнесла плувката, рядко по-късно. Сега заспа по-рано, но следоябд не спа, че едни приятели с дете на 4г ни бяха на гости и двамата се заиграха. А като си тръгнаха тя каза, че не иска да спи и аз не съм я тормозила Wink

Мисля иначе да я запишем на някакви танци. Аз искам спортни, т.е. да ме наследи мене bowuu Но като я гледам как се кефи на народна музика, май няма да ме огрее.

Вчера да ви разправям как сме се смяли с мъжа ми. Простираме двете с нея, т.е. тя ми подава дрехи, аз ги редя на сушилника. И като почна това дете да обявява, ама много тържествено: "Гаати мама, гаати тати, чуапи мама, чуапи тати" И няма грешка, познава безпогрешно кои гащи на кой са и кои чорапи на кого  Laughing  Joy Та вече с мъжа ми няма как да си объркаме гащите и чорапите Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

Айде лека нощ!  Hug Heart Eyes

# 142
  • Sofia
daizy, и при Вико боледуването беше на две фази - беше два дни с температура и мнооооооого кисел и уж беше оздравял, но два дни след като свали темпераурата започна да кашля, и хрема се появи.
Дано всички да оздравяват вече, че са ужасни тези болести  Praynig .
Веси, поздравления, ох, развълнувах се ..........

# 143
Добро утро  Hug

Мила ,ти тази сутрин май пак имаш помощници щом още не си се появила  Wink Hug

Ние все още се крепиме , Whistling но капя физ. разтвор за всеки случай и давам осцилококцинум, но вчера поне не е кашлял, дано да искара и тази седмица на градина за да отхвърля още малко работа вкъщи пък после ще го мислиме.

Кетито, втпроса ти не се отнася много за мен ,но да си кажа ,че като ви слушам с Дани честно казано ми се приисква бебе   Blush но щом си отместя главата настрани от компютъра и чуя звуците идващи от детската стая ми се отщява  Mr. Green Crazy ooooh!

За лягането ,при нас около 9.00ч. ако съм успяла да ги нахраня ,изкъпя, облека и т.н. са по леглата и двамата.

Веси и аз мисля ,че е добре да започнеш фолиевата киселина ,важно е  Peace

DessyM ,като разказваш за дрехите и се сетих Алекс преди няколко дни  нещо ми беше студено и облякох една блуза на Боби ,че не ми се ходеше до другата стая да си търся нещо мое и това дете като писна да му свалям блузата ,че била на тати  Joy леле душата ми извади докато не я свалих ми вися на ръкава и нареждаше яко  Joy Crazy

Дейзи ,дано да оздравявате по бързо  Hug и на всички други болнички бързо възстановяване желая  Hug

# 144
Май сте прави, че трябва да започвам фолиевата. Аз не го знаех това за фолиевите нива  Rolling Eyes Или имаше нещо, дето ми беше казала АГ-о да пия от време на време, но май съм се отнесла  newsm78
А иначе за спирането на хапчетата, от няколко места доктори са ми казвали, че няма нужда да има някаква пауза. Всичко от хапчетата изчезва от организма до 48ч след спиране на приема. За това и не идва веднага цикъла след, като се спрат. То и с Маги ги спрях един месец преди бебеправенето, но този път мисля да си го спестя и него  Rolling Eyes
И в тази връзка вчера ходихме на гости на моя колежка, която има бебе на месец и половина. Беше ми много интересно да видя как ще реагира  Laughing Общо взето гледаше бебето, като извънземно  Laughing Но се пробва да го "погали", като го потупна леко  Laughing Хубавото е, че поне не се разрева, като го гушнах. Общо взето й беше все тая.

И Маги много държи всеки да си ползва неговите вещи  Laughing И напоследък е, като кученце. Като се прибера аз или татко й, и ни носи чехлите да ги обуваме  Laughing И якетата тръгва да ни сваля, абе овслужване от всякъде  Mr. Green  Laughing

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 12:39 от veselina_s_p

# 145
  • София, център
Здравейте майчета,

Аз много и се радвам на малката като почне да ми помага... преди като разказвахте как носели дистанционни и това онова, а Мария още не можеше да ходи и ми ставаше едно благо на душата! Вече яко участва в дейностите в къщи - простираме и тя подава от легена дрехите, хвърля си памперсите в коша, всичко което и кажа че е боклук също се носи там, полива цветята от вчера - дано не почне много често да го прави (защото и хареса), че ще вземе да ги удави... hahaha и т.н.

Искам да ви питам, някой взе ли си вече майчинство от 220 лева, че нещо ми дойдоха в картата само 160... а миналия месец 190...нещо става, ама к`во...та сега ще звъня да шефката да я питам....

благодаря предварително
и чаооо

# 146
Мики Heart Eyesстанала съм в 5.40 Winkно мъжа ми пое Б а аз изпекох за първи път в живота си питки(аз ги умесих  chef,че и ги изпекох нормално)ама то, защото Б откак не се кърмим никакво мляко не поема и реших да направя питки с кисело мляко в тях-взеха,че станаха,че и Б хапна от тях вместо хляб , само не знам дали така сготвено млякото си запазва полезностите newsm78

Нелче Heart Eyes хич не ми идват такива мисли-моля ,моля Joy
С бебешки вълнения не можеш да ме зарибиш Joy
А мъж ти няма да ги тренира безплатно нашите (няма да се възползваме  Hug)

За помагането и Б помага,мъж ми като истински Том Соер Joyго е научил яко да му помага за пералнята(мъж ми е по прането)
Отваря вратата изсипва коша на земята и казва на Б да я пълни ,което той изпълнява с неистов възторг.
Също за простирането подава дрешки.
Иначе много иска и да готви с мен,но само от време на време му подавам лъжица да разбърка,не знам ,как да го включа и по скоро ми пречи,затова готвя,като го гледат бавачката или мъж ми.

# 147
Здравейте,
аз съм се проснала вкъщи и пазя леглото - диагноза бронхит. Днес заведох Алис при педито да я прегледа, добре е, само гърлото е червено и кашля и продължаваме с антибиотика, та така между другото помолих лекарката да ми чуе гърдите че свирят здраво, та след като ме прегледа набързо ми изписа и на мен антибиотици и ми даде 3 дни болничен. Кашлям като магаре, ту качвам, ту свалям температура, всичко ме боли, ушите ми бучат и имам адска хрема. Добре че  милата ми баба дойде вкъщи да ни гледа  Grinning нахрани ни с кекс на обяд, ама в екстремни ситуации е така  Grinning

Гледам весели теми сте хванали  Laughing

Кети, мило ми е определено като чета писанията на бременните мами, ама не мож ме нави пак...не и по-рано от 10-ина години.

И Алис прави смешки, нали и преди съм ви надувала главите, ама айде пак  Laughing отлепи на един пеещ мечок лепенката дето се натиска, за да пее и си я залепи на корема и си я натиска сама и почва да бучи  Grinning как й ги ражда главата незнам. Между другото гепи ми два блистера от едните хапчета и сега не можем да ги открием къде са  ooooh!

# 148
Моми4ета Дани пак е болен,то4но една седмица беш? здрав и пак се тръшна,сега се гледаме вкъщи.Пак същите симптоми,кашлица,температура,запушен нос,безапетитие.Добре поне,4е педиатърката ми най сетне е излязла от май4инство и ще ни приеме утре,4е ина4е пак трябваше да висим по 4/5 4аса,за да ми кажат накрая,4е нищо му няма.
Сега не ми се пише пише пове4е,може по късно пак да се вклиу4а.

# 149
  • София
Здравейте,милички! Hug
Ей-й-й,аман от тия болести! Tired ooooh!
Как започва тоя вирус,аз втори ден съм с хрема,но нямам никакви други симптоми newsm78,може само да съм настинала.
 Веси,айде мила,успех в бебеправенето,стискам палци скоро да се похвалиш! Hug
На мен също ми се иска и до година ,две мисля да имам вече второ ,живот и здраве,разбира се,че след 35 години не ми се ражда Naughty

Ох,ние пък сега ще сменяме пералнята и от една седмица само гледаме и проучваме,ама май вече си имаме фаворит Peace

Дани,пък изобщо не ми помага,само ми пречи и прави бели ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт