Плодови пюрета веч им дават , за да бъдат юлчетата здрави!

• 9 320
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за инфото Hug, но нали съм си паника - с това чесане се бях притеснила много, то не му стигат пъпките и непрекъснатото дране по лицето Mr. Green
На мен пък все непознати ми се падат в сънищата Wink Или поне не помня...
Чао на всички до обяд Peace

# 16
  • sf
ми да вземем да си направим и един конкурс за най-секси мъж. всяка ще даде предложение и ще гласуваме, без за нашия си естествено.
а щом отсега сте се разгонили, какво ли ще става на пролет  hahaha

# 17
какви сънища бре  ooooh!
аз не мога да се наспя вие за сънища ми говорите  Crossing Arms
Аз май за срещата ще отпадна - нещо не се чувствам много в кондиция  Embarassed- глава ме боли, студено ми е и т.н.  Sick
Много ми се идва, ма по-добре да си стоя вкъщи гушнала парното  Wink
Иначе и Ина докато суче си мачка ушето или ми пипка моята коса  Simple Smile
Малките болнички да оздравяват бързо  Hug

# 18
Вики,ей сега си изтрих поста със същото предложение.Така,че аз съм ЗА!  Peace Макар,че нещо не се пласирам на конкурсите,все най-малко точки обирам,дреме ми.Купон да става.

# 19
Абе аз доколкото си спомням,конкурсът беше за най-чаровен татко  Mr. Green ,ама хайде  Wink .

Навън не е студено,ама много гаден тоя вятър.

Аааа,Там-там,от гушкане на парно спомени няма  Naughty . Обличай дебелите дрехи и беж към Мола  Hug

# 20
  • София-Лозен
Брейййййй мойто дИте спечелило подгласническа титла и аз не знам!  newsm44Малеее, че съм завеяна. Благодаря на всички гласували за бузанчо Вяра! Честито на победителите, живи и здрави да са и все такива пухкави бузаци да имат!  newsm10 smile3501 smile3522

Чакайте и тук да се оплача. Имам проблем със счупено стъкло на фурна за вграждане ZANUSSI ZOB 655. Не мога да открия никви телефони на сервиз, който би могъл да достави ново такова. Моля, ако някой има опит с намирането на резервни части за домашни уреди да ми окаже съдействие. Благодаря предварително!

# 21
  • София
За водата - давам преварена чешмяна с 1 лъжичка чай на гранули на хип, но и така не иска да я пие. Тикам му шишето около час, след като е хапнал, но предпочита цица. Притеснявам се, че не поема достатъчно течности, но то бебето си знае (не винаги пампата е напоена добре).

Аз бих ти препоръчала да слагаш мъничко захар или гликоза във водичката и да я даваш като е гладно - това не го препоръчват, щото щяло да поеме по-малко храна. Аз лично подобен ефект не съм забелязала - и като е пил, и като не е, все едно и също количество изяжда после. Е, да речем, примерно след 2 - 3, до 5 минутки... Май доста бързо преминава водата през коремчето.

Така и така се отказьах от надеждата да наваксам с темите. Бях се зарибила напоследък по една игра, цивилизации, а и сега съм си още риба, де. Simple Smile

# 22
  • На края на вселената!
Честит празник на всички майки, баби и акушерки! Днес е бабин ден!

# 23
добро утро
Честито на спечелилите бузанчовци и бузанки,много са сладки всички  Heart Eyes
Със сигурност няма да се класирам за срещата-мъжа ми няма да може да дойде и да ни откара до Мола.Така че чакам снимков материал и разказ,весело изкарване  Hug
Моят мъж пък си иска кекса и то ако може всяка вечер  Joy ееее,къде отидоха тези времена,в които едва се насищахме един на друг,сега на мен понякога хич не ми е до това Crazy
Ева докато се храни си търка очетата Simple Smile
Днес е кофти с тази с тази мъгла навън,а бях решила с кенгуруто да я изкарам за половин час- е явно пак ще си вися вкъщи Mr. Green
Да ви питам- в Метро вече вадят ли карти на физически лица или още си е като открай време-само на ф-ми????
Мими - благодарско за съвета за ушите  Hug,не знаех  Heart Eyes
Силве дано този път да узпеем да се видим квартално  Grinning
Кати -разкажи за играта???????
Ооо да Честит бабин ден !!!!!!!!!
И честито на месечинковците

# 24
  • София
А, така, сега видях и въпросът за ушните инфекции. Слава Боги, Давид такова нещо не е имал, но пък аз мноого ясно, образно и цветно си спомням какво е и... Сигурна съм, че подобна болка веднага ще се разпознае по неистивия рев.

kami27, играта е стара. Стратегическа - създаваш си цивилизация, градове, откриваш разни неща (в смисъл, правиш открития), съответно, в зависимост от "нивото на познанията" ти строиш разни неща, градовете току протестират, правиш договори с другите цивилизации, войни също... Абе, голяма краста е.
Аз пък все се каня да те питам лепите ли пъзелите и ако да, как.
А, тъй, и още - ако искаш да ходиш в Метро (не знам дали издават карти на физически лица), аз трябва скоро да отида, може да дойдеш с нас просто?

# 25
# 26
  • sf
урааааа завърших най-сетне зодията, докато зяпах едно здравно предаване.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=19193&photo=16

говореха за ваксините, че имало някакви промени в имунизационния календар. и че някои майки отказвали да се слагат ваксини на децата им. има ли такива между нас?
аз съм напълно против това, даже мисля,ч е трябва да се забрани. ЛМ

# 27
Добро утро!

За мъже сте си говорили,палавници такива! Heart Eyes Преди аз все бях инициативната,сега сме добре,аз не искам,че ми е изморено,той неще по принцип..........идилия!Докато не ни дойде някой на гости и мъжо да удари едно  Joy разваляме дисциплината,че си и наваксваме! Blush

Вода вчера сефте преварих от доста време на сам,че ми свърши изворната и няма кой да ми купи!Сега се опитвам да направя орзова кашичка,но гаранции за резултат не давам като се знам каква съм майсторка.Кухнята не ми е любимо място,не че нямам желание,просто не ми се получава  Crossing Arms  

За конкурса с татковците съм за,не знам ще намеря ли свясна снимка на нашия тати,но пък ще се порадваме на вашите!  Wink

Чувам едно пръхтене зад гърба си и не смея да се обърна.Как се наспа толкова бързо  ooooh!
Приятен ден.

# 28
Аз съм на срешата, мъжа ми и той, хич не съм го питала искала ли, не иска ли. Донси, ако се колебаеш можем да те метнем ?
Днес бях на дофтор, май не отиват на добре работите, ама да видим...може да ми стиснете по някой палец.

Изветряха ми мислите докато се добера до компа...като ви видя ф2ф ще наваксам Laughing

# 29
  • sf
Роси, вече правихме конкурс за татковците. сега става въпрос за мъже, които ни кефят по принцип. ако са известни, може и без снимка. поне аз така си го представях
Рокси, ша стискам всички.  Praynig мерси иначе, ама няма да идвам, чакам брачедката да я веврбувам за детегледачак. тука вие стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт