Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 225
Сноу Simple Smile) Знаем, че се с нас, както и ние с теб.
Сънче, как е ръката?

# 226
  • Пловдив
Сноу, къде се губиш  Hug

# 227
  • Пловдив
Ооо, Бачи ...  Party

# 228
  • София
Зелено човече, с неядене няма как да ти се получат нещата. Метаболизмът ти не работи така.  Naughty Peace

Беше само за вчера по уважителни причини  Embarassed

# 229
Sun благодаря   bouquet Само не разбрах...5/5 ли е по-подходящ за дебеланки като мен?Simple Smile В смисъл по-ефикасен за сваляне на повече килограми.И още един въпрос-как си приготвяте пилешките дробчета без мазнина? Печете ли ги и какви подправки слагате за да станат по-вкусни?

# 230
  • София
 Hug Two Hearts  Heart Eyes

# 231
Вещи Simple Smile)) Много малко пишеш нещо  Rolling Eyes

# 232
Добро утро, момичета.

И още един въпрос-как си приготвяте пилешките дробчета без мазнина? Печете ли ги и какви подправки слагате за да станат по-вкусни?
Да и аз това се чудех  Thinking

Днес (ден трети от ударния режим) съм -1кг  Grinning

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 09:42 от baby_doll

# 233
Пилешки дробчета с малко вода и сол в тава на фурна и да не са много дълго печени. Стават идеално.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0

# 234
  • София
Здравейте и от мен-  bouquet
Сноу- радвам се да те видя- Hug
Кри, Бачи, Сънче, Вещи- Hug
Добре дошли на новите момичета-  bouquet
Много ми хареса изказването на The Same myself- че чантата и е пълна с ударки- Grinning
Но наистина мюсли и мед не може- Stop
Желая на всички един много успешен ден- Hug

# 235
И още един въпрос-как си приготвяте пилешките дробчета без мазнина? Печете ли ги и какви подправки слагате за да станат по-вкусни?

Аз ги слага във фурната с малко вода (1/2 чаша вода) и малко обезмаслено кисело мляко и каквито подправки имам (червен и черен пипер, чубрица, пикантина и др.). Слагам и малко лук за аромат.
Задушавам ги под фолио ииииии започнаха да ми текат лиги.

# 236
БачиHug превързана е все още. Мокря я с реванол на няколко часа, но иначе е добре, вече зараства.  Grinning
Амбър, 5/5 е най-ефикасното редуване според Дюкан за сваляне на повече килограми.  Peace А за дробчетата има рецепти в темичката за дюкански рецепти. Аз най-много ги харесвам с чесън, розмарин и заляти с обезмаслено прясно мляко - 1 чаша. И тази рецепта я има в рецептурника.
Бейби дол, честито намаление!  Hug За дробчетата виж отговора ми към Амбър.
РалчеHug

# 237
Пилешките дробчета са много вкусни, печени с прясно мляко, вместо вода.

Добро утро и хубав ден.Аз днес съм на нишестени.Ще видим ще успея ли да стигна до тях, или ще карам на ПЗ.Нещо все не мога да си организирам нишестените. ooooh! Crossing Arms Thinking
Хубав ден!  bouquet

# 238
  • София
Пилешките дробчета са много вкусни, печени с прясно мляко, вместо вода.
Точно тка ги направих преди 2 дни и станаха страхотни. Прибавих и чесън, нарязан на филийки и поръсих с малко сол и розмарин.    chef

# 239
Добро утро и от мен!  Simple Smile

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 23 нови отговора. Ако се повторя с някой, хиляди извинения. Ще ги чета след като публикувам.

The same myself, никакви мюсли и мед. Сори.
Лора, защо не пробваш да пиеш вода в най-късните часове? Сигурно ще се разхождаш до 00 през нощта, но ще ти е по-леко на стомаха. Аз поне така правя. Иначе съм същата - озверявам след 23 ч и само обикалям хладилника.
Мишле и Михаела, едва днес успях да видя резултатите ви. Бурни аплодисменти, преминаващи в овации. Страхотна воля, момичета! Пожелавам я на всички ни и най-вече на онези, които се поддават на изкушенията.

В тази връзка, да ви кажа колко ми е бил обсебен мозъкът от шоколадови мисли вчера.  Grinning Прибрах се, направих вечеря на гладната, подкрепяща ме половинка (милият, беше мъртъв за сън, но ми угоди да ходим до Пикадили за свежо сирене и зеленчуци), след това хапнах на крак пилешко бяло месо и се залових с приготвянето на дюкански тирамису, млечна салата и кайма за кюфтета за днес. Въпреки класическото "обиране" на съдовете, в които правих тирамисуто, сънувах как ми дават шоколад и... аз го взимам. Даже си натъпквам две големи парчета в устата.  Grinning И докато си го дъвча блаженно (но не гълтам), в спящата ми глава прелетява мисълта за абсолютната му нережимност. И какво мислите, че направих? Отидох да го изплюя. На сън.  Laughing Вкъщи ми се смяха с глас тази сутрин.

Сега отивам да ви прочета и се хващам на работа, че шефовете не се съгласиха да ми плащат за четене на форуми. Хубав ден на всички и честит имен ден на празнуващите по стар стил!

Общи условия

Активация на акаунт