Отговори
# 90
Ним, определено може да е от зъб, Дани така вдига от време на време я 37.8 и до 38 е вдигал. Ако не кашля и няма хрема, наистина е зъбче. Аз за такава температура даже не съм му давала нищо и ако падне от самосебе си и не повтори пак така висока, знам че от така дълбико заровените зъби. Има само 2 до тук:(((( Дано да не е нещо серизно, че нас ни изписаха със стафилококи в носа от родилното и все с хрема бяхме сума ти време и е голямо мъчение за мъниците. Стискам палци!

# 91
Nimkski,може да е зъбче.Дано спадне Т и да е спокойна Симона през нощта.  Praynig

# 92
  • Пловдив
Ним,дано е зъбче,наистина,но все пак я наблюдавай.Задължително и дай ампулка вит.С,дори да е зъб,няма да навреди.Дано всичко е наред през нощта Praynig

# 93
Оффффф, какво им става на тия деца, бе Sad И Митя от днес точи едни сополи и кашля от тях,чак се задавя и му се гади. Такъв киселяк не е бил никога. Само иска да го нося, но само аз /баща си не признава/ и да се разхождаме.
Сега съм му пуснала руски вариант на Мечо пух и се е кротнал, та мога да вляза за малко.
Каква е тая сатурнова дупка................ #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Ним дано да е зъб. Иначе аз свалям с панадол на 4 часа. Следи я и за обриви макар че те се появяват чак след 1-2 дни.

# 94
Ним, дано да се оправи малкта бързо!  Praynig Още един бабешки метод за сваляне на температура е мазането на ходилата с белтък. Иначе забелязах, че свещичките парацетамол свалят много бързо температурата. Друго, което ми каза лекарят, когато водихме Софи с 39.5 градуса на преглед е, че е безумие да се редуват различни видове температуропонижаващи. Пък аз нали бях прочела "у форуму" та реших да попитам и помоля да ми изпише парацетамол+още нещо.  Embarassed

# 95
  • София, Лагера
Гадно време, беее! Дано се оправят бързо мъничетата ви!  Praynig

И Пресиян, милия, преди няколко дни тръгна да се сополяви, но го стабилизирах с витамин Ц. Досега не ми е боледувал, дай Боже и да не се случва скоро, ако ще и да се наложи да го кърмя до 5 годишен!

Девойки, смятам да му взема триколка. Споделете, моля, коя от двете ви харесва повече?

вариант 1
вариант 2

# 96
  • София/Варна
Ого и той е с течни сополки тия дни. Ама аз съм спокойна, защото го виждам проклетия зъб дето ще излиза.

# 97
Free soul, честит рожден ден!   bouquet

Моята свекърва днес е рожденничка, та я уважихме на едно следобедно парти и вече приключхме празненствата за тоя месец.
Софи, пак е сополива и много кисела, но се надявам искренно да и порасне зъб, защото ако се разболее пак, аз няма да издържа психически.То не бе грип,то не бе  гастроентерит  Crazy Снощи пак направи една среднощнта фиеста от 3 до 6  Crazy .

# 98
# 99
Ноеми, на мен повече ми харесва втората, а и ми изглежда по-стабилна.

# 100
Друго, което ми каза лекарят, когато водихме Софи с 39.5 градуса на преглед е, че е безумие да се редуват различни видове температуропонижаващи.

Казаха ли защо Thinking

# 101
  • София, Лагера
Втория вариант е по-мъжки, не бебешки, но пък няма мелодийки... ама това с мелодийките (както казва тати му), е педерастка работа.
Но все пак въпросът е кое на Пресиян ще му интересно, не на голямото мъжко бебе. Mr. Green

# 102
Второто колело повече ми харесва като цяло, само на първото седалката, като че ли е по-хубава. Маха ли се тове пластмасовото, което служи да не пада детето / изразих се като първи идиот ама не знам как му е  името/ Simple Smile
Сестрата на мъж ми изявила желание да купува такова колело / или всъщност не знам какво,ама казала колело/ и за това питам.

# 103
  • София
Преди да й дам вечерята, беше 37.7, а сега ми се струва, че съвсем я свали. Заиграла се е и не искам да я пипам да я меря. Изяде си супата, има апетит.

Леле, направо се побърках от притеснение, а колко още болести и хреми я чакат. Вярвате ли ми, ама такива страшни неща си мислех Embarassed

Как може толкова бързо да вдига и да сваля Т? Това нормално ли е, какво означава?

# 104
  • при принцесите
Ноеми, и на мен сякаш по ми харесва второто. Защото на картинката изглежда с по-големи колела. За наште разбити тротоари и неравни градинки мисля, че това има значение. А пък на фасон по-сладка е първата, ма явно щото викаш, че по-бебешка Simple Smile.
За мелодийката според мен няма значение. Ще и се радва в началото, а после няма да обръща внимание.
Пък и на теб ще ти се надуе главата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт