Строеж - къде, как, колко? тема за взаимопомощ

• 42 989
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Диди от къде ги изрови тези Ревиери  и то по сред нощите, да не спим сега  Mr. Green  полудя народа от цени луди ли са кви са не знам, но тези цени не са нормални  #Crazy
айде лягайте си  Twisted Evil

# 181
Диди от къде ги изрови тези Ревиери  и то по сред нощите, да не спим сега  Mr. Green  полудя народа от цени луди ли са кви са не знам, но тези цени не са нормални  #Crazy
айде лягайте си  Twisted Evil

Ривиерата си я бива , а? Grinning И както е нисък долара в момента ! Притрябва ли са му на някой 190 кв. във Враня!  Joy

# 182
kimba77 , ти да не си от евентуалните купувачи на тези 190кв.м. , та няма сега да спиш заради тази Ривиера ?  Joy То наистина доста ще се минеш , ако си дадеш парите за тази леха с марули , вместо да се печеш на Ривиерата!  Joy

# 183
  • София
kimba77 , ти да не си от евентуалните купувачи на тези 190кв.м. , та няма сега да спиш заради тази Ривиера ?  Joy То наистина доста ще се минеш , ако си дадеш парите за тази леха с марули , вместо да се печеш на Ривиерата!  Joy

да да разконпирираме  Mr. Green  мислих едни марулки да садя, ама сега се замислям за Ревиерката  Peace
двоумя се как да постъпя  Joy Joy Joy   или да ги взема и двете   Mr. Green

# 184
Ми ,тя Ривиерката, си е направо жълти стотинки - няма какво да се чудиш ! Хем марулките ще ги продаваш там по плажа - да видят какво е бг салата расла в леха за 6650000 EUR.  Grinning

# 185
Ей, момичета развеселихте ме рано сутринта с тези Ривиери и марулки  newsm68

Aila , аз макар и да не съм от София мога да ти кажа на кое трябва да държиш най-много - възможно най-близко ток и вода!Голям проблем е при парцели със сменен статут , като нашия.А близостта до града е ясно , щом ще е къща за живеене , а не вила.

Ние трудно стигнахме до избор, има няма 1-2 години обикаляхме и се дърляхме с половинката  Mr. Green че той се беше запънал за Банкя а аз не я долюбвам  Wink обиколихме всички райони около София, изпокарахме се 100 пъти  Rolling Eyes и накрая решихме да седнем и да се разберем накрая кой какво иска и да направим компромис, че цените съвсем започнаха да полудяват  #Cussing out
И след едно съботно-неделно 100-часово обикаляне с брокери и двамата си познахме местенцето  Peace
В център на населено място, на главна улица, ток, вода, регулация, прилично голямо /500м2/, прилично близо до Сф /7-8 км от караулката/, чист въздух и т.н.  newsm10
На всичкото отгоре дядото отстрани ни хареса и ни даде телефон на собствениците и прескочихме агенцията  Peace и така накрая купихме парцела  Hug
Е сега се почна с проблемите както вече казах едните съседи са за  #2gunfire но ще се справим някак и с тях и с кредитите и ...с останалото  thumbsup

# 186
Вяра в сое населено място е парцелчето? Ние в края на миналата година си купихме място в Опицвет, но го взехме за 25 Е кв. Това е едно много спокойно селце /ние имаме приятели там и по тази причина го знам/ и най-важното няма роми, а това е доста голям плюс не че съм расистка

# 187
Гурмазово - Божурище

# 188
Ей, Вяра, ама ни ще сме съседки:) Ние сме малко по-нататък - в Пожарево

# 189
Ей, Вяра, ама ни ще сме съседки:) Ние сме малко по-нататък - в Пожарево
Ей супер  Peace наистина светът е малък  Joy
Може да пием кафе на двора като минаваш покрай нас  Hug ееххх мечти  smile3521

# 190
 Grinning Вече заформихте кафета по съседски ! Кажете нещо за строежите - проблеми,грешки! Пък може и снимки да качите !  Peace

# 191
  • България-Швейцария
Ох, мацки, май се очертава да съм ви чест посетител и аз.
Абе направо член се записвам.
През почивните дни прескочих до вилата (в Панчарево е) да видя с полузатворени очи на какъв хал е, 'щото на тоя етап толкова други неща ни висят на главите за оправяне, че тя някак идва последна по ред. 
Ами какво да ви кажа, доплака ми се не, ами направо си поревах Cry.
Дълги години парцелът от едната страна запустяваше, този до него също.
В момента до нас е в строеж къща, ама огромно нещо, ако кажа блок почти няма да излъжа, явно три-фамилна я прави човекът, поне толкова етажа преброих. И както е чистичка, новичка и спретната нашата край нея направо на барачка бие Sad. А не е малка хич, ето я в добрите й години:

Сега... ако кажа, че не е за снимане, пак няма да излъжа Cry.
Всъщност и това ще трябва да направя, но малко като ми мине.

И се оказва, че нямам грам време; трябва да се спретна докато съседът не е вдигнал огради и подпорни стени поне да се организирам да изолирам основите, влагата в мазетата е страшна просто Confused. Къщата е за основно изтърбушване и преправяне също така...
Апартаментът ми е за ремонт и обзавеждане, подпокривното е за преправяне, гаражите са за изолиране, 'щото строителят навремето си 'поспестил' #Cussing out тоя етап, друг апартамент ми виси на главата за узаконяване + довършване на общи части ('щото и другият строител толкова 'читав') - и всичко това по 3, вървя заедно с брат и сестра, на един хал сме всички. Не е лесно и да 'имаш', да знаете.

Май спешно ми трябва 6-ца от тотото Money

# 192
Ако trendafilka прочете това , моля да си изпразни пощата ! Не мога да пиша на ЛС !  Simple Smile

# 193
ВЯРА - благодаря за поканата Laughing В неделя ще обикалям имота, там ли си?Wink
CTramell- май наистина  не е лесно да имаш, но пък зависи от кое по колко имаш. А ние като нямаме толкова много и сега сме се хвърлили на "новичкото" с хъс и ни е приятно.
Аз по празниците писах един пост, но нещо изчезна и нямах нерви за повторение. Ние сме в застой с архитекта. Завършихме вътрешния план на къщата и той се захвана с фасадата. Изпрати ни един план, от който аз щях да припадна - толкова беше далеч от представите ми за моя дом. Не беше пипнал и детайлите, за да се почувства някакъв уют от тази рисунка - голи стени и прозорци. Е, облаци имаше Laughing В този момент си дадох сметка, че в досегашната ни съвместна работа с архитекта все ние даваме идеите. Той само чертае и ги намества като размери. Не ни съветва кое как е подходящо или как би било редно да се направи от гледна точка на това или онова... Затова мислихме с мъжа ми, дали да продължаваме с него. Ама като сме предплатили част от сумата:(. Затова седнах с разни сайтове за къщи и си извадих 20-тина картинки, които най-много ми харесват и описах - от тази - прозорците, от тази - входната врата....Ще го видим сега какво ще направи.
Вие с вашите архитекти как работите?

# 194
Анитка, скоро май няма да съм там с това темпо  Sick освен пикник да правим на голата поляна  Joy за друго не става засега  hahaha Добре, че дядката отстрани поне коси тревата за животните, та има що годе вид  местенцето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт