Отговори
# 75
Иде ми да схрускам Дара  Heart Eyes

# 76
Иде ми да схрускам Дара  Heart Eyes
Ела, де! ама с Любака...

# 77
Симона е с 38,7 температура. Откакто стана следобед е топла и аз си викам - топла е от съня. Да, ама не минава. Сега я премерих, бях убедена, че няма да е много повече от 37, а то Shocked

Това може ли да е "зъбна" температура? Видимо нищо друго й няма.

Ним, Алекс още няма зъби, но от всичко което съм прочела разбрах едно: някои деца вдигат доста висока температура, която МОЖЕ и да е от зъбоникнене. И понеже никога не можем да сме сигурни каква е причината, температурата се сваля така, както би я свалила, ако е болна от грип например.
Температурата на дъщеря ти е доста висока. С какъв термометър я измери, нали се изваждаха някакви стойности, в зависимост от това къде е измерена?

# 78
Ним, и на мен ми се струва, че е твърде висока за "зъбна температура". Звънна ли на педито? Даде ли нещо?

# 79
  • при принцесите
Симона е с 38,7 температура. Откакто стана следобед е топла и аз си викам - топла е от съня. Да, ама не минава. Сега я премерих, бях убедена, че няма да е много повече от 37, а то Shocked

Това може ли да е "зъбна" температура? Видимо нищо друго й няма.

Според мен може.
Едно от наште съседчета вдигаше и към 39 от зъби.
Дано се оправите бързо  Praynig

# 80
  • София; Дружбето
Миша от зъб вежнъж вдигна около 39. Дадох и Панадол, спадна до 37 и така седя 2-3 дена

# 81
Честит рожден ден на всички порастващи днес!
Честит рожден ден и на всички пораснали вчера!

Извинявам се за закъснението. Два дни без нормален нет, а днес не успявах да вляза във форума. Причината явно е или в компа или в доставчика.

# 82
Ним, температурата може да е от зъб. При нас последния изникна след 3 дневна температура, варираща между 37,5 и 38,5.

# 83
Честит рожден ден на всички порастващи днес!
....а днес не успявах да вляза във форума. Причината явно е или в компа или в доставчика.
Явно нито е в pc-то, нито в доставчика ти. И аз имах такъв проблем към 17 часа, но вече всичко е наред. Тъкмо щях да се обаждам на доставчика за бавния нет (но други страници ми ги отваряше перфектно) и той взе, че се оправи!

Лека вечер на всички! И наздраве.  cheers

# 84
  • София
Температурата я меря с електронен термометър, само такъв имам. Под мишницата, няколко пъти ми даде все толкова, с разлика до 0.1 градуса. Мерих и моята контролно, така че е верен.

Дадох Панадол, изплю го, додадох още малко и сега чакам да минат 2 часа и да сложа свещичка Ефералган. Кисела е. На педито не съм звъняла, знам какво ще ми отговори да правя - това, което и в момента, плюс чорапи с оцет и ако през нощта се влоши - Бърза помощ, а утре - на преглед. Системата е ясна.

Може и зъб да е, обаче за първи път е така, до сега 1 път е имала хрема и 2 пъти Т под 38, която съм сваляла с еднократна доза Панадол. Много ми е чоглаво, място не мога да си намеря

# 85
Следи за промяна в дишането, запушен нос, кашлица и дали си дърпа и удря ушите (дано не е някоя инфекция, а зъбоникнене). Нямаше ли начин сега да я заведеш на преглед?
Може да дадеш една малка ампула вит. Ц, цялата наведнъж (съвет от лекар).

Клемс, какво стана с урината на Дани?

# 86
Дадох Панадол, изплю го, додадох още малко и сега чакам да минат 2 часа и да сложа свещичка Ефералган.

Редувай ги на 4 часа Peace

# 87
  • София
Следи за промяна в дишането, запушен нос, кашлица и дали си дърпа и удря ушите (дано не е някоя инфекция, а зъбоникнене). Нямаше ли начин сега да я заведеш на преглед?
Може да дадеш една малка ампула вит. Ц, цялата наведнъж (съвет от лекар).

Педито ни е била днес първа, а утре е втора смяна. Сега мога да я заведа в дежурен кабинет, но не ми се иска, не знам на какъв лекар ще попадна там.

# 88
  • София; Дружбето
Ним, само спокойно, не се шашкай. Стискам палци да е зъбче Praynig Ако не спадне тогава най-добре да минеш през кабинет за свое собствено успокоение

# 89
Стискам палци да изкарате леко нощта.

Общи условия

Активация на акаунт