The O.C.

• 7 635
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз тоя сезон, все забравям и изпускам серийте и нещо хич не съм в час. Вчера го хванах пак на края, днес дано се сетя по на време.  Crossing Arms

# 76
Аз не съм добре с английския и бихте ли ми обяснили, какво горе-доло пише.
Доколкото видях ще има 5 сезон и Мариса пак ще се появи така ли. Ама нали уж наистина умря.
Да не стане като "Дързост и Красота".

Подкрепям твоето изказване Peace
Ако може някой,който е в час с англииския,да ни вкара и нас в час.

# 77
ААААААААААААА моля разясненията за 5 сезон да стават на лични. Аз не искам да знам какво ще стане,че все още ми е трьпка чакането на всяка серия. Praynig

# 78
Е в крайна сметка ще има ли пети сезон или няма да има  Thinking

# 79
  • София
който ще разказва 5-ти сезон може и на мен да разкаже на лични, а може и 4-ти че и него изпуснах  Mr. Green

# 80
Честно казано нищо не става ясно. Там, където сте срещнали името на Мариса, всъщност разказват идеята на целия сериал - как Раян отива да живее при сем. Коен, за Сет и любовта към Самър. Нищо ново няма.

# 81
изгледах сезона още лятото,да си кажа чесно мн тъгувах за него,но без Мариса нямаше бъдеще
няма да ви казвам нищо за да не изгубите интерес Mr. Green

жалко за добрия сериал Confused

# 82
ААААААААААААА моля разясненията за 5 сезон да стават на лични. Аз не искам да знам какво ще стане,че все още ми е трьпка чакането на всяка серия. Praynig

Никой не казва,че ще се разказва сезона,просто искаме да знаем,ще има ли все пак 5 сезон или не Peace
Включвам се с молбата за съобщение на личния,аз пък искам да знам,така и така ще се го гледам Mr. Green

# 83
  • Mediterraneo
И така- има ли 5 сезон или не. Някой просто да ми отговори с да или не.

# 84
Къде и как мога да си сваля О.К първи сезон.

# 85
А някой спомня ли си, в кой сезон Кейлъб разбра, че Джули му изневерява и и показа уличаващите  Grinning снимки?

# 86
Никой ли не може да ми помогне в търсенето на първи сезон на  THE O.K.

# 87
  • España (Плевен)
Никой ли не може да ми помогне в търсенето на първи сезон на  THE O.K.
заповядай  Peace

# 88
И така- има ли 5 сезон или не. Някой просто да ми отговори с да или не.
Няма пети сезон.

# 89
Много ми е любимо това сериалче Laughing Гледала съм всички сезони по няколко пъти отделно не изпусках епизодите,които вървяха по ТВ-то Peace Обаче последния 4-ти сесозон ми е много тъп, особено тази скучна Тейлър-Раян връзка Sick Без Мариса не е същото, много се изложиха Cry

Общи условия

Активация на акаунт