Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 025
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Докладваха ми - Калито е плакала много малко, закусила, после си играла с децата. Голямата драма настанала, когато опитали да я сложат на гърнето  Mr. Green Крещяла, пищяла, хвърляла гърнето - показала характер. И как иначе - вкъщи гърнето се ползва само за каубойска шапка  Embarassed
После обядвала и я взели свекитата.
Ще видим утре как ще е  Praynig

# 166
  • София
змейко,

и ние с гърнето сме до никъде, седи, разглежда книжки и в един момент, става, обличам я, скрива се някъде и свършва работата.  Crazy

въпрос за шейните?

какви купихте, дайте снимки моля и инфо, колко и откъде?

# 167
Ирка-никакви такива,носим на всичко,както казва Шуши.Няма да ни  лишаваш от твоит писания,може 2 реда да е ,но ни пиши.
Радвам се,че пилето и мими се разписаха..Хайде дайте снимки на децата!

Смайли-това за глобите е все още в сила,но не е 10 000 долара,а около 5000,също така всичко ,което досега е било безплатно -образование и здравеопазване става платено и е скъпо доста.Но ако първото ти дете е момиче имаш право на второ,ако обаче първото е момче не..Пак дискриминация на мъжките майки.  Whistling

Отивам да си видя писанията и снимките и продължавам,вие ме окрилихте/щом казвате ,че е интересно ,ще пишааа..../   Laughing

# 168
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИМИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Ирка,никакво спиране  Naughtyще пишеш -ние сме насреща за всичко и хубаво и лошо HugОт сърце ти желая съвсем скоро да ти отмине неразположението Praynig

Миленка,пожелавам на Кали бързо адаптиране и гърнето скро да и стане най-добър приятел Heart Eyes
Вече нищо не е в състояние да накара Божидара да свърши нещо в памперса,когато е будна т.е. тя няма и памперс де Blushами в гащите.

Ва ни ла,това ще е шейната на Божаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254902.0
Не знам дали ви казвах,ама вчера ходих да записвам Божидара на ясла и от там ми отговориха,че може и да я вземат,ама можело и да не я вземат.Та ей сега рекламират някакъв филм "Ваканция при баба" и Чемширов се изцепва на Божидара "Къхчо,ей тоз филм ще гледаш това лято с право на избор при баба или дядо Mr. GreenТе имат големи планове за тебе".Ще ми се иска да го изгледами  аз,ама като о знам,че няма да я пусне явно ще се търси служебна баба да я гледа.

Мимоз,чакаме продължение на разказа Hug

Шуши,тоз младеж ми ареса,ама чакам истински като дойда.Днес Дени ми пусна един голям списък с хубави магазини,които правят намаления,така,чи скоро ще налазя по  вашия край Mr. Green

Кабранска,сестро къде се изгуби  Heart Eyes

# 169
Тук съм бе,Чемширова......ама си чета кротко и културно/ и не пртеснявам хората на Кю-то,даже Wink/...ама тия дни нещо не съм във форма...особенно след като събота и неделя пак я бяхме подхванали по каръшки....ама то при нас нали си е практика Mr. Green-първо в събота тръгнахме на екскурзия,но колата нещо занасяше и решихме да минем през един приятел-автомонтьор, да погледне какво става....и се оказа,че май практически сме били без спирачки/демек сме карали на магия дотам/......та вместо на разходка прекарахме няколко часа в сервиза с децата,и си дадохме паричките дето щяхме да харчим за части и монтаж....в неделя пък искахме да си почиваме активно и си напалихме камината,обаче комина взе,че върна....къщата стана на г**,цял ден проветрявахме/термометрите  в дневната показваха -8 /...аз се забавлявах активно с търкане и бърсане на сажди,....и още два дни продължавам да се упражнявам,но май някои последици само ремонт ще ги заличи...отделно,че като стана тая работа с комина/запушването ,де/аз тъкмо бях излязла от банята,та и малко мокра бях...та сега съм болна,оциклена/че то при мен никога не минава без тая екстра като имам нещо зор/,основно снова му пералнята и простора/че всичкото дрехи мирише на мангал/.........и така...иначе сме добре/демек живи сме и почти сме здрави/......особенно като днес температурите се вдигнаха и климатика взе и да топли.....но да не ви занимавам повече с моите си веселби....
Сега да пожелая честит рожден ден на Мими-дано да е жива и здрава и много щастлива мама и съпруга и да и се отваря повече време за форума!
На Пилето,че се радвам ,че се разписа отново,че и аз като го ровя форума,я засичах тук там,ама си викам що ни се обиди туй момиче Thinkingние тук сме едни такива кротки все....... Laughing/но дано да намери време и за по-подробно разписване,снимки също приемаме като извинение/
Да питам,`що и Арк-ова е толкоз кратка напоследък....???
.......и да бягам,че май поредната пералня свърши....
За тая вечер съм си заплюла повече време на компа,дано не ми се объркат плановете,пък и Олчето може да вземе да пусне снимка с новата коса-да не изпусна случайно.....

# 170
Да питам,`що и Арк-ова е толкоз кратка напоследък....???
Ами няма какво да ви пиша... То аз само с глупости ви занимавам  Sick
При нас еднообразието действа с пълна сила! Аз вися пред компа, в кухнята, Ники играе около мен, Йовчо пищи.... нищо интересно!
Като бях дете обожавах зимата, защото по цял ден играех на пързалката. Сега гледам, че не ми се отразява положително този сезон. Подгонил ме е такъв страшен мързел, че не е за описване...

# 171
  • София
танче, кефи ме аватара ти  smile3503

# 172
Моята сага с апарата завърши със закупуването на ето този: http://www.digicam.bg/models-Sony-DSC-H7.html
Но за сервиза те първа предстои. Сега започвам аз да ги тормозя.  Twisted Evil Щом не знаят как да се държат с клиент, ще потрошат малко нерви на свой ред!

# 173
  • София
Страйпър, пожелавам ти лека бременност и сладко и здраво бебе накрая.
Уна, приеми и моите съболезнования и палцестискане да излезете бързо от гадния период Praynig
Сиске, ти вместо само да споменаваш, направо пускай списъка с намаленията, че имам неотложна нужда от един добър шопинг. За тази събота и неделя решихме да не пътуваме в Чирпан и смятам да се обзаведа с малко дрешки.
С това ходене на работа не остава никакво време за отчет в темата, добре че поне успявам да я изчета. А и на мен като на Таня май ми идва в повече това продължително застудяване и мъгливо време. Днес на път за работа минах през градинката, в която обикалях с количката навремето - един сняг, белота, страшно красиво беше и съжалих, че не можем да идем с Румчо и да си направим снимки там Rolling Eyes
Румката иначе е добре, да видим кога ще се реша и аз да го пусна на ясла. Като слушам днес как е била Калинка, се убеждавам, че момичетата по-лесно се адаптират в яслата. Още не съм забравила какви ревове бяха при нас като ходи за 5 дни и как отказваше да яде там и стоеше само на едно място. Важното е, че сега се разбират с баба си и дядо си и не се е разболявал Praynig
Като сте започнали темата за китайците, да взема и аз да се намеся, че работя в китайска фирма, производител и търговец на телекомуникационно оборудване. Ами наистина са доста различни от нас, но аз нямам оплаквания от тях - коректни са, внимателни, учтиви и лоялни, е имат си и кусури, но това е нормално за шефовете... Хубавото при нас е, че празнуваме две нови години - китайската и българската Simple Smile А това с рестрикциите за броя на децата наистина е вярно. Те по принцип повече се радват на синове, защото ги наследяват официално, а преди много години, когато също са имали право на по едно дете само, когато им се роди момиче, са го убивали Shocked
Идеята за спа процедурки и на мен ми харесва Peace

# 174
Сисе, кажи кога ще е това "скоро", че да организираме и СПА-то...

Бъбълче, това с убиването на момичето ме разтресе  #Crazy

Ето и нашата шейна и снимките от днес /назад/:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210426&photo=11

Лека вечер за сега...
и наздраве!

# 175
  • Велико Търново
С любезното съдействие на Дениhttp://viewsofia.com/page.php?key=article&id=1244 Grinning
Ани,със здраве да се снимате !

# 176
Ех,мамчета,много сте мили  bouquet Ама все едно и също да мрънкам,не върви.
Обаче ме сърбят ръчичките да напиша две-три неща.Много ме радва това,че на Калинка й е харесало и за мама драмата с детегледачите е към края си!
Люба,пиле,пак ли на теб бе!Пфуууу,няма край!Ама като си се старала така цяла неделя,време е за мързел.Аз съм от кълка на кълка по цял ден,оправям къщата по малко,,но ефект все пак има.Дори излизах днес,макар и за половин час.Утре влизам в 12-а седмица,има лъч надежда и за мен.
Ехххх,какви хубави снимки,Шуши!И аз искам малко сняг!Ама да не пожелавам,че последния път като падна сняг 2см тук,цяла Англия беше блокирана и на другия ден вестниците излязоха със заглавие:'цяла Европа ни се смее' hahaha.
Ани,честит ти фотоапарат!Сега чакаме отзиви,снимки,клипчета!Не разбирам нищо от тази техника,но много добре изглежда.Кажи,моля те,дали си доволна,защото ние се чудим какъв да купим.Този,който счупих,беше Nikon coolpix-правеше страхотни снимки,но забавяше около 2 секунди/от натискането на копчето до самата снимка/и Елла,каквато е мирна,вечно изпусках момента.Последните месеци снимам с на Петър служебния,но го докопвам само вечер.

# 177
Добър вечер и от мен!

РАдвам се, че Пилето се разписа, но много на кратко  Crossing Arms, надявам се да й остане време за по-дълъг отчет и разбира се снимчици.

И аз съм любопитна за прическата на Олчето, така че и от там чакам включване  Whistling

Браво на Калинка, много добре се е справила, дано и за напред да е така!

Ани, честит ти фотоапарат! Много снимки и клипчета да правиш с него!

Сега, понеже си падаме семейство Фотоапаратови (няма да ви казвам колко са на брой в къщи  Crazy), да кажа на Ирка кои фотоапарати са начело в листата - любителски, Panasonic Lumix LX2, Ricoh Caplio GX100   Sony Cyber-shot DSC.T100, Sony Cyber-shot DSC-N2

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 22:57 от Катя

# 178
Ани, и аз искам снимки от новия апарат.....и със здраве да си го ползвате....
Кате я,дай пак линковетеза апаратите,е нали и ние ще купуваме,ама тия нещо не ми се отварят на мен.....
Ирка и ти ли пиле,по моите стъпки вървиш...апарат,телефон......здраво трошиш и ти семейното имане...пък за моите каръщини,хич да не ме мислите...аз вече си ги приемам като нещо нормално.....а,пък за старанието,каквото се старах,тарах се-позачистих,оттук насетне,обаче,съм се зарекла аз нищо свързано с огън,дърва,въглища и комини да не пипам/освен барбекю в чиния-ама в заведение/....стига ми толкоз .....че вече трябва да ми направят абонамент в пожарната...
Сиске,ти много дълъг списък си пуснала,то няма да ти стигне една седмица в СФ,та да ги минеш всичките обекти.....пък и Чемширов трябва бая а ти позареди портфейлаче гледам все маркови си ги приготвила/....
Арк-кова,не се притеснявай да пишеш...то акто гледаш накои само "умности" ги пишем........та чак се чудим откъде да ги мислим...
Иначе,а май скоро не съм писала за чаавето-ама е станал такъв драматичен артист,че се не трае.......тръшка се,реве със сълзи/ама пръска ги надалеч,като в анимационен филм/,посяга да бие батко си......отделно,че пие сокове  и чайове като невидяло/кило на ден му е малко/......ама с това заседяване вкъщи направо изтрещя и детето,за майка му да не говорим......

# 179
 ooooh!, така е като ми се спи...оправих линковете

Общи условия

Активация на акаунт