За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 815
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Ние сме с тази седалка:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=112
Много съм доволна, стабилна е , но трябва някой да я сложи и да я свали - сама не става, така че другия вариант със стълбата може би е по-удачен.
[В неделя с кумата ми оставихме Веско за около 2 часа сам с двете деца, голям героизъм прояви като ни го предложи, но няма да споменавам какво заварихме като се върнахме  Joy
 Laughing
Медал за такива татковци, казвам аз, даже сам е предложил. smile3501

Емката е на ясла, аз съм в болнични, но съм в офиса, но днес смятам да си издействам тръгване 1 час по-рано, че Ема има препоръчано писмо и трябва да мина да го взема. Само не знам как ще доказвам, коя съм - взела съм акта за раждане и моята лична карта. Дали ще стане newsm78. И кой изобщо пуска на 2 годишни препоръчани писма newsm78

# 76
Здравейте,мами! Heart Eyes
...че Ема има препоръчано писмо и трябва да мина да го взема. Само не знам как ще доказвам, коя съм - взела съм акта за раждане и моята лична карта. Дали ще стане newsm78. И кой изобщо пуска на 2 годишни препоръчани писма newsm78
Че кой де?
raycheva,радвам се,че се появи!Да вземеш по-често да пишеш,чу ли!
Мишленце,браво на твоя Веско!Къде такива мъже,бе!
А с моя сега водим "битка" за това имам ли право и аз да излизам с приятелки,без деца и има ли почва това у наш'то семейство.Ше види той! smile3508
Варненкиии,приятна ви среща и да ни качите бързо снимки!
zoroto,ти манекенка ли ше я пра'иш момата? Grinning А за Алек,какво да ти кажа,май при всяко детенце на тази възраст се явява този проблем с вършенето на работите в гащите.И Нати още го прави това от време на време.
Дринка,бързо оздравяване на Пепи! Hug
Ами за нас,какво да кажа...Нати яде пържени картофи,сандвич с кашкавал,сух хляб и айрян.Менюто е бедно,ама да яде к'вото си иска,че ми писнА вече!Ивето ще ми е по-яшно,кат гледам.

Приятен ден и много целюфки от нас!

# 77
  • София
Момичета, аз да ви кажа, че Ади и Пепи са в Окръжна. Той вчера се е обезводнил и са ги приели. След малко ще я чуя и ще предам после как са...

# 78
oлеле, да се оправя бързичко Пепи и да се изнасят оттам! Стискаме палци! Пращай поздрави и любов от цялата компания! Hug

ммм, много хубаво това със седалката и стълбичката... ако има кой да ми го подари, че толкова пари няма как да дам. Иначе и ние сме с патешката седалка, любима беше на двете деца. Само че през зимата тоалетната ни е ледена, та се завърнахме към гърнето.

За гледането на деца моя мъж май е номер едно Simple Smile 3 вечери и една сутрин в седмицата по 2,5 часа, а тази седмица и за днешната среща... май ще трябва допълнително поощрение!

# 79
  • София
Ох, Танче специални поздрави да пратиш да Ади и Пепино. Ако имат от нещо нужда, казвай, на среща съм. Дано бързо да ги пуснат да си ходят!

За гледането на детенце и аз не мога да се оплача от нашия татко. Гледа го, а аз се миткосвам!  Embarassed А особено дойде ли събота и неделя съвсем късам веригите и не може да се засечеме в нас!  Mr. Green

Ло, да кажеш за писмото, че и на мене ми стана интересно... newsm78

# 80
И аз пожелавам на Пепи бързо оздравяване и да не стоят много в инфекциозното. Хиляди прегръдки!  Hug

За довечера - момичета няма да дойда - роди ни се бебенце в компанията и отиваме да напием щастливия татко.  Mr. Green Бебо ще се казва Йоан живот и здраве и е едно малко топче - 3800. Сега се прибирам от болницата. Да им е жив и здрав  Hug
Мъчно ми е че изтървам страхотната вечер с вас приятели. Жалко че два хубава повода се падат на една и съща дата и няма как да се разкъсам на две, а повярвайте ми - с нетърпение очаквах деня в който ще се видим по женски.  Heart Eyes язък ...  Tired

# 81
ох да му се невиди - лоша работа с тези болести!

Ади - бързичко се оправяйте! Много гушки на Пепи и от нашата къща! Hug

# 82
като сме тръгнали с болестите и аз да се оплача, баш организаторката на срещата, а пък я пропускам,
дано момичетата да се забавляват
Кокото от понеделник вечер е с 39,4-39,6, а снощи вече удари 40 градуса на сянка, и колко е лошо да си безпомощен и на лекари звъняхме и на бърза помощ и никой нищо и седиш и се молиш и чакаш ада да свърши.
за щастие днес е много по-добре, но все пак не посмях да гооставя с таткото само и да чакам телефона да звъне и да ме привикат пак и само акъла ми да е в къщи
Нищо следващия път пак
Честно да си кажа, като подех организацията абсолютно не ми мина през акъла, че може и да имам проблеми с хлапето, понеже отдавна не се е разболявал или поне толкова сериозно и .... ето, че то напомни за себе си.

А за Дринка и Пепи много силни прегръдки и търпение за Дринка, че и от там сме минавали и знам само, че спокойствието и липсата на отчаяние помага. Ако се предадеш няма кой, само ти си с хлапето и всичко е на теб и на твоята сила.
Бързо да излзиат от там   bouquet

# 83
  • Варна, България
Здравейте!
Първо да изпратя виртуална позитивна енергия към болните деца - Коко  и Пепи и към майчетата, че притесненията са големи!  Hug Да оздравявате, ей, дечица!
Нади, толкова висока температура се сваля в краен случай с течен аналгин, но не повече от 3-4 капки. Така знам аз.
Честито бебенце Йоан в компанията на Кламерче! Поводът си струва и извинителна бележка няма да искаме  Wink

Изкарах си чудно в компанията на Мира, Галентина, Облачка и Роузи. Както винаги времето не стигна да се набърборим, но имаме вече оферти за събиране на  торти от Облачка и мен.
Мира е голяма героиня - започнала е да учи право в ВТУ, освен това и работи в съда, и вечер с малкия. БравоС на такива ентусиасти студенти. Мен трудно вече някой може да ме накара да запиша нещо - предпочитам ако е, да е нещо приятно - курс фотография, курс Фотошоп, корелдроу и т.н. някакви танци-манци. Ако може без партнЕр, щот моя любимия слон го е настъпал по ушите и краката.
Роузи е желязна - каза и дойде Hug
Отдавна не бях виждала и Галентина и Облачка за повече от 5 мин и много им се радвам. Въобще на всички! Фен съм на сбирките по женски!  newsm44
Ето няколко снимки от вечерта и няколко на Самуил-художник - рисува море, облаци, вълни и нещо друго, което не успях да разбера, въпреки неколкократното повтаряне  ooooh!
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=11042 … p;PhotoId=6148058

Щях да забравя - браво на малката художничка Валерия на Света!  Hug
Лека вечер.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 23:00 от voltage13

# 84
Хелоу,мацки!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЗОРОТО!!!
БЪДИ ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА,СИЛНА,МЪДРА И УСПЕШНА,НО НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВА!

Варненки,разгледах снимките.Ама колкото повече време минава,все по-хубави ставате бе!Как го правите това?
Весел и успешен ден!

Дринка,моля се Пепи бързо да оздравява! PraynigИ много ви прегръщам! Hug

# 85
  • София
Зори, ЧРД, бъди здрава, щастлива и все така усмихната.
Снощи се чух с Ади, по-добре са. Пепи дивееше наоколо и се опитваше да счупи една нощна лампа. Ади спомена, че може би до петък ще са там. Общо взето и й скучно, но хубавото е, че са сами в стаята.

# 86
ЗОРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Дано всички болни дечица да се оправят бързо Praynig

Варненки, радвам се, че сте изкарали добре, снимките ще ги гледам довечера от вкъщи.

Аз да ви се похваля, днес гледах, че е изнесен списък за приетите от яслата в градината и ние сме от приетите. Въпреки, че е ОДЗ, тъй като бяха запълнени градинските групи се подписах, че съм уведомена, че не ми гарантират прием, а сега като гледам колко резерви има от яслата, просто незнам какъв външен прием ще има.

Утре съм на клуб по женски, само че не се виждам как ще излезна от вкъщи в 10,30, като обикновено по това време си лягам Joy

# 87
Ади, бързо оздравяване, дано скоро ви изпишат, че сигурно е побъркващо.

Момичета, четох, че другата седмица Соломон щял да ни удари вече и не знам тогава как ще я караме. Как ще ги пускаме на ясли? Аз отпуска не мога да взема, ето снощи и за писмото не можах да тръгна по-рано, но днес вече любопитството ме гризе и тръгвам  Crossing Arms

Уф, а това синьото море на Самуил ме размечта. Искам в Куба, искам в Рио, искам нещо топло, далечно и екзотично. Ама няма с кой, мъжът има фобия от летене. Някоя от вас да иска същото?

# 88
Аз искам Тайланд, след това ми е Рио, ако ходим заедно сумата, която ще събирам се намалява на половина Laughing

Ло, казвай за писмото, че ни заинтригува.

# 89
  • Варна, България
Привет!
Зори, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, силна, усмихната и много обичана!    bouquet

Ееееееех, Ло, размечта ме и мен! Аз имам обещано някъде в Карибския басейн. Преди 3 г. мъжа ми плаваше там и ще ме води в Аруба, Кюрасао.... Дали?!  newsm78  От екзотичните - Бали, Малдиви, Сейшели...  От морските - Лазурния бряг - сен Тропе, Кан, Антиб, Сен Мало. От по-приемливите - Адриатическото крайбрежие на Хърватска и Черна гора, остовите на Гърция, Италия, Испания. Ходи ми се в Париж, Лондон.
Добре поне, че мечтите са безплатни!
Ло, мъжа ти като го е страх да лети, можете презокеански круиз да направите!  Само да не си измисли тогава и фобия от водата  bowuu
Ло, миналата седмица и аз се бях ошашкала със Соломоновия грип. Доста четох newsm78 и единствено, което е възможно е превантивно да се дават имуномодулатори, плодове и зеленчуци, т.е. витамини и при първи симптоми противогрипни препарати - тамифлу и ремантадин, за да се избегнат усложнения от грипа, като пневмония. Противогрипните лекарства, които потискат размножаването на грипните вируси са ефикасни, само ако се започнат първия ден на инфекцията. Лошото на грипа е често се усложнява с насложена бактериална инфекция, която вече изисква антибиотици.
Мишленце, браво, че е приета Раличка в градината! При нас резултатите ще излязат на 31 май  #Crazy  И мен тези сбирки дето започват по късни доби не са ми по сърце, но съм сигурна, че ще си изкарате супер!
Стига засега
Отивам  пред ТВ с книжка, че може и една глава да ударя.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт