Отговори
# 120
  • София
Аз до сега с висока Т не съм се сблъсквала (пу-пу) и хич не ща да знам к'во е усещането (ако може)  newsm43 Все пак, хубавото е, че при нашите бебета вероятността Т да е от зъби е висока и това е успокоение...  Tired

# 121
  • София, Лагера
Май само аз не съм наред нещо  Confused досега не съм се паникьосвала. Това, обаче, не означава, че не ви съчувствам и не съпреживявам!
Стреснах се яко само веднъж, когато Пресиян беше много мъничък и ревеше яко без причина. После като го накърмих (на аварийни на булеварда), се успокои  Embarassed
И за раждането не се притеснявах... и за бебето, докато бях бременна... и лоши сънища не съм имала... и предчувствия... не знам що така се получава.

А сега отивам да се удавя във вино  Cry оказа се, че няма да имам везничка. Ще чакам следващия януари  Mr. Green

# 122
 Аз да ви кажа НАЗДРАВЕ!  Wine Glass
 И да питам - само мойто ли диване заспива към 22, 30-23,00.  smile3516
 Тази вечер решихме с татито да се поотпуснем, да пиинем, да се порадваме един на друг 1dating, то пък малкия се е оцъклил и дивее ли дивее. newsm32

# 123
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО НА НИНИЩЕ И КРИСТИАН НА PIJO_82

Нека растат здрави и щастливи!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

ЧЕСТИТО И НА KAYREN И FREESOUL!

Бъдете обичани и уважавани майки и съпруги!

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

FreeSoul, къде се изгуби, бре жена? Що ни изостави  smile3506 Липсваш тук  Hug

# 124
Наздраве и от мен! Да седна и аз един път с чаша вино. Дани заспива към 21:30-22:00, по - рано много рядко, добре че вечерната смяна по приспиването я е поел таткото. Да ви споделя, ако и ваште деца не стоят докато ги къпете, по точно-стоят,ама прави, взехме някакви стикери за баня и голяма игра падна с тях, та тоя път не правихме бицепси.

# 125
  • София
Аз да ви кажа НАЗДРАВЕ!  Wine Glass
 Тази вечер решихме с татито да се поотпуснем, да пиинем, да се порадваме един на друг 1dating, то пък малкия се е оцъклил и дивее ли дивее. newsm32

Ми, сипете му, дееее!  Thinking На бас, шса кротне почти мигновенно!  Mr. Green

# 126
  • Русе
Ним  Hug Знам колко си притеснена  Hug Стискам палци Симонка да се оправи скоро  Praynig И аз Деница като се разболя бях така. Винаги първият път е по-труден!

# 127
  • София, Лагера
Моето заспива между 8 и 9. Мъжът ми го слага, говори му минута-две и го оставя. Рядко плаче преди да заспи.
Никога не сме го приспивали.
Аз скоро ще пусна такава тема в "Майки - бъдещи и настоящи", че една приятелка голям зор вижда с глезотиите на щерка си.

# 128

Моето заспива категорично след 23.оо .Обикновено около 00.00 или след това....

# 129
  • Велико Търново
Аз разсъждавах веднъж върху това защо трябва да се редуват температуропонижаващите и като прочетох упътването ми светна - на всички листовки пише, че се дават през 4 часа, но не повече от 4 пъти на денонощие, т.е. ако се наложи употреба на лекарство по-дълго време, то 5-тия път трябва да е различно или да се редуват, за да не се надвиши максималния дневен прием. Но все пак говорим за по-тежки случаи, които за съжаление вече дсъм преживявала няколко пъти.

Наздраве на майките,татковците и будните бебета!  Wink

# 130
  Рали М ,много си сладка на аватара!  Flutter  Simple Smile

# 131
  • София
Ноеми, наздраве! Нов месец, нов късмет!

Симона май пак почва да вдига Т. Tired Спи, ама аз едва ли ще мигна

# 132
Днес се е заформил голям купон като гледам, а аз се мъчих да отворя форума и накрая се отказах.

Ние днес посетихме Патетата - не съм очарована и отпада за нашия РД. Naughty Играчките са стари и мръсни, мукета също, мястото за родителите е много приятно, има и видео наблюдение/можеш да оставиш детето и да си пиеш кафе на спокойствие, като има "кака" която се грижи за тях, цената е 3 лв/час/. Ние поиграхме 1 час и се прибрахме.

# 133
За температуропонижващите ми бяха казали и на мен че тък като лекарства с парацетамол не може да се използват повече от 4 пъти на денонощие,ако се наложи да давам още да е нещо с ибупрофен например, аз редувах Панадол с Нурофен.

# 134
  • София
Хм, Гале, Съкровищата се оказва добър избор - нов е, децата са пред очите ни (ако изобщо се отървем от тях!) и има зала за пушачи/роднини/други приятели. Но пък ви е далече...

Общи условия

Активация на акаунт