Гоблени-15

• 42 997
  • 495
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета. Днес ходих да си купя конете - намерих комплектовка за 15 лв. и просто не ми се занимаваше да комплектовам сама, да не споменавам ценовата разлика, така че взех готовия и ще видим какво ще излезе. Стискайте палци да е сполучлив. Докато бях в магазина и видях ето това http://www.solaria-gallery.com/gobleni/gob/i41.htm# ушито и страшно много ми хареса. Аз по принцип не харесвам икони, обаче тази е като жива. Някой знае ли нещо за нея? С 40 цвята е и сигурно е трудна за шиене, ама живот и здраве след конете е неин ред.

# 196
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страхотна цена за тези кончета  Hug
за моите кончета дистрибуторката искаше 19 лв, купих си всички конци и ми излезе около 5 лв, а ще останат доста конци  ooooh!
имам това, ако решиш, че ти върши работа

и

не съм по иконите - ушила съм само една - за подарък, но ако пак се реша ще е втората  Hug

# 197
  • София и там където не се пуши
Искам да ви питам нещо, ама дано го обясня добре.

Има едни миниатюри гобленчета, които представляват избродирани стаи, кухни,бани и т.н. от тези миниатюри не мога да намеря работилници или нещо като кът за редене на инструменти.

# 198
  • в зоната на здрача
mai4eto_27 ,ето Мадоната
А какви кончета си взела,май съм пропуснала нещо..

# 199
Ketri, страшно ти благодаря за Мадоната. Свалих си я и ще чака реда си Grinning. А конете са Коне на водопой, защото в една от темите се разискваше, че носели щастие. Взех си готова комплектовка 1:1, че в нашата кибритена кутийка няма място за големия вариант на стената Laughing

# 200
mai4eto,
всеки гоблен, изобразяващ кон или коне носи щастие
мога  да го потвърдя от личен опит:)
Като ушиеш твоите коне непременно ги покажи.
Любопитна съм да видя как изглежда.

Между другото защо не си ушиеш големия вариант?
Кой знае, ушиването на конете може да ти донесе и дом с повече  стени:)
Успех

# 201
тити от форума ми е купила за подаръче и за спомен това от коледния базар. Някоя от вас да си познава творението  Grinning

# 202
  • Добрич
Това са торбичките на tchara  Simple Smile Peace

# 203
Аз знам че е хубаво щом имаш момче в къщата да имаш и гоблена "Коне на водопой", на мен много ми харесва ама кога ще сколасам да него не знам Tired

# 204
  • Cофия
Аз знам че е хубаво щом имаш момче в къщата да имаш и гоблена "Коне на водопой"

Ама това някакво суеверие ли е?
Или newsm78

# 205
Здравейте момичета! Страхотни гоблени, просто нямам думи.  smile3501Кога успявате да намерите време. И аз шия отдавна, но почти нямам време. Започнала съм "Сиси "и съм стигнала до половината. Кога ще го свърша обаче - не знам. Надявам се да е скоро, защото" Мостар " ще е следващият.

# 206
  • София /Абсурдистан
Някой има ли тази схема http://loradom5.mylivepage.ru/image/236/13246_847.jpg и изобщо сваляли ли сте нещо от там или само аз не мога да се справя  newsm78

# 207
  • в зоната на здрача
http://file033.mylivepage.com/chunk33/455855/259/847.rar ,
ето така след броенето,Скачать файл: 847.rar и готово..

# 208
Дъмпер, Гууди, благодаря ви! И макар схемата на саксофониста да не е много качествена, ще се пробвам да го сгаджосам за кафеджийката.  Grinning
Дъмпер, дала си ми материал до края на живота, ти как я мислиш таз' работа?  Laughing
Кетри, това парче взе, че ми хареса, кара крачетата да се движат... Laughing
Анонимка, изключително откритие! Благодаря и на теб!
Goldilocks, добре дошла! Давай я тази принцеса да я видим...
Алекс 99, аз също шия на неразграфена панама без да чертая върху нея, може би повече броя... newsm78 Но не бих казала, че ми е трудно. Успех!

# 209
  • София /Абсурдистан
http://file033.mylivepage.com/chunk33/455855/259/847.rar ,
ето така след броенето,Скачать файл: 847.rar и готово..
До там стигнах и аз, ама не става. Всеки един файл, който се опитам да дръпна, отначало тръгва и след 2-3 сек. се скрива и дава че такава страница не съществува. Не може абсолютно всички файлове да не съществуват, каква ли им е хватката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт