Отбор сме голям при чичко Дюкан - 62 тема

• 27 105
  • 614
  •   1
Отговори
# 345
Елид, добре дошла и успех!   bouquet Хубав резултат до момента!  Hug
Sissi_82, добре доша и успех и на теб!   bouquet Прочети внимателно 1-ва стр. на темата. Там е написано всичко най-важно за целия режим. Теб те интересува за момента (докато кърмиш) единствено 3-та фаза, като за кърмачки тя трябва да се прилага в олекотен вариант, т.е. всичко описано за нея в нормалния режим + още 1 плод на ден, млечните продукти да са с 2% масленост и да НЕ се спазва т.нар. "протеинов четвъртък". Ако имаш въпроси, насреща сме.  Hug

# 346
Как да вляза в списъка от 1 страница.

С рушвет, как Laughing

# 347
Здравейте и от мен!
Купих си книгата, изчетох я и реших и аз да пробвам този режим. Днес ми е първи ден. За закуска хапнах млекце Култура и 1 яйце, а на обяд пилешка пържола. Старая се да пия повече вода. Имам да свалям 8 килограма и се надявам да успея да ги преборя. Бях 47 преди да забременея, а сега съм 55 при ръст 161. Лошото е, че не ги качвам равномерно по цялото тяло, а основно на ханша и бедрата. А имам и доста целулит. Та се чудя колко дни да направя само на протеини - 5 или 3  newsm78.

# 348
  • да има едно лесно - на мотора
Калиакра , най- често има в Бурлекс  овесени трици .

# 349
Как да вляза в списъка от 1 страница.

С рушвет, как Laughing

Хехехехе Айсче, направо ме разби от смях Joy Joy Joy

# 350
Благодаря ,че ме приемате във вашите редици....  bouquet
Ама ми кажете може ли и без триците,
че не ги намирам.....

# 351
Абракадабра, къде по точно е този магазин на Шишман?

Знае ли някой, фатално ли е за диетата, ако се прескочат триците поне през ударната фаза, ако не намеря в близките дни?
Отсечката между ул. Иван Вазов и ул. Ген. Гурко. Цена - 1.80 лв.

Аз нямах трици в началото по същата причина - не намирах. С трици съм от 5 дни. На режим съм от 18 дни.

# 352
  • София
Много нови попълнения гледам-  bouquet
Сънче- кафето е прекрасно, както винаги- Hug
Сега хапнах второто парче пилешко, ама с водата трябва да наваксвам- Rolling Eyes
Желая на всички приятен следобяд-  bouquet

# 353
Елид, триците са много важни, опитай да ги намериш, вече ги има почти във всички магазини за диетични храни, както и по щандовете за диетични храни на големите магазини.  Peace
Merian, добре дошла и успех!   bouquet Моят съвет е да си направиш 5 ударни дни.  Peace И опитай да ядеш по 5 пъти на ден: закуска, междинна закуска към 10 часа, обяд, следобедна закуска към 16 часа и вечеря.  Peace
Ралче,   love001

# 354
  • София
Sun, мерси за кафенцето Simple Smile Хапнах извара с настъргани белтъци, малко кис.мляко и връзка копър....ммммммм, любимо ми е, особено когато ми втръсне от пиле и пуйка Simple Smile))

# 355
Аз съм от малък град и в магазините, които търсих не намирам.
В събота може да ходим до Благоевград и ако мога ще потърся там.....

# 356
Пеперудке-спинкаш ли още мила, докато ние бършем морни чела на нивата....
Тъй е Лорче,кът мърсуваш из нета до среднощ и ядеш тайно от нас...нека ти сега... newsm48 newsm48 newsm48
  smile3533 smile3532 smile3533Спах ами...До 10.30...Ама вие си работете...Не ми пречите.. newsm51Трябва да има и такива дето бачкат....Не може всички да спим....Кой ще ни храни Joy Joy Joy
 Да се запиша и аз днес.Ей сега си изядох обяда-останалото от снощните дробчета.Към 11 хапнах малко извара, и хукнах из прекрасните улици на Варна.Все едно по междуселски път караш.... smile3515С водата съм много назад,но ей сега ще наваксам.Инак откъм кафето и колата му държа края Embarassed
 Честито на всички свалили.Добре дошли на новите и успех.Мерси на дамата,която пусна инфото за триците във Варна,че аз по-добре зная,къде се продават в София. newsm62 newsm62 newsm62Уууу,че много писах...

# 357
Виждам, че Вещи не е влизала поне от 14-та страница насам.
Не, че едлъжна да виси тук, де Laughing
Ама, ще си позволя да й напомня да ме включи в следваща тема барабар с данните за мен.
Вещи, благодаря ти много  bouquet

# 358
Аз съм от малък град и в магазините, които търсих не намирам.
В събота може да ходим до Благоевград и ако мога ще потърся там.....
newsm10

# 359
Мерси! Ще пробвам сигурно. Най вече да успея да преборя сладкото. Защото при мен няма положение малко сладко - или нищо или много.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт