Ехоо, има ли бебета за Септември???

• 15 535
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, така харесва ли ви? Защото аз по принцип не обичам натруфени списъци Confused но ако имате претенции казвайте, че довечера ще го завърша и ще го дооборудвам с разни полезни връзки и т.нат. телефони и добавчици Grinning

# 106
Ми какво му е, нищо му няма. На мен по принцип ми харесват като са лесни да се разберат.

Например:

Data
    mama1 - stork-boy
    mama2newsm32 newsm32  + stork-girl
    mama3newsm32 + stork-girl
    mama4newsm32kyllmg

Това последното, докато не се знае какъв е пола на бебето.

# 107
Или нещо подобно Wink

# 108
  • Sofia
Асенце, на мен лично много ми харесва. Аз също не си падам по натруфените списъци. Поздравления,че си се захванала с това.   bouquet

Момичета, на мен нещо много ми е криво.
Не искам да всявам черни мисли в приветливата темичка,но знам,че вие най-добре ще ме разберете.
Имам някакво слабо кафеникаво течение. Вече свикнах с мисълта за бебе и много искам всичко да е наред  Praynig Вчера бях на доктор, там си е точицата, на мястото си, но още е рано да видим има ли някой вътре.
За момента друго не можем да направим освен да изчакваме. Или ще спре или ще се засили.
Момиченцето ми е болно ,кашля лошо, не е на градина. Много се надявам да се разминем с антибиотика и този път.
Брат й засега не е прихванал болест, но упорито се опитва да постигне разрушаване на къщата. Crazy
И двамата не са от поспаливите, засега поне много рядко се заиграват заедно, по-често пищят и си дърпат играчките.
За почивка време няма Tired
Хубаво е,че има с кого да сподели човек.
Целувки на всички.
Дано следващият ми пост е по-оптимистичен.

# 109
Шейли Hug пък ти вземи си напиши термина, че не го виждам никъде newsm78 И не само ти си пропуснала Wink
Мираж, около датата на цикъла ли е? Ако е бежово или ръждиво проблеми е малко вероятно да има. Дано намериш малко време за почивка Hug и мсили хубави неща, само много хубави неща Hug Hug Hug

# 110
mirage, кафеникаво течение маиче си е нормално. Но си е естествено да те притеснява. Почини колкото можеш, ако можеш изобщо с двете други деца.

И на мене така ми е неспокоино докато не видя сърчицето.

# 111
Нямам още офицялен термин, но ще е около 15 Септември  Mr. Green

# 112
Здравейте и честито на всички мами  newsm51 newsm51
аз също съм в отбора Simple Smile живот и здраве чакаме нашето бебенце на 6 септември
преди 10 дни си направих тест и бях невероятно щастлива от двете черти, онзи ден бях на лекар и дори го видях - страхотноооо Simple Smile чух му сърчицето и си имаме снимка. докторката каза, че голямо бебе, цели 9,6 мм .
много ми харесва темата и ще е приятно да си пишеш с някои, който определено е в същото положение

# 113
само така..увеличаваме сеее  newsm44.Добре дошла Мари   bouquet
Мираж, не се притеснявай всичко ще е наред..само гледай да не се ядосваш за нищо и при всяка възможност да си полягаш..пазене си трябва
Патиланче, страхотно списъче няма как да е друго щом ти го правиш.Смея да твърдя, че вече те познавам що за човек си от форума"искам бебе"  newsm10

# 114
  • София
Eeeй, все се каня да погледна дали новите септемврийки са на линия и ето, че се събирате вече. Hug И аз съм от миналогодишните септемврийки, но миналата година по това време още не подозирах, че съм бременна. Laughing Ами да ви пожелая на всички безпроблемна бременност, да й се наслаждавате, и леко раждане. И да понасяте леко летните жеги, че миналата година беше някакъв ужас! Whistling ooooh!

Асенце, много се радвам за теб! Hug Гледах те аз често в темата за "дъртите кърмачки"  Laughing, че искате второ и се опасяваше, че кърменето пречи.

# 115
  • Sofia
Благодаря ви, момичета!
Знам си,че мога да намеря подкрепа тук Hug

# 116
Здравейте момичета, от много дълго следя да се покаже септемрийската темичка, искам да се включа и аз.....на 28 години съм термина по мой изчисления е 5.09, През май месец имам спонтанен аборт...... но искам сега нещата да са наред.....  страха ми е голям, надеждата ми също Hug Hug

# 117
Stryper, и аз така мисля да направя, или поне да изчакам докато видим сърчицето и докато се успокоя напълно. Аз не се страхувам, че ще се опитват да ме уволнят - важна съм за тях, пък и имам намерение, ако се чувствам добре, живот и здраве да си работя до последно. Mariam777, съгласна съм с теб, но просто нали знаеш, зависи си от човека, как ще реагира. Въпреки всичко ми се иска първо да съм сигурна, че 95 % ембрионът е наред, има пулс и т.н., преди да се изстъпя пред шефа. Но пък в крайна сметка, какво да се притеснявам. Това си е хубава новина отвсякъде!  Mr. Green
Асенце, много хубаво списъче. И мен не ми харесват натруфени и тем подобни Simple Smile
Както и някои от вас, и аз забелязвам, че не налитам толкова на шоколад вече. А бях луда по него! Сега повече соленичко ми се хапва... А за фолиевата киселина, днес като бях на лекар (видяхме точка! и си е на мястото), той ми изписа едни витамини - комплекс, казват се Булмама. Някой чувал ли е за тях? Четох листовката им и видях, че и те съдържат по 400 mcg фолиева киселина. Сега пък да не се предозирам, и FOLACID-а и това,незнам дали оказва влияние на бебето... Като бях при лекаря, той определи, че съм в 4 г.с. и освен витамините ми изписа и Дуфастон за всеки случай, защото преди година съм правила фоликулярни кисти, точно поради недостиг на прогестерон във втората фаза на цикъла.
MarinaMarina,mari_p - добре дошли! Желая ви лека и безпроблемна бременност  Simple Smile
Аз не съм толкова слаба (мале, дано не кача много кг), сега съм около 56 кг, мисля.
Момичета, вие как сте с концентрацията? Аз съм станала много разсеяна и даже на работа се отнасям нанякъде и понамалих темпото, може би несъзнателно. Ето, сега бях си намислила да ви питам нещо, а забравих.  Mr. Green По-късно, като се сетя, ще се включа. Приятна вечер!

П.С. Сетих се! Какво работите вие? Аз съм биолог в клинична лаборатория.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 19:00 от моарейн

# 118
Аз съм журналист по образование. Понастоящем пиша в детско списание. Работа от дома си. Удобно ми е и много, много приятно. Grinning

# 119
Здрасти пак Simple Smile
аз съм финансист и това си работя. напоследък и аз се усещам не на 100 % в концентрация oops
хубавото е,  някак на подсъзнателно ниво съм  решила да не се изнервям, изнервяяям, тъй като е малко пренапрегнато в нашия офис и се справям 4удни4ко  newsm74
мисля си много за бебето и гледам да не се оставям на лоши мисли и проблеми
ааааа за хапването - работата е странна : хем така жестоко огладнявам понякога, хем не ми се яде нищо
много ме дразнят миризми, гърдите ми стават като на секс бомба  newsm18
лошото е, че съм понапълняла последните две години, без да се усетя, а сега ми се струва че ще стана 100 килца

Общи условия

Активация на акаунт