Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Как се споделя опит и подкрепа във форума?
Къде мога да посещавам курсове за бременни, организирани от BG мама, имам предвид аеробика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Как се споделя опит и подкрепа във форума?
-
Къде мога да посещавам курсове за бременни, организирани от BG мама, имам предвид аеробика?
-
Кога е препоръчително да посещавате курсове за бременни и какви упражнения са подходящи?
-
Какви са рисковете от правене на секс по време на бременност и какво поведение се препоръчва?
Моят термин трябва да е 13.09...живот и здраве:)Още не съм посетила гинеколожката си,но цикълът ми е много редовен,та затова набързо си го изчислих сама:)
Някои момичета са ми познати от ИСКАМ БЕБЕ, на останалите честито, леки бременеещи месеци, пълни само с положителни емоции и усмивки! Само да вметна, съпругът ми е роден на 07.09., така че имам някаква сантиментална връзка с вас! 
Хайде сега една мацка да изкараш 
Имам предвид те са като слонове в стъкларски магазин, ама душичките им са много раними....
Честито нс всички.
Желая на всички ви много лека и безпроблемна бременност и бързо и леко раждане на едни прекрасни бебенца