Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 102
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Да, доста би било гадно....помня че предния път направо намразвах някой ако ме разсмее, а сега #Cussing out
Като знам че дъщеря ми кашля вече месец сигурно и пие трети сироп...май няма да се оправя до няколко дни.

Ханна и моите бях предменструални.

# 76
  • На едно ветровито място...
Добро утро и от мен!!
Честита бебка на Лалка!! Много е сладка!!!  bouquetМоля ви слагайте снимки на бебоците за да им се радваме и да си мечтаем ние още чакащите...

И аз се притеснявам как ще приеме нашият бъдещ батко новото попълнение в семейството...Уж си говорим,уж се подготвяме че ще имаме бебе,че бебетата плачат и сучат от мама,а той пак ми говори как щели да си играят с него #Crazy и какви играчки щял да му дава.... Tired
И аз напоследък забелязвам че много идва да се гушкаме, той си е гальовен,но все пак има някаква промяна.. Thinking-- снощи голям рев изрева че му бях обещала да му чета приказка преди лягане, а бях толкова капнала че не ми се ставаше от дивана и се опитах да отменя приказката- а той се затръшка веднага...Направо незнам.Имам чувството че ще се държи доста егоистично в началото и ще настоява за вниманието ми,и сигурно ще ми се сърди когато просто ми е невъзможно ...
А е вече голям- би трябвало да не се държи като бебе Crossing Arms и да ме разбира повече...
Сигурно и аз искам твърде много от едно 6 годишно дете..незнам.

Аз по празниците се бях разкашляла- помогнаха ми едни капсули Тавипек за кашлица- на билкова основа са- ама са малко гадни- в смисъл че като се размекнат в устата и изтича някакво етерично масло  Sick което не ми харесваше.Но пък може да помогне на някой, затова го пиша.

# 77
Салис и аз си бях избрала тази дата 11 01 и тогава ще съм точно в 39 г седмица и доктора сметна , че ми рано тогава и ме измести за понеделник, като се оправда че нямало места, пък понеделник хич не ми е хубвав ден Sad В бг колко преди термин правят секцитото, защото мен ще ме оперират три дни преди термин, аз все се надявам на единайсти да тръгна да раждам Grinning
За , меда, содата и лимона всичко се прави на каша доста е гадничко, поне за мен де но пък има ефект.

# 78
  • На едно ветровито място...
Леле като си спомня след операцията ми от апендицит- как ме болеше като се смеех- направо ме замръзваше усмивката / моя мъж тогава ми беше гадже и идваше да ме разведрява в болницата  Flutter/
Не мога да си представя как щеше да боли ако кашлях... #Crazy
Ужас момичета, пийте разни чайове, има един чай- Бронхо Пан, давам го на малкия като е болен, но питайте в аптеката дали може да се пие от бременни.То си е билка, ама знае ли човек, все пак от билки се правят лекарства...
Също така много мед с лимон, може да си сварите и един чай с орехови черупки,семки от ябълка,лукчета- варят се и престояват малко, пие се на порции през целия ден,може и студен.Той поне е безвреден.

# 79
  • Пловдив
На мен ще ми е първо дете и нямам такива грижи как по-голямото ще приеме бебчето, но се сетих друго да ви кажа  Laughing
Късметите за новогодишната баница ги прави мъжа ми. И ако знаете какви ги беше измъдрриилл  hahaha На малката беборана да и се паднел късмета бас-китара  Joy ,че много яко изглеждало девойка с бас-китара  hahaha И другите късмети бяха от сорта - Нинтендо (това са някакви игри), Плейстейшън, обувки Док Мартинс ..  Joy та дори лято в USA  Laughing

Така че и аз ще си имам по-голямо дете за гредане след като се роди бебчо  Laughing

# 80
  • Карлово
Ох, ХаннаJoy Joy Joy браво на мъж ти! Grinning
Филипа, и аз кърмех Мартина по същия начин. И после като разбрах за задното мляко, малиии, ако стигаше и до него щеше да качва по три кила на месец сигурно. Защото само на почти предно наддаваше по 1500 на месец.

# 81
Ей сега говорихме със секретарката на доки, операцията ми ще е в понеделник, трябва да отида на същият дев между осем и девет сутринта, забравих да ви спомена че тук няма външни шевове , а слагат нещо като телбот да затворят операцията Laughing клизма не правят, и ако катетар не ми сложат направо ще съм най щастливата , ама едва ли ще ми се размине.
Иначе стаите са перфектни, има двойни и единични, леглата са медицински с едно копче избираш ниво на леглото по ниско и по високо, с друго пък ниво на облегалката от пълно легнало до пълно седнало положение, това смятам, че ще ми бъде много удобно заради секциото, плазмен тв, климатик, собствена баня с тоалетна, насичка с фотьолчета, масичка за хранене която се наглася над леглото ми, предлагат ми три менюта за деня и аз си избирам какво да ям и най важното бебка през цялото време ще е при мен, свиждането е почти по всяко време Simple Smile

# 82
mari_rus, аз не избрах датата сама честно казано. От мен ако зависи, бих родила след 21 януари, защото наистина исках да е водолейче като мен, но съм благодарна, че успях да устискам до втората седмица на януари. При мен не е много ясен термина, определят го само по видеозон, защото не си знам датата на последната менструация. Знам кога е правена беба Mr. Green, но това в БГ явно няма много голямо значение защото на който и да кажа не ми обръщат голямо внимание. А иначе като гледах разните сайтове за нумерологии и т.н. 11 си е много хубава дата.
Но като се има предвид, че от 18 декември съм по болници, два пъти ми изцедиха кръвчицата и ме изследваха за какво ли не и всеки път ми обясняваха, че толкова съм зле, че ей сега трябва да ме срежат, честно казано се радвам че устисках досега.
Аз съвсем друго бях планирала, а то стана една......, но всичко ще е наред, ако завърши благополучно, за което искрено се надявам.

А на теб искрено ти пожелавам да почнеш да раждаш да 11, та да те приемат по спешност и да си родиш куклата на датата, която искаш.

# 83
mari_rus, ей сега ти прочетох последния постинг. За клизмата, мой съвет е те и да не правят, ти по- добре си направи сама вкъщи, че ако те напъне първия ден с тази операция, хич няма да ти е забавно.

# 84
 Hug Мерси Салис и на теб пожелавам успех в петък Praynig всичко ще мине и замине, нищо няма да усетиш  Simple SmileТи с каква упойка ще си?Взех си глицеринови свещички и мисля в неделя да ги пробвам LaughingА в бг колко време си в болница след секцио?Тук е от 7 до 10 дни
Хана твоят е на вълна игри , за моят пък на първо място е спорта и околосветските пътешествия, представям си той ако беше писал късметите Laughing Сега много иска да отиде в Тибет и си подготвя почвата от сега, че ако отидел нямало да е за по малко от месец Simple Smile

# 85
Не съм влизала само един ден, а сте изписали цяла тема.
Честито на новите мамчета. Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви правят много щастливи.
  bouquet Hug

# 86
  • Бургас
Момичета за кашлицата само билката Теснолист жиловляк,100% има ефект след 2-3 ден.Пие се по 1кафяна чашка преди хранене.Изпитано е от мене,само дето незнам дали става за бременни  newsm78,иначе се продава във аптеките.

Салис,на тебе ще стискаме палци всичко да мине перфектно в петък ! Peace

Мари ,на теб за понеделник !  Peace

И после да пуснете снимки на бебоците  Hug Hug

# 87
Мари и аз трябва да съм в понеделник в 08.30 в болницата.За секцио седиш 5 дена,но ако има усложнения може да те задържат и 10 дни.

# 88
Здравейте момичета!
Мари, и аз съм родена на 11, само че юни и ми се иска и моето бебе да се роди на тази дата, още повече че този месец мама има РД на 10 а брат ми на 12!!!! Вчера си имах контракции, не бях сигурна, но вече съм убедена. То било много неприятно /  Laughing / голямо откритие направих обаче!!!
Sallys, vickygeleva - успех и на вас!!!
Дано мине бързо и леко. 
Моят корем се е смъкнал отдавна, а аз не съм забелязала, главата на бебо е тооочно на изхода и като се пораздижа малко ме почват контракциите... Има ефект от секса обаче, защото сега поне знам какво е контракция. Аз продължавам всеки ден! Дано на 11 и аз си имам бебе.

# 89
  • София
Ти в Майчин Дом си лежала на 10тия етаж щом си била за високо кръвно, аз до днес се водех на хоспитализация там по същата причина. Наистина хората са мили, особено като се има предвид с каква база работят, колко бременни наблюдават и какво им е заплащането. А Гарнизов да не би да е един много младичък лекар?
Аз лежах на 7 етаж в патологията или клиника по общо акушерство. Гарнизов е готин и има много младежки вид, но се оказа с 20 годишен стаж

Общи условия

Активация на акаунт