КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 2

• 30 092
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 kaffeetrmker_2 Добро утро и от мен, нека денят ви е успешен "баби". Аз продължавам да не се давам на грипа и гледам да си отвличам вниманието с работа. Срещата ще е някоя събота-предлагам 02.02 ,като   и вие си кажете мнението кое ви устройва. В центъра е удобно.Бягам,че малчугана се е събул бос.

# 76
                     Здравейте !!! Най-после и аз успях да надникна. Laughing Вече съм болнични до края на седмицата.Не,че съм по-зле,ама ми писна да пренасям вируси и реших да си остана в къщи.Водих Неда на доктор и така и не разбрах от какво е Т.Сега беснее още и не мога да я укротя.Нека се умори , че да заспи по-бързо.
Аз съм бабка хаймана, демек не работя. 
Ей, не ми прави скомина.Ти си моята реализирана мечта. Laughing
                     Лек ден и до писане,че пършинга протестира. Mr. Green  bouquet

# 77
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Аз съм бабка хаймана, демек не работя. 
Ей, не ми прави скомина.Ти си моята реализирана мечта. Laughing

Аз чесно казано не знам що е то работа.  Blush На 40 год. съм и имам 6г. 9м. трудов стаж, сещаш се , че това е стаж от майчинството.  Crazy
А другата ми професия е ХАРЧА НА МЪЖ МИ ПАРИТЕ  Joy и миткам с него по пътищата на Европа.

Искам само да кажа, че не съм още майка ,а за баба да не говорим, но днеска открих вашата тема и искрено ви се радвам.Дано всички баби са такива готини сладурани като вас. Ще следя темата   bouquet
Пожелавам ти да имаш най-хубавото бебче като му дойде времето.
Благодаря за хубавите думи към нас мами-баби.   

Да почерпя виртуално всички , че днес имаме повод - 24 год. от сватбата.

Шпунц предлага да полеем "мъжкия празник" на 02.02. - събота.   Ако има други предложения давайте , ако не , дайте МЯСТО и ЧАС да изберем.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:22 от babka_jabka

# 78
  hahaha Joy Joy Joy Ти за каква babka_jabka говориш ??? Направо си си мацка и половина   Peace  bouquet  bouquet  bouquet
           Опаааа щях да пропусна ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА да сте живи и здрави за радост на внуци и деца  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:31 от Didia

# 79
  hahaha Joy Joy Joy Ти за каква babka_jabka говориш ??? Направо си си мацка и половина   Peace  bouquet  bouquet  bouquet

hahaha Бабка тинейджърка. Акъл и мензис не ти ли дойдат навреме не ги чакай , та и при мен е така.  rotfImbo Joy Joy Joy

# 80

hahaha Бабка тинейджърка. Акъл и мензис не ти ли дойдат навреме не ги чакай , та и при мен е така.  rotfImbo Joy Joy Joy
  newsm10 newsm10 newsm10

# 81
Малеее , кви такива поспаливи бабетки сте?
Хулуганче , всичко    ли е при теб? Мина през форума и дума не написа.

# 82
Зиче,  да не яхнеш и ти метлата и да прелетиш без да драснеш некой ред....

Лека нощ и до утре на кафенце.

# 83
  • Пловдив
Жабченце ще ти викаме вече щот си млада а не баба . Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers BouquetЧестита ви годишнина ! На теб по добре да  ти идва всеки месец че лошо ти се пише на дъ..то,щото акълите вече не можем да ги оправим ,а на мъжа ти здрав,прав, и курав.  Да дочакате пра-пра-пра внуци стига ти толкоз  Naughtyче тогава ептен няма да има акъл. newsm78
Докато пишех ти префуча с метлата бееееее нали си по-млада не можах  да те стигнаааааааа. afwitch afwitch

# 84
Бе още го има , даже и сега съм с ..... ужасен ужас е.    Ма акъла ми е на старчески пубер. Кога и да ме утрепе човек , все е закъснял.    Ооооо, чак толкова внуци да ги мъча....    А на мъж ми му предадох поздрава по тел. Каза , че бих усетила ма е далечко , ма след некой друг месец трески ше ме тресът. И обикновенно като си е в БГ аз съм в цикъл.

Но все пак благодаря и да ти се връща тъпкано.

А сега наистна вече ше се тръшкам , че ми се затварят клепките.

# 85
Добро утро момичета,искам да ви  пожелая лек ден. Бабо Жабке, честита годишнина ,много здраве ,любов. Като се върне мъжо ти си знаеш работата. luvbed 1dating. До скоро  приятелки аз отивам да са трудя . ЧАООООО

# 86
  • Пловдив
ДОБРО УТРОООООО МОМИЧЕТА!Лек,спорен и усмихнат ден.Жапченце то и мъж ми от 90-та г. все по гурбети та и мойта не е по различна от твойта до болка са ми познати тез неща.Но да са ни живи и здрави най вече .От тогава и аз съм си във къщи гледах си децата ,сега пък внуци и така. smile3525 за всички бабчета. Айде че малчо се събуди и ще трябва да го храня после пак.

# 87
И аз сколасах да драсна някой ред.
Я да не се разсейват софийските бабетки и да кажат къде и в колко на 02.02.? И най-вече дали е удобна датата на всички?

Малеее зиче едни и същи трески ни тресат с тебе. Изпрати , посрещни , ма аз вече почнах да му гостувам с месеци. Харесва , нехаресва , на мен ми е екстра.Къде е твоя мъж?

Мони , мерси за пожеланията. А мъжо гони педесетака и не мирясва ей , та няма да се размине.

# 88
  • София
Аз съм бабка хаймана, демек не работя. Меткам топката у вас да решите.
Ама ти с този израз верно правиш скомина Joy Joy Joy
Аз съм на 54 години и имам 35 трудов стаж. И не му се вижда края.
Та в тази връзка се сетих за един виц от комунистическо време.
Учителки изпратили телеграма на др.Цола Драгойчева.
Др.Драгойчева, преподаваме и се напикаваме, кога пенсиониране ?
Др. Драгойчева им връща отговор - Преподавайте и се напикавайте, пенсиониране при посиране rotfImao
 Та и мойта работа ще стане като тяхната.
Вчера само хвърлих едно око на темичката,но не можах нищо да пиша, защото майка ми ми създава проблеми и просто не ми остана време. Сега съм на работа, та малко по- спокойно. Довечера ще видим как е. Мъж ми е дежурен в къщи при нея

# 89
Joy Joy Joy  Аз до посиране ще се търкалям у нас. А мъжо ще чака пенсия, па после ше си мажеме заедно.  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт