Отговори
# 225
Има. Къде ги вижда не знам, ама все стиска някое боклуче между двата си пръста.
А за боичките нямам представа. Но щом е било вчера и му няма нищо. Дано да му няма  Grinning

# 226
Давинчи, сега чета постинга ти  Thinking - има логика в това, което казваш  Peace. Но все пак след термична обработка остава ли риска?

Рискът е голям при консумиране на необработени термично продукти. Опасни са домашното сирене, извара, масло, кашкавал. При тях има период на "зреене", по- време на който бацилите могат да се намножат. Варенето значително намалява риска. 100 % сигурност, няма, знаете. Целта ми не е да ви плаша или отказвам, а ви моля да бъдете внимателни! Не се подлъгвайте по "домашното", защото може да е нож с две остриета. Пак казвам, от роднини, след като сте разпитали за изследвания, а дори и видели обстановката, може би, но от услужлива съседка, бабичка на пазара и прочее, аз не препоръчвам.
Инчето, щом роднините ти се занимават с подобен бизнес, би трябвало да спазват изискванията.

# 227
Аз давам прясно и кисело мляко от скоро. АМ не иска и да помирише... И аз като Ивонска знам, че на малки деца се дават само пълномаслени млека! Макар, че само при домашните има гаранция да са пълномаслени, а аз домашно няма от къде да взимам...

# 228
Има ли и други такива зверчета Twisted Evil, дето само обикалят и се чудят кой боклук от земята да изядат  Sick. То бива, бива ама чак пак толкоз пощелив  Confused

ооооо има и още как!!!!! Всичко докопано трябва да пробва на вкус. ЗАбранявам само шкафа с препаратите - навсякъде иначе може да гледа и рови до определена степен. Днес опита и оцета какъв вкус има - облиза шишето  Sick едва ли ще повтори ...

# 229
# 230
Има ли и други такива зверчета Twisted Evil, дето само обикалят и се чудят кой боклук от земята да изядат  Sick. То бива, бива ама чак пак толкоз пощелив  Confused

ооооо има и още как!!!!! Всичко докопано трябва да пробва на вкус. ЗАбранявам само шкафа с препаратите - навсякъде иначе може да гледа и рови до определена степен. Днес опита и оцета какъв вкус има - облиза шишето  Sick едва ли ще повтори ...

Има,Викс,има.Даже се чудя дали да не му слагам храната по земята,та да не яде болкуците  hahaha

За прощъпулника,наредих каквото се сетих. Ето я масата с предметите

# 231
  • София, Лагера
Да се оплача!  smile3514
Баси гадните нещастни педлни онлайн магазини!!!!
 newsm61 smile3515 smile3512На 100 места я има като асортимент хубавата триколка, но се оказва в същност, че вече не я били внасяли! Да ги... нещастниците!!!
Че защо им седи по тъпите сайтове!!! Баси и българската търговия! smile3513 ignore2

# 232
Да се оплача!  smile3514
Баси гадните нещастни педлни онлайн магазини!!!!
 newsm61 smile3515 smile3512На 100 места я има като асортимент хубавата триколка, но се оказва в същност, че вече не я били внасяли! Да ги... нещастниците!!!
Че защо им седи по тъпите сайтове!!! Баси и българската търговия! smile3513 ignore2

Няма ли ги в някой магазин в София. newsm78 Нашето е от Пловдив,но и в Асеновград има доста,но не толкова хубави,де.

http://images23.snimka.bg/004920586.jpg

http://images23.snimka.bg/004920584.jpg

сега снимах триколката,има и сенник,но сме го махнали,че само вкъщи се возим.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 15:43 от Марийката

# 233
Най накрая смогнах да ви прочета...............бе, много писане от снощи до сега.
Честит рожден ден на днешните рожденници! Нека бъдат здрави, усмихнати и послушни деца!

Митя тая нощ спа горе-долу добре и сополите, като че ли намаляват.
От млеката давам кисело /предимно Герма, щото на мен ми харесва/. Прясно яде с кремчетата от кухнята, чисто не съм давала.
За моя радост нашия синковец не яде неща намерени на земята или където и да било. Страх го е да не би да е храна Simple Smile  за това само гхи хвърля насам натам. Сигурно това е единственото хубаво нещо на злоядите деца
Не си спомням кой ме питаше дали Митко е в списание Мама. Да,...............най-хубавото дете в списанието е моето /имаше една циганка дето го хвалеше,ама кво и стана/

# 234
Честито на всички малки рожденици днес - да са здрави и щастливи, усмихнати и красиви!

Ним, чакаме да чуем какво става със Симонесата! дано да е зъб) Praynig Лично аз умирам от страх от висока температура и евентуалните последици от нея..........

Ноеми, не си струва да се ядосваш за подобни глупости! Ще харесате друга!

Викс, и мойто диване яде всичко! Вчера я хванах, че ми беше набарала шишето с разтвора за лещите.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано на Борис му няма нищо от боичките.......

Мопи, дано Софи се оправи скоро. Мънинката душица, що болести премина! Какво казват лекарите за този спад в теглото? Лично мен ме озадачава! Евала ти за куража и смелостта! Винаги звучиш толкова спокойно в постингите си!

Анджи, да благодаря и аз за обясненията за картинките! Ама, моля, дайте някой сайт за картинки!

И само за справка - и аз съм от кърмачките (че и на всичкото отгоре Виктория е само на кърма). Днес съм решила да го държа гладно диването, докато не прояде някаква твърда храна. От 7,30 ч не е сукала, ама не и да яде ......... Е кажете ми какво да го правя вече #Cussing out

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 16:12 от Мимоза2

# 235
Ох, Мимоза, не ти е лесно. Кога ще прояде тази капризна госпожица?
Ним, как е Симона? Пижо, при вас как е положението?

# 236
  • София
DaVinci, аз не можах да се обоснова подобаващо за дом. мляко, но ти достойно го направи!   bouquet Я, сподели за дом. меса...  ooooh! Че там съм аз...  Thinking

# 237
  • София; Дружбето
За млеката - кисело давам от скоро, прясно не съм въвеждала, няма смисъл за сега. Домашно не бих дала по не до 3 годишна възраст, а за маслеността- специално говорих с педито и жената каза, че на деца се дава всичко пълномалсено, зашити обезмаслени млека и маргарини са си химия и няма нищо полезно в тях. Напълно подкрепям това и твърдение.
За яденето от земята - ядем всички боклуци, които прахосмукачката не успее да изчисти. В памперса съм намирала кво ли е
Сега бягам на обиколка на блока Mr. Green

# 238
Мимоза, и вашата не е лесна, дано започне да яде.
Изображения и картинки търся в Гугъл/ изображения:

http://images.google.bg/imghp?hl=bg&tab=wi

пиша в полето например камионче и кликам на Търсене на изображения. Гугъла ми вади много станици с камиони

ето  Grinning

# 239
  • София; Дружбето
Успяхме да си паднем на главата и сега има една хубава цицина. Баща и ще има да разправя довечера, че не съм я гледала като хората ooooh!
Хм, т'ва па що излиза едно след друго newsm78

Общи условия

Активация на акаунт