Колко е таксата във вашата детска градина?

• 11 870
  • 208
  •   1
Отговори
# 135
София, 75-то ОДЗ - 40 лв. Peace

# 136
Започвам да си мисля, че таксата е обратно пропорционална на големината/богатството на общината. Забелязах най-ниски такси в най-големите градове. В по-малките са по-високи. Което е логично, ако има такава връзка де. Wink

# 137
  • Sofia
Таксата и при нас е 40 лева.

# 138
Бургас-35 лв.

# 139
Нашата градина  е безплатна  Simple Smile
Къде е това и защо е безплатна?
Досега не съм чувала такова нещо..

# 140
40лв от този месец Flutter

# 141
  • София , Монтана
И нашата е 40лв.

# 142
Hakiba   във  Несебър   градините са безплатни   общината   спонсорира градините ,освен това всички докато  стачкуваха  тук им вдигнаха заплатите и не стачкуваха.

# 143
  • София
Браво на кмета на Несебър! smile3501

# 144
  • София, център
1,75 лв. за присъствен ден.

# 145
Hakiba   във  Несебър   градините са безплатни   общината   спонсорира градините ,освен това всички докато  стачкуваха  тук им вдигнаха заплатите и не стачкуваха.
Супер,не го знаех.
Браво на Общинския съвет и кмета.

# 146
Браво на кмета на Несебър! smile3501

Браво, браво, ама Несебър е това, не кое да е... WinkПарици има там...

# 147
  • БГ
Започвам да си мисля, че таксата е обратно пропорционална на големината/богатството на общината. Забелязах най-ниски такси в най-големите градове. В по-малките са по-високи. Което е логично, ако има такава връзка де. Wink

Ако правилно съм те разбрала таксата за ДГ в Хасково трябва да е по-ниска?!? Да, ама не!!! Градът е областен и не е никак малък, може да се спори по въпроса доколко е богат, но не е и от най-скромните, така че тук това правило не важи! 10 лв. от таксата, независимо дали е за ДГ или ДЯ е задължителна, останалото 40лв. (50лв.) се дели на работните дни за месеца и в зависимост от това колко дни детето е посещавало детското заведение се формира и таксата, пример, за м.март хранодена ни излиза по 2,50лв., но за м.декември беше към 2,77лв. (за 5 присъствени дни платих 24лв)!!! Отделно всеки месец си носим мин.вода, мокри кърпи, кухненска ролка хартия, стек носни кърпички, всякакви допълнителни занимания по интереси се заплащат допълнително!

# 148
  • Sofia
stefaniika т. е. таксата ви е 50 лв правилно ли разбирам?

# 149
  • БГ
stefaniika т. е. таксата ви е 50 лв правилно ли разбирам?

50лв. е за ДГ, ние все още сме в ясла, където ако направим пълен месец, без ден отсъствие, ще трябва да платим 60лв.

Общи условия

Активация на акаунт