Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Малко ми е неудобно, но да ви кажа какво ядох и аз в първия ми ден:
6:00-кафе+подсладител
9:00-чаша кисело мляко /0,1%/+ овесени ядки / тук разбрах, че вече съм в издънка, но в последствие / Embarassed Embarassed няма да се повтори
12:30 часа - 3 малки сврени яйца+ 150 г. извара, накрая я подсолих щото ми беше  адски смотано и безвкусно Sick+ чаша мляко кис. мляко
17:00 ч- каф с прсно мляко /0,1%/
20:00-две малки колкото гупички скумрийки на скара
Водата много ми се опъва - до вечерта със зор ще докарам - 1,5 л... ще свикна!
За утре ще ви пиша вечерта.Приемам насоки, въпреки че гуруто ми Майка Зайка ми ги дава  Wink

# 166
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора.
Пиле, направо си друга птица-сериозница!
 newsm57 newsm57 newsm57
Боби, да ти е живо и здраво мъжлето, да те носи на ръце и винаги, когато го погледнеш в очите да усетиш, че си най-красивата и желана на света! 4470 4470
Кри, мерси за отговора, по едно време направо се чудех какви зеленчуци да ям newsm78

Пеперудке, видях ти снимките, секси мадамка си, още малко и ще има повече от 1 желаещи да те разкарват насам-натам smile3532 smile3532

Абе,не оплесках ли нещата с това мляко 2%? newsm78 newsm78
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 167
     bouquet Sun, благодаря ти за съвета!  Peace Определено ме зарадва.

# 168
Лорче,аз като се реша сериозно съм голям инат  Hug

# 169
За утре си приготвих салата от 4 смачкани варени яйца и пилешко варено месо + червен и черен пипер + оцет. Имам и мляко Култура + 2 л. овесени трици.

Сладки сънища ви желая

love001

# 170
Лорче,аз като се реша сериозно съм голям инат  Hug
Пиле, Нели, Вани, може следващата седмица да спретнем 1 срещичка, малко да се пооправи времето, че е много кофти.

# 171
Бачи, аз се изявявам като най-големият карък тук, а ти се опитваш да ме догониш с нараняванията и болежките.  Joy Joy Joy Дано никого не го сполетяват моите премеждия!  Peace Hug
Фиона, честио намаление!  Hug
Ани, добре дошла!   bouquet Доста стряскащо е това, което казваш!  Shocked А спазваше ли протеиновия четвъртък в 4-та фаза?
КатяДжин, мъничко ти е храната, а и освен рибата на вечеря, никакво месо не си яла.  Naughty
КриHeart Eyes завърна се най-после с твоите си постове.  Hug

Лека нощ и от мен!  newsm46

# 172
  • Варна, а по празниците в Ямбол
За утре си приготвих салата от смачкани варени яйца и пилешко месо + червен и черен пипер + оцет. Имам и мляко Култура + 2 л. овесени трици.
Сладки сънища ви желая

love001
Абслютно същата измшльотина и аз си приготвих, че да видим!!!

КатяДжин, мъничко ти е храната, а и освен рибата на вечеря, никакво месо не си яла.  Naughty

Реших че рибата е достатъчна ми стига.. не че сега не ми е гладно, та се ослушвам за едно кис.млечице??!! Офф утре дано видя минус в кантара, че да се нахъсам.... може би е рано, но да си помечтая!

# 173
Пеперудке, видях ти снимките, секси мадамка си, още малко и ще има повече от 1 желаещи да те разкарват насам-натам smile3532 smile3532
Сакън...Да не те чуе шифора ми. Joy Joy JoyЩе има килинг.
 Абе момичета ,искам да ви покажа нещо.Файлче ,което се отваря с офис пакета.Не знам как да го цопна в поста си обаче.Моля за малко помощ,може и на лични,че е много полезно и интересно нещо.

# 174
Реших да докарам течностите от чайчета, дано не спинкам в тоалетната тази нощ... newsm78

# 175
За утре си приготвих салата от смачкани варени яйца и пилешко месо + червен и черен пипер + оцет. Имам и мляко Култура + 2 л. овесени трици.
Сладки сънища ви желая

love001
Абслютно същата измшльотина и аз си приготвих, че да видим!!!

Ааа, недей така, казах на моя мъж че това е специалитет, защото ме попита какво бъркам пак сега. Хубаво си е.

# 176
Реших да докарам течностите от чайчета, дано не спинкам в тоалетната тази нощ... newsm78
За мен ще е Божи дар ,ако мога да изкарам поне десет минути там... Joy Joy Joy

# 177
За мен ще е Божи дар ,ако мога да изкарам поне десет минути там... Joy Joy Joy
Пеперудке, аз сутрин като си изпия топлото мляко с нес, веднага се втурвам към 00.
Забелязах, че и кексчето на Фоли ми действа добре за това.

# 178
Пеперудке, аз сутрин като си изпия топлото мляко с нес, веднага се втурвам към 00.
Забелязах, че и кексчето на Фоли ми действа добре за това.
Бе нищо не ми помага вече.Седем дни не съм ходила до 00.В тия трици ми е надеждата,само дето още не съм си купила.Живея в един квартал ,дето няма нискомаслено мляко,да не говорим за такива неща.Вчера из центъра обикаляхме,ама мъжо тъй беше ядосан,че не посмях да му кажа да ме закара до Пикадили.Иначе ни чайове ,ни прахчета,ни дяволи ми помагат.

# 179
Пеперудке и аз често се чувствам като на село, хич не си обичам града, трудно се намират режимни храни и изобщо е голяма тъпня...Стоя тук все още, заради работата (уж добра , пресижна smile3534newsm78) и защото дъщеричката ми е малка..А даже сега имам 1 много готино предложение за Варна и сърцето ми плаче... Sick

Общи условия

Активация на акаунт