Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 270
amber,в смесените дни се разрешават и повече зеленчуци,аз например си правя миш-маш   chef

Да,да..много се радвам:))) Така ми липсваха салатките.За обяд ще си направя салата с печени чушки,лук и риба тон  bowuu
За довечера ще си купя зеленчуци (отдавна си мисля за салата от зеле;)) и ще си направя салата с пилешко филе.Мням-мням...Wink

deata аз точно заради това бях решила 4/3 -даже заради това вече 9 дни съм в първа фаза.Исках да изкарам и утре първа и после петък,събота и неделя втора.И така да си вляза в режим 4/3.Но...първо че вече тотално ми втръснаха яйца и сирене и второ в книгата прочетох че за сваляне на повече кг 5/5 е по-ефикасно.Ще започна 5/5 и после ще си наместя дните на 4/3.И така става,нали?

# 271
Буба64, добре дошла сред нас!   bouquet Да чакаш цяла година докато се престрашиш да пишеш!  Shocked Бива ли?  Laughing Поздравления за успешния режим!  Hug В началото на 3-та фаза Кри беше започнала да качва (Кри,  Hug), но после нещата се нормализираха и сега сваля, даже май по-често, отколкото във 2-ра фаза. Аз лично също съм свалила до момента повече килограми в 3-та фаза, отколкото във 2-ра.  Peace Както пише Дюкан в книгата, 3-та фаза трябва да се спазва също толкова стриктно, колкото и предишните 2.  Peace Давай смело! Успех!

# 272
#CrazyАми да почвам и аз трета за последните 4кг  newsm78

# 273
Здравейте и от мен!
Най -накрая се захванах и аз .Днес ми е втори ден -ударен.Като за начало смятам да започна с пет да видим как ще тръгне. Вчера съм хапнала около пет пъти - два пъти пилешко печено и другите пъти кисело мляко , извара и трици/ но пшенични/ овесени не намерих. Сводата докарах до близо 2 литра и две кафета. Незнам дали е от това , но ужасно ме боли глава. Скоро ще докладвам ще имам ли и аз късмета кантара да ме зарадва.

# 274
  • София
Благодаря ти,  Sun!:-))) Това, че не съм писала досега, не е от липса на смелост, просто хм....мислех че съм малко голямшка за този форум /скрупули разни/, все пак съкровището ми е на 21 и май, май....вече клоня към отбор " млади баби:Simple Smile))), няма лошо, като му дойде времето ще съм много щастлива.
Ще завътря един път 5/5, така и така съм почнала и без страх, ще обявя официално 3 фаза Simple Smile

# 275
Здравейте и от мен!
Вещи, много те моля в другата тема да ме включиш с "подробностите", че аз не съм ти ги дала, а само съм те помолила да ме включиш.
И понеже понякога задавам тъпи въпроси, реших да си купя книгата и до неделя да я изчета и да вляза в час, за да не ядосвам никого с некомпетентни въпроси.
Та, за протокола: 43 години, на режима ще бъда от 14 януари, сегашно тегло 63 кг, крайна цел - 50 кг, при ръст 160 см.
Безкрайно много ти благодаря!  bouquet

# 276
  • София/Осло
амбър - става ,става и аз така направих..ще си намериш най-удобния вариант, аз доста се лутах, но се наместих накрая  Joy Joy Joy
жедира- според мен си свали килата и тогава в 3 фаза, ..това ме посъветва кри мен

# 277
Здравейте, момичета и от мен!
След голямото нощтно плюскане естествено днес кантарчето показваше +1 килце, а лошото е, че направо още ми е тежко на стомаха и се чувствам подута и с главоболие. Когато ям вечер умерено на другия ден не ми е така терсене.
 smile3515 smile3515
Днес се наконтих сутринта 4470, че трябваше да ходя при разни клиенти, а те взеха че отмениха срещите, защото се изпоразболяли. Явно на никой не му се бачка в такова кофти време. И мен така ме мързи, две не виждам.  smile3516 smile3516
Мисля като Мишето днес да пия повече водичка и да си мръдна гъзето да си купя млекце 0,1%.
Кри, Бачи, обичкам ви!  newsm51Благодаря за съветите, все пак ще гледам да не се оливам!
Сънче, туй за триците до 12 часа не го знаех....Да ти се оправя бързо ръчичката! newsm10
Зелено човече, как ще сваляш, та ти направо гладуваш. smile3506
Сноучева, липсваш ни... smile3525
Бейби дол-честито килце! newsm10
Абракадабра
-като пия много вода вечер си прекарвам нощта в 00 и през деня на работа едва издържам... Rolling Eyes #Silly
Munichka- и на мен ми е много трудно с работния процес, като е готино времето ходя по клиенти и бързо минава времето, а сега при това лошо време никой не му е до срещи и ми е по-трудно...
Жедира-и моите кг са като асансьор, но почнах да усещам тялото си какво му влияе добре и кои –не... newsm03
Верита-малко ти е храната..
 no
Пеперудке-спинкаш ли още мила, докато ние бършем морни чела на нивата....
 smile3534
Нета е направо ужасеееееееееен!!!

# 278
  • София
ГушHug има такива моменти, не се притеснявай, отново ще те зарадва кантарчето, само бъди режимна.  Peace Това сладко личице на аватара ти твоето ли е?  Heart Eyes

Мойто...ама преди 10 години и с 20 кила по-малко...е, няма огромна разлика, освен че ми личи, че вече съм на 30   Laughing

Тук съм актуална

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 11:30 от Гуш

# 279
здравейте момичета Hug
аз вече сам в смесения режим саму дето цялото семейство сме болнички и сега нямам много време да ви следя защото непрекъсното трябва да следя дали всички си пият лекарсвата.....и нямам много време
А иначе това ми е 7ми ден и до сега сам била напълно режимна дано и нататък нямам прегрешения.  Praynig
Целувки на всички и мнооого свалени килЦа в тази тема да има newsm51 lovekiss

# 280
deata,благодаря ти,така и ще направя  Hug
lora_1,и аз започнах вече да се опознавам,например ако ям много вечер сутрин кантарчето ми е сърдито и аз на него,затова снощи вечерях в 18.30 и до 22 изпих 2л вода,после направо като се мръдна и бълбукам,ама преборих желанието за вечерно ядене  Crazy

# 281
 Flutter пиш.... пиш....

# 282
  • София
Пишете, вие пишете, ама аз смогвам да чета- Mr. Green
Гледам много дробчета прехвърчат из темата- hahaha
Деата- радвам се да те видя- Hug
Лора-1- Hug

# 283
ГушHug има такива моменти, не се притеснявай, отново ще те зарадва кантарчето, само бъди режимна.  Peace Това сладко личице на аватара ти твоето ли е?  Heart Eyes

Мойто...ама преди 10 години и с 20 кила по-малко...е, няма огромна разлика, освен че ми личи, че вече съм на 30   Laughing
#2gunfire Ей , Гуш, да те порицая! Аз съм на 32 и се чувствам младичка, а от както съм ма режима и секси и доста комфортно в собствената кожа...

# 284
  • София
....мислех че съм малко голямшка за този форум /скрупули разни/, все пак съкровището ми е на 21 и май, май....вече клоня към отбор " млади баби:Simple Smile))), няма лошо, като му дойде времето ще съм много щастлива.
Буба, хич не трябва да си със скрупули... май сме набори  Laughing И моето съкровище - голямо!
Ама хич не искам да ставам баба!
Добре дошла!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт