Отговори
# 165
Честит рожден ден на Кристиан, Никола, Миа и Ралица!Да растат здрави и щастливи!

Така и не се научих да пиша шарено и да вмъквам картинки  Sad

# 166
здравейте,р.ден мина добре,но през ноща Криси вдигна висока темп. и колкото и да давах панадол и нурофен не мръдна под 39.ХВана го и уйюжасно разстройство с болки в корема.Бяхме на лекар и се оказа,че гърлото му е с огромни гнойни налепи.Сега си имаме ангина+РАЗТРОЙСТВО Sad

# 167
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на всички рожденици!

Аз през нощта наритах котката. Миша се буди само 2 пъти, но за сметка на това Миместата се съдра да драска по вратата и накрая я натирих. Сега съм се разчистила Crazy от немане какво да правя в това време
Ноеми, айде направете едно стрелче като мене Mr. Green мани ги скорпионите, не може и смогнете на гаджета и пиене като порасне Joy

# 168
Честит рожден ден на Никола, Криси, Ралица и Миа!

Болните дечица да оздравява бързо!
Ева също се буди по 100 пъти всяка нощ.Има случаи , при които си мисля дали ще издържа на това ставане през 30 минути, но на следващата вечер пак намирам сили и така вече почти година.

# 169

Ева също се буди по 100 пъти всяка нощ.Има случаи , при които си мисля дали ще издържа на това ставане през 30 минути, но на следващата вечер пак намирам сили и така вече почти година.

При нас като се случи такава нощ, директно го взимам при нас на спалнята и мирясваме всички  Peace

# 170
Така и не се научих да пиша шарено и да вмъквам картинки  Sad

Цвети, пишеш текста и го маркираш, после отиваш с мишката на Промени цвета и той се променя

Тук съм показала и за картинка как се вмъква. Намираш картинка в нета, например от тук (Гугъл, Изображения)   

http://images.google.bg/imghp?hl=bg&tab=wi

копираш линка и го пействаш между таговете, които излизат от бутона  с картината (оградила съм го с кръгче) тук:

http://images23.snimka.bg/004919000-big.jpg

Grinning

# 171
ето малко снимкиhttp://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=182283

# 172
  • София
Пижо, дано бързо се повлияете от лекарствата. Praynig

Явно такова е времето - грипаво и болно. А и децата вече са на по година, падат имунитетите, трупани през бременността, особено на деца като моето, които кърма са виждали през крив макарон.

Шишо от сутринта не е вдигала Т повече, но няма апетит. Кара основно на вода. Все пак продължавам да си мисля, че може и само зъбите да я тормозят, няма кашлица и хрема. Thinking

# 173
  • София
Андж, благодаря за разяснението! И на мен ми отвори очите за картинките....

# 174
  • Русе
  Рали М ,много си сладка на аватара!  Flutter  Simple Smile
Благодаря!

# 175
Ним,и моето не е видяло и капка кърма.До 10 тия месец не беше боледувал въобще,но сега си наваксва.дано вашето се окаже зъбче

# 176

Шишо от сутринта не е вдигала Т повече, но няма апетит. Кара основно на вода. Все пак продължавам да си мисля, че може и само зъбите да я тормозят, няма кашлица и хрема. Thinking

и на мен така ми се струва. А, по въпроса за кърмените деца....не съм убедена, че са по-здрави от Ам-четата  Thinking

# 177
  • София
Моля се всички да оздравяваМЕ и да се разминем леко, само с първите симптоми! Особено бебчовците и техните каки!

# 178
  • Русе
Никола, Криси, Ралица и Миа!

Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието
и по-сладко от любовта,
 нека то да бъде ваше!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт