Отговори
# 105
  • София, Лагера
...Пък и на теб ще ти се надуе главата  Grinning
аааааа, ама умнааааа  smile3521
Реших! Mr. Green

# 106
Симона е с 38,7 температура. Откакто стана следобед е топла и аз си викам - топла е от съня. Да, ама не минава. Сега я премерих, бях убедена, че няма да е много повече от 37, а то Shocked

Ним,в новогодишната нощ Алекс беше вдигнал точно 38.7!Без никакви видими причини.....Милия само терепереше с цялото тяло.След 3-4 дни видяхме,че му е избило поредно зъбче.

# 107
Селма, е това се вика успокоение.Дано и при Симонка е само това.Тя нали нямаше зъби newsm78 .За РД да е здравичка и със зъбче.
Ния досега или не е вдигала температура или аз не съм разбрала,така че със съвет не мога да помогна,само стискам палци да не вдига повече Т.

# 108
Noemy, вариант две и на мен много ми харесва.

# 109
  Честит Рожден Ден на Фрии Соул Grinning

и на КайРен Grinning

Честит рожден и на малките рожденици! Grinning Grinning Grinning

# 110
  • София
За мелодийката според мен няма значение. Ще и се радва в началото, а после няма да обръща внимание.
Пък и на теб ще ти се надуе главата  Grinning

Naughty Не съм съгласна! Шош още язди копчетата на нашето "моторче" и танцува на мелодийките. А го има от 3 месеца поне.  Wink

# 111

Как може толкова бързо да вдига и да сваля Т? Това нормално ли е, какво означава?

Малките деца много бързо я свалят и вдигат температурата , така че това не трябва да те притеснява!Моето последният път както си беше с 37,5 след 5 мин . беше на 39 , ако това изобщо може да те успокои..............

# 112
   Цветомир@,все забравям да ти отговоря за слинга....И аз нося Алекс на хълбок,специално,когато е с обувки,а не босичек....Ако се случи,да се навием да ходим на някой от купоните и двете,ще взема слинга,независимо,дали ще дойда с него или с количката,за да го пробвате.

# 113
  • Варна
Честито на всички родени днес малмовци!!! Да растат големи и засмени!!!

Много здраве, щастие и късмет на КайРен и Фрии Соул!!!

# 114
Рали,Дени оздравя ли?А времето в Русе как е?

# 115
Аз пък наопаки на всички съм за вариант 1  Mr. Green Доводът ми е, че е по-удобно за 1-2 годишно дете. Ще се занимава с музикалните копчета, ако му харесват такъв тип играчки. Стори ми се и с по удобна дръжка за бутане и по удобна седалка.

# 116
Леле, направо се побърках от притеснение, а колко още болести и хреми я чакат. Вярвате ли ми, ама такива страшни неща си мислех Embarassed

Ним, едва ли ще те успокоя, но спрямо децата си така ще сме цял живот. Да са ни живи и здрави!

# 117
Някой има ли представа как са Клеми и Дани  newsm78 Тя беше доста притеснена снощи  Rolling Eyes

# 118
  • София
Ним, едва ли ще те успокоя, но спрямо децата си така ще сме цял живот. Да са ни живи и здрави!

То за това има една приказка - да не ти се случва това, дето ти го мисли майка ти. Когато я чух за първи път, че и до скоро, не можех истински да усетя смисъла, струваше ми се даже малко глуповато.

Банално, но искам да ви благодаря за подкрепата и бъзите отговори. Heart Eyes   bouquet

# 119

То за това има една приказка - да не ти се случва това, дето ти го мисли майка ти. Когато я чух за първи път, че и до скоро, не можех истински да усетя смисъла, струваше ми се даже малко глуповато.

Ох,Ним!За съжаление аз усетих смисъла на тази приказка от самото раждане на Алекс.....А и едни супер-гадни сънища съм сънувала тогава  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт