Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 195
Green apple, това хлебче, приготвено с 1 пакет овесени трици/21 суп.лъж/ трябва да разделиш за 9 дена! Sad
Пеперудке, като не ти помагат триците, пробвай като минеш на ПЗ следващите дни ,  да си овкусиш салатките с малко течен парафин!

правилно съм се сетила да питам значи
де ще го крия 9 дена само не знам Simple Smile
то ще мухляса  Joy

# 196
От всичко ти е в нарушение количеството мляко - не трява да е повече от 250 грама на ден. Simple Smile
Знам си аз,че е грешно,ама нали за наградка си го направих де....Ама само със смъртна заплаха мога да спра да го ям Embarassed

Дето казват хората гъз глава затрива, а утре пак ще се вайкам че имам плюсче и че зеленчуците, МЦ, овулацията,солта и лошото време са ми виновни.. smile3511 smile3511 smile3511
....МЦ,овулацията ,солта и лошото време.... smile3532 smile3532 smile3532

Пеперудке, нещо и това безалкохолно, цял литър newsm78 надявам се да е било кола лайт.
Тц...Дерби лимонада...Ама като им гледам състава с колата,разлика няма.

# 197
  • Пловдив
Green apple, това хлебче, приготвено с 1 пакет овесени трици/21 суп.лъж/ трябва да разделиш за 9 дена! Sad
Пеперудке, като не ти помагат триците, пробвай като минеш на ПЗ следващите дни ,  да си овкусиш салатките с малко течен парафин!

правилно съм се сетила да питам значи
де ще го крия 9 дена само не знам Simple Smile
то ще мухляса  Joy

Нарежи си го на порции и си го сложи във фризера. Вадиш си вечерта парченце за другия ден и до сутринта се размразява    chef

# 198
Здравейте!Тази вечер на почивки едва успях да ви изчета.За днес съм режимна,но задържам.Знам си че това килограмче пак ще се опъва.Момичета,смаяхте ме с писане  Crazy.Рекордьорки  Flutter.Лека нощ от мен и усмихнат утрешен ден smile3525

# 199
Вещи, като исткинска шерифка ни усети, че плюскаме не баш по Дюкански в късна доба...afwitch afwitch  afwitchБлагодарим ти, че дойде навреме да ни вразумиш  af af  fight Затова и те обичаме всички newsm51 newsm51 newsm51

# 200
Сега се обръщам към всички Дюканки, сутринта докато си пиете кафенцето на раздумка, да намерите решение на моя ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ- МНОГООО МИ СЕ ХАПВА ВЕЧЕР, МОЖЕ И РЕЖИМНИЧКО ДА Е, НО В ОГРОМНИИ КОЛИЧЕСТВА ДО КЪСНО ПРЕЗ НОЩТА,КАКВО ДА ПРАВЯ..Веднага отговарям, че ям и през деня доста прилично,не стоя гладна, само че се овълчвам след 19.00.. smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515
P.S. И варианта със степчетата изключете, и той не ме спира...

# 201
 Лорче, стига бе.Какво правиш през нощта,че не спиш.Стига мърсува в нета.Сега за ко си гладна и мен да заразиш.Ай стига.

# 202
  • Пловдив
Айде, раздавам гърнетата, гася лампата и всички в леглата

# 203
  • София
Добро утро красавици.
Слагам кафето и отивам да чета, че снощи ши оставих на 5та стр. ooooh!

# 204
Да питам до кога е забранено ползването на мазнини, защото още не е пристигнала книгата и се чудех...
И също задължително ли е да се закусва  Simple Smile

# 205
  • София
Добро утро на всички!    bouquet

Зайка, мерси за кафето!  Hug

Нели, мазнини в 4та фаза! Препоръчително е да се закусва....забързва се матаболизмът. Peace

# 206
  • София
Добро утро, момичета!
Току-що видях, че Ели на 1 стр. се е оплакала, че не може да се запише първа в темата.  hahaha Аз пиша от 10 тема и още не съм успяла, споко, Ели  Joy
Зайка, мерси за кафето!
Нели, мазнините са забранени чак до 3 фаза, когато можеш да ги ядеш на гала вечерите. Тогава можеш да ядеш и свинско филе, агнешко печено и обикновена шунка. Закуската е абсолютно задължителна, ако искаш да засилиш метаболизма си. При Дюкан се яде често, мо малко или дори по повечко, важното е да не се гладува!
Лора, като си гладна, яж! Никъде при Дюкан няма ограничаване на часовете за хранене.  Когато си гладна, яж, стига да е режимно. Аз доста редовно ям късно, често последните ми хранения са към 21 ч., което за мен е много късно, защото лягам около 23 ч.  Случвало се е да ям и преди лягане, особено в началото. Пак съм отслабвала. Хапни стабилна вечеря с доста мръвка, полей я с голямо количество вода. После, ако огладнееш, яж, но режимно!
Сега се връщам на 2 стр. да чета  #Crazy

Вещи Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички!

Мише, добро утро и приятен ден! Обличай се добре, ако ще разхождаш кучетата, голям студ е! Аз вече бях на разходка   animal037

# 207
  • София
Кри,  Hug мерси и на теб! Мисля да пропусна сутрешната разходка за ужас на кучетата, но снощи ги изведох доста късно....сега цял ден ще имам угризения  ooooh!

# 208
  • София
Зайка, на 19.1. ако не ми мине котка път  fingerscrossed съм в Пловдив  Laughing и не мога на среща, но това не значи, не не може да се съберете!
Днес съм +800 гр, което означава, че съм пред МЦ. И ще се тегля вече чак като ми свърши. Laughing
Криси, какъв е тоя телеграфен стил, дето го вадиш  hahaha Я по-подробно  Laughing И вземи се представи, че май не си спомням нищо за теб newsm78 То верно, че тия дни не смогвам, ама за теб пък нищичко не знам  newsm78 Супер резултат за сега, браво!   bouquet
Пиле, малко ядеш, вмъкни 2 закусчици - една сутринта и една следобед.
Златка, как така не си се теглила, а си убедена, че не си смъкнала? Я се претегли по-добре и тогава се вайкай!  bouquet
Ем, добре дошла! Успех!  bouquet Да се представиш?
КатяДжин, и на теб  welcome Сложи си лентичка за по-удобно проследяване и се отчитай всеки ден!  bouquet
Хайде отивам да си бъркам палачинката, че трябва след мъничко да излизам, а се отнесох! Но стигнах до 6 стр.  newsm44
Мише  Hug
ГрийнЕпъл, диетичната сол, която ползвам е на Калас,в бяла картонена кутийка,  с кафяв надпис, пише заместител на сол. Пиле, не виждам защо съвсем си отказала солта, някои манджички без сол са направо гаднички. И пак да припомня - диетичната сол се слага само след готвене, т.е. не е хубаво да се подлага на термична обработка. По време на готвене - по малко нормална сол. Peace
За парафиновото олио - за мен е незаменимо за салати, особено за зелена салата. Иначе не го ползвам.

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 07:46 от krikri

# 209
Добро утро, първо по едно кафе, а после да си пожелаем лек и режимен ден.

Общи условия

Активация на акаунт