айде най-накрая вече да свършват!
и фризьорката се отказа да го подстригва...Обаче,като се прибрахме реших аз да го подстрижа
и съм го офъкала
да не ви казвам как
мъжа ми полудя,като го видя...милото
На всичкото отгоре утре ще го снимам за паспорт,че трябва да му го извадя,абе ще си го имаме заснет с прекрасното ми творение
как й ги ражда главата незнам. Между другото гепи ми два блистера от едните хапчета и сега не можем да ги открием къде са 

станала съм в 5.40
но мъжа ми пое Б а аз изпекох за първи път в живота си питки(аз ги умесих
,че и ги изпекох нормално)ама то, защото Б откак не се кърмим никакво мляко не поема и реших да направя питки с кисело мляко в тях-взеха,че станаха,че и Б хапна от тях вместо хляб , само не знам дали така сготвено млякото си запазва полезностите 
и има опастност да боядисаме нещо.Като простирам тя ми подава дрехите и казва кое на кого е , събира чорапите два по два...... също ходи из нас и събира боклук , само и само да отиде до кофата , а сутрин се нарежда до нас като се обуваме и си лъска обувките.Вече съм ви казала как не можем да си влезем без да сме си обули пантофите.
.Всъщност ми е съвестно , защото от няколко вечери я пращам да се приспиват с баба и.Установих , че с нея заспива на 10-тата минута , а на мен ми се лигави по час и половина и затова.Но ми липсва държенето за ръчичка , галенето на главичка и целуването през решетката

Али е много артистична!
Единствената ми препоръка е да си вземете голяма 
Дано бързо се оправят всички! Анна-Мария да чукна на дърво е добре, много леко кашля, продължаваме със сиропа. Честох 4е идва няккъв ужасен грип в БГ - казва се Соломонови острови и бил доста гаден
До 1-2 седмица щял да влезе яко в БГ, онзи ден го изолирали в София у две деца. Незнам как ще се предпазваме, много гадно
дано бързо се оправиш, много гадно
Много е изобретателна Али, много се смях
Наистина да се 4уди 4овек как им ги ражда главата.
аз не я издеждам в тази мъгла, само по моловете ходим, от къщи в колата и после в Мол-а - все си казва "мамо айде в Мола"
да определено е заразно, като разправяте за емоциите около бремеността, аз нещо взех 4е се замислих
Ама живот и здраве може би догодина лятото, искам пак пролетно беб4е
супер успех и скоро да се похвалиш
и на мен ми изплащат майчинските с един месец назад, но 4естно казано не съм
Задължително тенис (обожавам този спорт, и двамата с баща и играем), ски също мисля да я пробвам (нищо, 4е аз не карам, но пък баща и кара), но както казва Нели след 3 годинки са тези спортове. Още си мисля за плуване, балет.... А от април мисля да я запиша на детската йога (е аз със нея разбира се). Мисля 4е ще и е интересно, ще видим.
в4ера ве4ерта си говорихме с моята приятелка в Рим и каза 4е намаленията ппродължвата поне до средата на февруари 
браво за питките (аз никога не съм правила) ама наистина по-добре си по4ивай пове4ко сега 

и аз все съм със спомени ,че намаленията са до средата на февруари ,но по това времне на годината бях последно преди 5-6 години и малко съм позабравила. Мисля ако до другата седмица устискаме да сме здрави към сряда да спра децата от градина за по сигурно ,че да не се тръшнат преди пътуването въпреки ,че то гаранция нама ама все пак да не се бутаме между шамарите.

и сега мъжа ми и с това трябва спешно да се заеме.Нещо хич не му вървят нещата ,само на простаци попада,само лоши инвестиции напоследък.
аз много обичам да готвя и се разнообразявам така 

,ние взехме Аристон,за сега съм доволна,ама все пак я ползвам само от седмица-две 

Препоръчани теми