Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Как се споделя опит и подкрепа във форума?
Къде мога да посещавам курсове за бременни, организирани от BG мама, имам предвид аеробика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Как се споделя опит и подкрепа във форума?
-
Къде мога да посещавам курсове за бременни, организирани от BG мама, имам предвид аеробика?
-
Кога е препоръчително да посещавате курсове за бременни и какви упражнения са подходящи?
-
Какви са рисковете от правене на секс по време на бременност и какво поведение се препоръчва?
Аз следя от няколко дни темичката, ама не смеех да се запиша, защото още не бях ходила на лекар.
Е, ще го направя, ама наистина трудно ще се занимавам с оформление
но каката ни е 2000 и все пак разликата е чудесна малко зор в началото и много радост после.
Дай Боже всичко да е наред. Нашата бъдеща кака вече е разказала в цялата ясла, че майка й има бебе в корема и тя ще става кака
Много е въодушевена и само чака коремчето да стане голямо и бебето да чука отвътре. Нарочно обяснявам, че чука, защтото и тя почуква. Ако кажа "рита" мисля, че и тя ще го зарита