За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 617
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте маминки! Hug

Много лошо с тези болести  Sad айде най-накрая вече да свършват! Praynig Hug

Аз днес водих Юджи на фризьор,ама не пожела да застане мирен  Whistling и фризьорката се отказа да го подстригва...Обаче,като се прибрахме реших аз да го подстрижа  Crazy и съм го офъкала  Joy да не ви казвам как  Joy мъжа ми полудя,като го видя...милото  Simple Smile На всичкото отгоре утре ще го снимам за паспорт,че трябва да му го извадя,абе ще си го имаме заснет с прекрасното ми творение  Mr. Green

Лека вечер на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

# 151
  • София
Jessy I Не може ли да използваш стара снимка Wink

тася ние пък ще купуваме миялна. Сигурно утре ако не ни мине котка път Crazy
Я кажете имате ли мнение за Индезид newsm78

# 152
Laughing отлепи на един пеещ мечок лепенката дето се натиска, за да пее и си я залепи на корема и си я натиска сама и почва да бучи  Grinning как й ги ражда главата незнам. Между другото гепи ми два блистера от едните хапчета и сега не можем да ги открием къде са  ooooh!

Joy Joy Joy

Това много  ме разсмя , много са  изобретателни нашите маймунки.

Мики Heart Eyesстанала съм в 5.40 Winkно мъжа ми пое Б а аз изпекох за първи път в живота си питки(аз ги умесих  chef,че и ги изпекох нормално)ама то, защото Б откак не се кърмим никакво мляко не поема и реших да направя питки с кисело мляко в тях-взеха,че станаха,че и Б хапна от тях вместо хляб , само не знам дали така сготвено млякото си запазва полезностите newsm78

Мила , ти вместо да си почиваш докато имаш помагачи , се пребиваш от работа.Това с питките е похвално.Аз изобщо не съм по месенето.
А като искаш Б да приема мляко - прави му млечни супи и киселчета (е... с прясно мляко са , но ... те май вече са достатъчно големи)

За домашните помощници:
Ели също обожава да ми помага вив пълненето напералнята и простирането .Само че аз изсипвам коша на земята , сортирам дрехите и и давам да пълни коша с ненужните.Иначе тъпче в пералнята наред ooooh! и има опастност да боядисаме нещо.Като простирам тя  ми подава дрехите и казва кое на кого е , събира чорапите два по два...... също ходи из нас и събира боклук , само и  само да отиде до кофата , а сутрин се нарежда до нас като се обуваме и си лъска обувките.Вече съм ви казала как не можем да си влезем без да сме си обули пантофите.
От вчера пак я пуснах на ясла , че не беше ходила от два месеца и за малко пак да правим изследвания. Тъпча я с витамини , имунокинд и осцилококцинум през 3 дни (а не по едно на седмица) и дамо   устиска милото.
Днес се събуди тъжна .Първо у дома плака за любимия зайко (ДАЙСКО) , после в яслата ревна и за мен.Това не се беше случвало от първите пет дни в яслата и сега ми е малко мъчно Sad.Всъщност ми е съвестно , защото от няколко вечери я пращам да се приспиват с баба и.Установих , че с нея заспива на 10-тата минута , а на мен ми се лигави по час и половина и затова.Но ми липсва държенето за ръчичка , галенето на главичка и целуването през решетката Rolling Eyes.Май не знам какво искам.
Но така ще е близките месеци , защото трябва да се заемам с дипломната работа , докато не съм загубила права.Ще уча вечер, а събота и неделя ще се отдавам изцяло на нея.
Добре го замислих остан аи да го осъществя.
Хайде стига съм бърборила , Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug

# 153
Здравейте! Hug

Ади,на мен лично ми изплащат майчинските с един месец назад...т.е. сега януари ще взема за декември,което ще си е 180 лв.Провери да не би и при теб да е такъв случая.
Янето е добре...пу-пу.Малко кашля,пие си сиропчето.Вие излизате ли с децата в тази мъгла????Че, Яна е излизала точно 2 пъти миналата седмица...нали беше с температури,та само я заведох до лабораторията и до лекарката й да я консултирам.Иска ми се леко по леко пак да се разхождаме,мен студа не ме плаши,но мъглатаа.... Thinking
Хайде,бързо оздравяване на болничките,че ми се къса сърцето.Вчера ходих да се подстрижа и фризьорката ми вика:Ти да не си била болна тези дни?Много бледа и уморена изглеждаш....Викам-не аз,детенце ми беше болно,но аз боледувам с нея преживявайки го... Tired

# 154
Здравейте и от мен Hug
Честит рожден ден, мила nyc! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

Веси, прекрасно е, че дойде време и за второто ви бебе! Желая ви приятно правене и да се похвалиш като дойде време!!!
Хей, стига болести. Нали се разбрахме, че няма място за нови болни?!? Naughty
Дейзи,  Heart Eyes Heart Eyes Али е много артистична!
Наде, ние излизаме всеки ден с Катерина - взимаме храната от кухнята и после се разхождаме около час. Мисля че и двете ще изкукаме, ако си седим у дома постоянно.
Jessy I, вземи сега го мини с машинка Юджи, за да не личи какви си ги вършила Joy
Кетито, ние сме с голяма миялна Индезит, доволна съм Peace Единствената ми препоръка е да си вземете голяма Naughty
Адиланд, аз си взимам майчинските в края на текущия месец, но със сигурност ще са 220лв. Най-добре говори с работодателите си.
Хубав ден!!!

# 155
Привет мами!

Аман от тия болесати и грипове Sad Дано бързо се оправят всички! Анна-Мария да чукна на дърво е добре, много леко кашля, продължаваме със сиропа. Честох 4е идва няккъв ужасен грип в БГ - казва се Соломонови острови и бил доста гаден Sad До 1-2 седмица щял да влезе яко в БГ, онзи ден го изолирали в София у две деца. Незнам как ще се предпазваме, много гадно  Cry

Дейзи  Hug дано бързо се оправиш, много гадно Sad  Много е изобретателна Али, много се смях Simple Smile Наистина да се 4уди 4овек как им ги ражда главата.

Наде,  Hug аз не я издеждам в тази мъгла, само по моловете ходим, от къщи в колата и после в Мол-а - все си казва "мамо айде в Мола" Simple Smile

Нели  Hug да определено е заразно, като разправяте за емоциите около бремеността, аз нещо взех 4е се замислих Wink Ама живот и здраве може би догодина лятото, искам пак пролетно беб4е Simple Smile

Веси  Hug супер успех и скоро да се похвалиш Wink

Ади  Hug  и на мен ми изплащат майчинските с един месец назад, но 4естно казано не съм
проверявала от бая време, какво ми превеждат

Говорите си за спорт - аз каква програмка съм й заформила на моята девойка бедна и е фантазийката  ooooh! Задължително тенис (обожавам този спорт, и двамата с баща и играем), ски също мисля да я пробвам (нищо, 4е аз не карам, но пък баща и кара), но както казва Нели след 3 годинки са тези спортове. Още си мисля за плуване, балет....  А от април мисля да я запиша на детската йога (е аз със нея разбира се). Мисля 4е ще и е интересно, ще видим.

Мики  Hug в4ера ве4ерта си говорихме с моята приятелка в Рим и каза 4е намаленията ппродължвата поне до средата на февруари  Hug

Мила  Hug браво за питките (аз никога не съм правила) ама наистина по-добре си по4ивай пове4ко сега Simple Smile

И последно да кажа за помага4ите: Анна-Мария е незаменим помощник вкъщи - простира, 4исти, бърше прах, непрекъснтао извърля разни боклуци като намери Simple Smile

# 156
Забравих,   ooooh!

Беа  Hug казвай кога ти е удобно и да се видим за дрешките, а ?  Мамите които се интерсуват също айде да се разберем за някой ден?

# 157
Нук ,Честит Рожден Ден ,пожелавам ти много здраве и щастие  Hug  bouquet Hug

Зори ,благодаря ти много значи ще успееме да се поразвихриме по магазините както си трябва  Crazy и аз все съм със спомени ,че намаленията са до средата на февруари ,но по това времне на годината бях последно преди 5-6 години и малко съм позабравила. Мисля ако до другата седмица устискаме да сме здрави към сряда да спра децата от градина за по сигурно ,че да не се тръшнат преди пътуването въпреки ,че то гаранция нама ама все пак да не се бутаме между шамарите.
Иначе с Беа се разбрахме да се чуеме днес и да се видиме ,Зори ти свободна ли  си и други желаещи има ли? Hug

# 158
Мики дано устискате и  да не се разболеят децата  Praynig За днес незнам зависи към колко 4аса, 4е имам няколко срещи по работа, кажи като се 4уете и се разберете в колко и къде

# 159
nuk Честит Рожден Ден
Много щастие,здраве и радост от все сърце ти желая  bouquet  bouquet  bouquet

Много сме козирозите в бандата,на мен ми предстои обаче най тъпия рожден ден от как се помня.Може би ще ходя да ми махат баш тогава конците(сега са ме зашили с едни конци нямам думи-огромни ,висят ми ужасно противно в устата )
Пък и съм така подута,че не съм за пред хора и гости няма да каня Rolling Eyes
Също отпада идеята да заминем някъде ,защото един откачен наемател на ресторанта ни ,който е при вилата е направил страшна дивотия-изкъртил мивки,водопроводни тръби,абе всичко(а и пари дължи)наплашил персонала (едни невинни женици-готвачки исервитьорки),че ще ги пребие ако кажат на мъжа ми-просто криминална история  #Crazyи сега мъжа ми и с това трябва спешно да се заеме.Нещо хич не му вървят нещата ,само на простаци попада,само лоши инвестиции напоследък.

Милички  Hug аз много обичам да готвя и се разнообразявам така  Hug
Готвенето ми е удоволствие  chef

Радвам се,че част от болниците се оправят,но за останалите продължава да ми е много мъчно и стискам силно палци Praynig

# 160
Nyc, честит рожден ден!!! желая ти всичко най-хубаво, много любов и късмет!

Желая на всички болнички да оздравяват вече и да се надяваме ,че този вирус няма да засегне никой  Praynig

аз си работя от вкъщи и с Писи се забавляваме, нещо не ми се излиза обаче , май мързелът ме подгони

Мила, много неприятно с ресторанта, дано вече не се разправяте с такива идиоти.

хубав ден на всички!

# 161
  • София
Честит Рожден ден ,Нук!!!Много здраве,щастие,любов и късмет!!!!

Кетито,за Индезит незнам нищо newsm78,ние взехме Аристон,за сега съм доволна,ама все пак я ползвам само от седмица-две Mr. Green.И аз мога да те посъветвам да си вземете голяма, ако имаш място Peace

Мила,наистина е много кофти да случиш на некоректни наематели,а то да попаднеш на свестни си е късмет.А за рожденния ден,какво пък,ще си го изкараш в тесен семеен кръг с любимите момчета,пък по-нататък ще отидете някъде Hug

И ние рядко излизаме в мъглата,само с колата до някъде, на закрито.Дани изкрейзва в къщи,направо е като побеснял,само тича,блъска се с колата в мебелите и кухненските уреди,абе ужас,изобщо не го свърта,горкия!А лошото е,че и в моловете или големите магазини пак побеснява и ни прави луди,та вече и там се отказахме да ходим с него.Ето днес,решихме да отидем да разгледаме новия мебелен магазин "Zone",еми не можахме,от 7 етажа стигнахме само до втория,той започна да тича като побеснял кон,а като му направим забележка да се въргаля по земята и да реве,и си тръгнахме безславно Tired

# 162
  • София
Защо голяма newsm78

# 163
  • София
Ами за да можеш да миеш всичко в нея-тави,тенджери,фритюрник и други по обемни съдове.Ако нямаш място за голяма,поне вземи от средните,които са 45см широки.Ама ти ще си прецениш де,аз нашата я пускам веднъж на 2 дена,а 2 пъти вече я пускам и веднъж на ден.

# 164
Чести рожден ден Нук! Всичко най-хубаво ти желая!    bouquet

Кетито задължително голяма и мен ако питаш, аз се бях засилила за най-малките, добре че  кумата ми беше с мене та ме вразуми Laughing, взехме си 45см и сега пак ни е яд и двете, че не са от най-големите  Laughing изрязах един шкаф за целта, но си заслужаваше. В тези 45см се побират и големи тави, от печката. Аз я пускам рядко през ден, почти всеки ден си мие, страшно удобство ми е.

В мъглата Благо не го изкарвам, само до някъде с колата.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт