Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 405
Слатка, така описан режимът ти хич не е бил по Дюкан. И моят съвет е да започнеш отначало и да го спазваш по правилата.  Peace
КриHug благодаря ти! Добре е вече, започна да зараства и ваксината спря да ме боли, само лекичко сърби.  Simple Smile
Криси, супер резултат! Браво!  smile3501
Мамче на Румче, добре дошла и успех!   bouquet
Лорейн, аз ходя от 1 година на каланетика по 2 пъти в седмицата.

............................Гледам, че би било по-лесно и приятно да не се задават едни и същи въпроси през 3 поста, а да се отдели малко време за подготовка на режима. да се прочете 1 стр, да се прегледат 1-2 теми от предишните и т. н. не говорим за основателни въпроси, а за повтарящите се стандартни - алкохол, мед, мюсли, ядки, колко % мляко и т.н. Просто темата се претоварва и трудно се следи, а нали не е само да влезем, да напишем един пост и да си излезем. Лафче трудно става вече, за съжаление. Sad Любимият ни спам нещо се насочи в лоша посока.  Sad
........................................
smile3521 smile3518

Видях, че има още една тема с въпроси по Дюкан, като едно мнение ни обвини в празнодумство... newsm78.
Предлагам да гласуваме !
Ако само и единствено ще водим статистика на режима..с отчет, нека е така.
Ако искате и да си лафим и за други неща от живота, кажете.
Ако трябва да открием подобна на рицарките тема, някога някой беше предложил Спам по Дюкан .

Казвайте , мацки! Болшинството решава !!:hug:

Ами, ако тази темичка продължава да се развива в тази насока... А и тонът на моменти нещо не е много по Дюкански...  smile3516  smile3506  Cry 33uu

# 406
Слатка..някак си се напъхах в твоя цитат...ама ти ме разбра предполагам.. newsm78
С тоя режим, можем да се напъхаме, където си поискаме Simple Smile))
Блеки Simple Smile))  Grinning Да знайш.... аз шъ чита теб и шъ гласувам за теб. Ама тук, щото няма да ставам разногледа(то повече от това на къде)
Ни ща да чувам други теми и... някой да пусне по едно празнодумно, ама режимно кофенце, моля!

Да ви кажа. Сипвам си в кафето мляко фитнес. От миналата седмица ми се пресича. Гледам днес на капачката годно до 13, ама декември и то 2007... мириша го-нищо нередно. Пробвам 1 капачка  Shocked горчи.......................... #Crazy

Ще се напъхаме ми как не !!!  Hug Hug

# 407
Здравейте момичета Simple Smile

Леле колко сте писали Simple Smile Не мога да ви изчета. Благодаря на всички аз отговорите (по отношение на моя малък 00 проблем  Embarassed ) и добре дошли на новите момичета:hug: (то не че аз съм много от отдавна де Simple Smile )Пожелавам ви кураж и много смъкнати килограми.  bouquet Аз днес съм 4 ден на П режим и се чувствам чудесно с тази диета. Дънките вече започнаха да ми стават широки, което е сигурен знак, че имам прогрес. Така че, дерзайте.

Аз сега ви оставям, защото тези дни имам ужасно много работа Sad Ще ви чета довечера.

newsm51

# 408
Видях, че има още една тема с въпроси по Дюкан, като едно мнение ни обвини в празнодумство... newsm78.
Предлагам да гласуваме !
Ако трябва да открием подобна на рицарките тема, някога някой беше предложил Спам по Дюкан .

Не е лоша идеята за спам по Дюкан ,но нали се сещате ,че освен спам ,тук има и страшно много полезно инфо.Каква е ползата от тази тема,ако в нея даваме само статистика и отчети.Който иска да се включва към нас,много трудно ще се ориентира,къде да задава въпроси и къде да получава отговори.Мисля,че така си е добре темата,като на първа страница Вещи е вписала всичко важно в компактен и подреден вид.Пък на който не му харесва спама ни...много му здраве.Аз преди да се включа тук,първо изчетох почти всичко от старите теми,като пропусках спама и четях ,само това ,което ми трябва.Беше ми приятно и интересно.Наистина отнема малко време,но не мисля,че това е проблем,за тези ,които искат да режимстват с нас.Старите теми,а и тези сега,дават изключителна насока и ориентир за режима.Всеки е вложил по малка част от сърцето си,докато е писал,така че аз лично мисля ,че няма нужда от нова тема.Болшинството решава все пак.... newsm78

# 409
Бачи, и аз пия финес с кафето...ама нямах досега проблем.  newsm78

Ето черпя по едно, две кафенца...малко празнодумни като меня !

1. Тюркиш

2. С мляко.

# 410
Още едно спамърско кафе  Laughing:

# 411
Аз се запасявам и не съм видяла, кога изтича срока, Блеки Simple Smile)
Веднага сърбам от кафето  Wink
Сънче! Бе подпали ми дупето с тая пара от долу Simple Smile)

# 412
Мноу се радвам ...засега всички искат да си седим и да си спамим ..и да се отчитаме тук !!!!
Hug
Вещи, ти си шерифът, казвай как трябва да се движи темата ( -ите )!  Heart Eyes

# 413
Здравейте, красавици Heart Eyes
Аз днес писах ли вече newsm78
Едвам смогвам да ви чета, чиниите все си мия в последния момент, че от толкова постинги не остава време Laughing
Още едно кило си замина, втори ден го задържам, така че си е редно да го обявя официално bowuu
След малко нарамвам малкия, оставям го на работата на баща му, а аз отвам на фет бърнинг йога в Малееви - наканих се най-накрая. За Нова година подарих на майка ми и сестра ми ваучъри за там, така че си подсигурих компания Grinning

За софийска среща и аз съм навита, ама какво точно ще правим на езерото Ариана?

Да забелязвате да ви се променя тена на лицето? Аз винаги съм била бледа, а сега имам много приятен розовеещ тен   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 414
Блеки,Съни ,мерси за кафенцата.Ама да си кажа и аз .Вися на балкона и чакам някоя снимчица ,някой да каже нещо от купон,а то само данни като в час по статистика............., newsm78а ма така нямя да се разбереммммммммм Naughty

# 415
Лаис, честито намаление!  Hug Определено от режима тенът на лицето се избистря.  smile3521

# 416
Лаис Simple Smile
На Ариана има пързалка........ ама аз мога само с найлон.

# 417
  • София
Лаис Simple Smile
На Ариана има пързалка........ ама аз мога само с найлон.
Ще ме умориш от смях, Бачи- hahaha hahaha hahaha hahaha
Блеки, Сънче- Hug Hug Hug Hug
Лаис- браво за йогата- Hug

# 418
Предлагам да гласуваме !

За мен ли се отнася? Embarassed

За никой не се отнася конкретно ( нещо да не сме гузни а ???  hahaha Hug )

Просто се интересувам как трябва да пиша в тази тема. Ако само ще се отчитам като касов апарат...няма да успея май. Crossing Arms

Аз гледавам винаги да съм мила и по принцип приемам забележки.   bouquet

# 419
Пеперудке,никой не иска да ви променя темата и стила.Това за спама го казах в отговор на главните букви с които за пореден път виждам как изпращате новите да четат не знам си къде.Нали ще се съгласиш,че е доста трудно за един новак,който за първи път влиза тук да намери отговор на един единствен въпрос (в случая беше за триците в София) като прерови всичките тези пълни теми.А и няма как да знае,че сте го обсъждали вече.Аз дето съм вкъщи и що годе следя вече 3-та или 4-та тема,ако нещо ме заинтересува и знам че съм го чела ,няма да мога да го намеря какво остава за някой който сега влиза за първи път.Невъзможно е да се следи всичко,разбираш нали?! Не го казвам с лошо чувство.Лично на мен много ми помагате както с това което успявам да прочета тук,така и с отговорите,които ми давате."Здрасти Пенке"."Как сте мацки","Аз отивам на фитнес","Аз си лягам" ги пропускам и чета каквото ме интересува.Съгласна съм че сигурно е  досадно да отговаряте на едни и същи въпроси,но понеже аз си спомням как бях преди 1 седмица,току-що чула за този режим и намерила тази тема и ги разбирам тези с въпросите:)Също и не виждам нищо лошо във въпросите.Пък ако искате ги пропускайте,както други пропускат спама например;)
Между другото когато преди няколко страници се размърмориха заради триците в София,на мен въпроса,който зададе момичето,въпреки че вече беше задаван няколко пъти  ми беше полезен,защото във връзка с него Катя се обади и каза къде  във Варна има трици:) Оказа се че е в пресечката до нашето ателие и вече поръчах да ми вземат;)

Общи условия

Активация на акаунт