Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хей, tanich ние с теб сме в един отбор-набори, приятно ми е:-)
Само, че ти имаш по-амбициозен план за сваляне на килца:-) Аз съм 165 см и 65 кг са ми оптимални, имам мнооооооого скулесто лице и ...хм голям бюст /го - 100 см/, в добавка страх от бръчки, затова се спрях дотук , макар да се изкушавах да продължа до 60 кг:-)))

# 286
  • София
#2gunfire Ей , Гуш, да те порицая! Аз съм на 32 и се чувствам младичка, а от както съм ма режима и секси и доста комфортно в собствената кожа...

Аз онзи ден си изрових тази стара снимка и видях едно дете ... но това не значи, че сега се чувствам зле, даже напротив, сега ми е по-гот...е, ако стана 54 кила, колкото съм на снимката, ще си смъкна поне 5 год. В момента приличам на леля ти Гинче от стола в училище, свръхтеглото ме състарява.

# 287
  • София
И аз съм за среща другата събота. Мястото ми е удобно. Паркирам 280 на Орлов мост и съм при вас  hahaha
Момичета успокоихте ме за свалянето. Карам си по режима и спирам да се тръшкам. Явно ще си правим още дълго време компания- с тез 30 кила за  сваляне  Embarassed Несе оплаквам. Компанията е много приятна.
Ади по една вода, че аз все я забравям:
(туй отстрани е лимон  Crazy)

# 288
Момичета, помагайте!!!

Кажете къде в София в момента има от прословутите трици, обиколих пет диетични магазина и три супера, навсякъде ме гледат със съчувствие и ми обясняват, че били голям дефицит.

# 289
Това е така,ама сутринта... goodscale
Ей , Гуш, да те порицая! Аз съм на 32 и се чувствам младичка, а от както съм ма режима и секси и доста комфортно в собствената кожа...
Е айде сега какво да кажем ние с гайдите  Mr. Green
Зазу,много ще се радвам да се запознаем и на живо,с теб преминахме заедно през няколко диетки  Hug
verita,виж в диетичния на Плиска,на 20м от спирката на автобус 72  thumbsup

# 290
  • София
Snow4evaаааа, привет мила !:-))) Че сме и в София, можем и да се виждаме за подрепа !:-)
Аз съм варненка, от 5 години обитам столицата, докога и аз не знам:-)))
А за ....онова със ставането баба... newsm78 , абе и аз не съм много хепи....ама, каквото - такова:-))) Че аз до преди година, все още се надявах на второ....многообичам деца и много исках още свои...но съдбата си в съдба....Може би затова не ме плаши да стана баба...Simple Smile))

# 291
  • София
Зазу,много ще се радвам да се запознаем и на живо,с теб преминахме заедно през няколко диетки  Hug
И аз  Laughing. Ако мъжът ми е на работа, ще домъкна и малкия просто и така Simple Smile

# 292
Момичета, помагайте!!!

Кажете къде в София в момента има от прословутите трици, обиколих пет диетични магазина и три супера, навсякъде ме гледат със съчувствие и ми обясняват, че били голям дефицит.

Със сигурност на Шишман и Патриарха. Някой спомена и Екзарх Йосиф, но аз минах през този на Шишман.

# 293
  • София
Verita, аз си намирам трици на 3 места, продавачките са любезни и дори да няма в момента ми казват ден за доставка. До съдебната палата, до халите и на женския пазар за моите обекти, успех !:-)))

# 294
Ако има някои от Дружба ще кажа къде има там.

# 295
Жедира, всеки организъм е различен. Изкарай се 2-ра фаза докрай, както е е посъветвала ДеаткаPeace
Паскалева, добре дошла и успех!   bouquet Главоболието е от режима. Организмът ти се чисти от токсините. До 3-4 дни ще отмине.  Peace
Буба64, съвсем си си за този форум.  Peace Чакаме те скоро в 3-та фаза.  Hug
Лори, благодаря!  Hug
Гуш, и сега изглеждаш чудесно.  Hug
Лейди, бързо оздравяване на всички у вас!  Praynig Hug
Зазу, благодаря за водичката!  Hug В тоя студ напоследък все я забравям.  ooooh!

# 296
Жедира, благодаря за инфото, този диетичен магазин на Плиска не го знаех, утре ще преслушам и него, дано да има.
Буба, на халите и до съдебната палата минах, чакали всеки момент, ама били затруднени с доставките поради лошото време. Къде на женския пазар има диетичен магазин?
Абракадабра, къде по точно е този магазин на Шишман?

Знае ли някой, фатално ли е за диетата, ако се прескочат триците поне през ударната фаза, ако не намеря в близките дни?

# 297
Момичета!
Снимайте тези магазини и им запишете адресите и тел. за контакти. Ще ги вкараме в сайта с рецепти.
                                              Благодаря ви   bouquet

# 298
Здравейте, днес деня ми започна много криво и от толкова нерви направо щях да се пръсна  ooooh! ooooh! Обикновено в супер кризисни моменти си купувам сладки работи и си успокоявам нервите, но днес, вече 8ми ден съм на режима, влязох в магазина и си взех рибка  Joy  Чак се учудих как съм си промила мозъка дотам, че да не ми се яде сладко. Преживях яда си, сега съм добре, изядох си рибката и съм доволна. За целите 7 дни на П, съм свалила два килограма и половина, което е просто чудесно! От днес съм на втора фаза и смятам вечерта вместо месце, да си направя зелен боб (мисля, че е позволен, нали?) Иначе напоследък си хапвам една супер салатка с извара, кисело мляко, рулца от раци, краставичка и яйце. Става страхотна   chef

# 299
  • София/Осло
гуш- е стига дее,сега 30 години са началото на живота  Laughing
А иначе и на мен ми казаха, че съм се подмладила откато съм свалила тия 6 кила  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт