В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 17 810
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

[/quote]аз съм в кичука но само да се стопли времето и ще превземаме центъра  Laughing ще се радвам да се събираме с вас
[/quote]
 и аз ще се радвам да се запознаем с мами от форума,че и аз няма  с кой да се разхождам.
toni bo в коя част на кичука си?аз живея близо до Била.ще се радвам да се започнаем.

# 151
Добру ютро!
Звънях на педката, за да отложим консултацията, а тя каза, че причини нямало да я отлагаме, нямало много болни в поликлиниката, та ще го заведа бебунчо. Трябва и ваксина да му сложат, но той е сополив и може би ще отложим.
Да ви се оплача - не съм го извеждала на разходка почти от месец! От време на време на гости ходим с колата и това е. Първо голям студ беше, после се разболях аз и той покрай мен взе да кашля! Като родих си мислех, че няма да пропускам разходка независимо от времето, даже бях убедена, че така е най-добре за малчо, но на практика се получи друго. За пореден път се убеждавам, че човек го мисли по един начин, а пък почти винаги става обратното.  Whistling
А гледам, че сте много от кичука. Аз не живея там, но като се стопли най-вероятно ще прекарваме много време на разходки в района на пощата, Айсберга и брезите. Ще ми е приятно и в този квартал да се запозная с мами за приказки и разходки!  Grinning

# 152
sandcastle, относно излизането, аз я извеждам по малко. Само мъглата ме спира, иначе при -8, -9 градуса сме били навън, стига на мен да ми е комфортно  Peace Нашата докторка като беше за първи път в къщи на посещение каза, че на новородено ан 20 дена не му пречи и при -12 градуса да го изкараш, за около 5 мин обаче. Дано да няма болни пред кабинета на вашата докторка, че при нашата пак е имало вчера сутринта. Веднъж да се стопли това време и да няма повече такива вируси и грипове..... А къде живееш, че ще се разхождаш в Кичука?

# 153
  • Пловдив
Сис 7, склада на Чиполино на Голямоконарско шосе не работи в събота, ние бяхме миналата събота, но пазачът каза, че събота е почивен ден. Така че няма смисъл да се разкарвате до там.

# 154
  • Пловдив
Сис 7, склада на Чиполино на Голямоконарско шосе не работи в събота, ние бяхме миналата събота, но пазачът каза, че събота е почивен ден. Така че няма смисъл да се разкарвате до там.
много ти благодаря за инфото......ще мислим друг варянт,че мъжо го няма и едва ли ще си дойде утре по рано
а и там цените не са кой знае колко по евтини,мислех да ида заради това че почти сигурно ще има столче,но се надявам и другаде да намерим  Simple Smile
sandcastle....да се отчетеш след консултацията и дано наистина няма болни....вече чувам че в други градове е обявена епидемията  #Cussing out

# 155

и аз ще се радвам да се запознаем с мами от форума,че и аз няма  с кой да се разхождам.
toni bo в коя част на кичука си?аз живея близо до Била.ще се радвам да се започнаем.
[/quot

ами аз съм зад училище ''Васил Коларов''близо сме горе долу само да купим количка че моя мъж е все на работа и се чудя дали да не си поръчам по интернет newsm78още малко да се стопли и ще се организираме да си направим срещичка

# 156
  • Пловдив
Столче купихме на племенника от БейбиЛенд в Смирненски, отстрани на Мега Марина се намира. Има голямо разнообразие и като цени, и като марки. Ако ти е далече, и на Младежка имат магазин. Между другото цените са доста по-ефтини, отколкото в Хиполенд.

# 157
  • Пловдив
Столче купихме на племенника от БейбиЛенд в Смирненски, отстрани на Мега Марина се намира. Има голямо разнообразие и като цени, и като марки. Ако ти е далече, и на Младежка имат магазин. Между другото цените са доста по-ефтини, отколкото в Хиполенд.
мерси ние от там си купихме количката,а и сме с кола и където и да е все ми е близо Simple Smile

# 158
Пазете децата от този лош грип! Аз тамън закрепих малчо, че от понеделник почна с мърсоли и днес каката много кашля и главата я боли, тя е първолаче и се обадих на госпожата, че утре няма да отиде, а тя ми обясни че днес от 26 дечица само 9 са били, а неможели да ги пуснат в грипна заради стачката им приди!
Ние иначе се готвим за рожден ден на малчо и да попитам някой да знае къде се дават под наем официално костюмче -панталон и съко като за 2 годишен? Видях във Вис виталис струват 35 лева ама не ми се купува че ще пораснем и освен сега за рожденния му ден няма да влезе в употреба! Мислех си да отида до брачното до четвъртък пазара там ли да попитам? newsm78

# 159
  • Пловдив
майчета кажете ми диетичен магазин в ПЛовдив?някой ако знае такъв да даде координати?

# 160
  • Пловдив
Има такъв - магазин на здравето на Пешеходният мост, в една пресечка на Главната, близо до Италианската уличка, също...И по кварталите ги има - аз живея в "Гагарин" и близо до нас, до детската площадка със светофарите също има ... Peace

# 161
  • Пловдив
vavka, виждам, че си до Била, значи най-удобният диетичен за теб ще е до събота пазара. Намира се ТУК.
Иначе в града са много. Има един на Гладстон малко преди дома на техниката. Това в случай, че идваш към градската  Wink

# 162
Аз в Санито съм виждала щандове с диетични храни-не знам какво точно търсиш като храна.  chef

# 163
Добро утро, момичета!
Искам да ви попитам къде ходихте на микро педиатър, защото ми се пада този месец да ида ида, а незнам къде. Казаха ми за клиниката на четвъртък пазара, че имало специалист ама не му знам името. Моля помагайте Praynig Praynig Praynig

# 164
Ходихме вчера на консултация, 7580гр 66,5см, за месеца е качил около 300гр, но миналата седмица бяхме на консултация в Селена и тогава беше 7640гр. За 1 седмица е свалил 60гр, много се притесних.  Sad  Педката вчера каза, че за нея нямало проблем щом на нейния кантар отчита, че е наддал, но все пак...  Трябва да го водим и до писанец, за да го боцнат и да дадем урина, ще видим кого ще е.
Трябваше и ваксина да му сложат, но остана за другия месец.  Иначе по коридорите нямаше голяма навалица от кашлящ народ, както очаквах.
iliqna, аз живея до ст. Ботев, но имаме магазинче в кичука и мъжът ми работи там, та лятото ще сме му помощници с бебунчо и ще кръстосваме улиците в района.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт