Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 786
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
за Talcid и аз съм чувала че е много ефикасен, и аз мисля ако ми се усиляъ киселините, защото за сега с една чаша прясно мляко и минават, да си го купя Peace
Момичета кажете поддуват ли ви се прасците и глезените, аз имам оттоци на глезените, а прасците ми са като дървени трупи  ooooh!казала съм на док, той нищо не ми предписа  newsm78 Казва че изследванията са ми ок и това е  newsm78
Да ви се похваля от една седмица ми се е появила вече чертата през корема  Wink

# 211
Добро утро и от мен,по въпроса за киселините на мен доктора ми изписа хелицид 20 пия по едно хапче на гладно сутрин през ден и съм страшно доволна.нямам никакви киселини от както го пия даже и през този ден в които не го пия.А киселините ми бяха много страшни чак ми се гадеше от тях.

# 212
за Talcid и аз съм чувала че е много ефикасен, и аз мисля ако ми се усиляъ киселините, защото за сега с една чаша прясно мляко и минават, да си го купя Peace
Момичета кажете поддуват ли ви се прасците и глезените, аз имам оттоци на глезените, а прасците ми са като дървени трупи  ooooh!казала съм на док, той нищо не ми предписа  newsm78 Казва че изследванията са ми ок и това е  newsm78
Да ви се похваля от една седмица ми се е появила вече чертата през корема  Wink
Ако ти се подъват прасците и имаш отоци, задължително направи урина и си премери кръвното.
С Кало по това време имах подобни проблеми и трябва да си сигурна, че всичко е ок  Peace

# 213
Здравейте момичета и добре дошли на бъдещите мами - до април ще набъбнем доста   bouquet

Вчера с татито бяхме до Вис ВИталис и почти сме сигурни, че ще си вземем легълцето Аделина, 405 лв с матрака. Когато се казва 2 нива явно се има предвид бебешкото ниво и нивото за голям матрак. Но бебешкото ниво за моята височина си е доста удобно.

Количка загледахме една на Чиполино - около 220 лв, но още не сме се решили съвсем. Сега да видим бабите ще помагат ли  Crazy

# 214
Аз имам киселини сутрин заедно с гадене, но щом хапна и ми минават Rolling Eyes

Тази нощ 5-6 пъти ми се схващаше зверски прасеца на единия крак - направо не можех да дишам от болка! като някаква крампа ли е, незнам какво беше това чудо #Crazy

Мами, искам да ви питам - знаете ли дали тазът ни се разширява за предстоящото раждане и кога започва това? Аз по принцип съм от слабите, не съм забелязала някакво особено разширение на таза до момента newsm78
Дали има някакви упражнения за да се подпомогне това нещо? Embarassed Embarassed Embarassed

# 215
 Aquariel и аз имам същия проблем но док.ми каза че задържам вода и трябвало да намаля солената храна ,а и това била причината да показва кантара толкова много за един месец 5 кг.

# 216
кали ами правих си преди 10 дена и урина и кръв всичко беше в референтните граници (тъй като аз си ги взимам изследванията и после ги давам на док си ги преглеждам преди това-той каза че съм перфектна), а за кръвното 100/70, аз затова се чудя от какво са тия оттоци, вярно че на работа стоя права, ама гледам да съм повечето време на стола, макар че няма ефект, може от това да е?
siska_r може и заради това да е, аз още не проумявам къде съм сложила 9-10кг за един месец и как дънките ми стават, ама сол аз по-принцип не ползвам много, мразя пресолено и даже много често не слагам сол на салатите и на манджорните.

# 217
вижте това. в момента е много актуално да се поръчва от тука ,но като нищо не разбирам /още по-вече френски/
http://www.laredoute.fr/achat-enfant.aspx?categoryid=22890572

# 218
момичета ,направо сте страхотни   bouquet направо се задъхах докато ви изчета!!!искам съвет моля-кога според вас трябва да започнем с покупките за беби?
доколкото разбирам някои от вас вече се подготвят...аз обаче не мога да "пекна"милия ми съпруг категорично отказва да купува каквото и да било преди да  родя  Shocked и има адската подрепа на ......тъща си(предателка такава) Rolling Eyes
както и да е ... та аз се притеснявам да не би да останем неподготвени,затова  моля кажете - какво мога да започна да си пазаря САМА,поне най-необходимото
P.S.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ   bouquet

# 219
  • In someone's dreams
Здравейте,аз вчера бях с такива болки от 11ч. сутринта и до към 8 вечерта изкарах като все се надявах да минат и след това се обадихме на док и отидохме на преглед,че вървяха нещата към болница,засега се разминах с болничното заведение.Трябва да пия магнерот 3*2 не е ли много и едно друго лекарство ,но него само когато много ме боли или имам котракции. Sad

Не се притеснявай, не е много. Аз пих Магнерот почти два месеца 3х2, а от месец и половина 2х2. Ще ти помогне със сигурност, това е само магнезийй и не е опасно  Hug

# 220
  • София
здравейте и от мене Simple Smile тази нощ почти нямах болки в корема супер Simple Smile а случайно някой да знае колко струва прегледа на триизмерен при д-р Марков в частния му кабинет на ул. "Ал. Константинов" № 17? Ааа и друго, вече съм в края на 5 месец, до Коледа пиех фолиева киселина, но доктора ми каза да я спра и да не пия нищо, нормално ли е поне витамини да не ми изпише?  newsm78 Защото съм чувала че се пие Матерна или подобни ?! А относно килограмите съм качила само 5, незнам дали е добре при положение, че съм висока 179 Simple Smile

# 221
  • Варна
Здравейте, мами!

Да си дам отчета от днешната консултация: с бебка всичко е нормално, развива се както трябва, отговаря си на седмиците. Тежим около 800 гр според док, размера на главичката ни е 66.5 мм, а кантара показа че досега съм +6 Cry. Записах 4Д за следващата седмица, та да видим там каква картинка ще сме Wink. Хемоглобина и урината са добре, според акушерката Peace

Това е засега  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 222
Привет момичета! Аз днес бях на консултация, и имам една притеснение! Бебата е застанала напречно, така беше и на ФМ на 17.12. Може ли почти месец да не се завъртяла изобщо?!? АГ-то ми каза, че ако остане така може да се наложи секцио, мен това не ме плаши, по скоро ме притеснява, дали ще мога да я износя до края. Според докторката имало вероятност , ако остане така, да имам преждевременно изтичане на околоплодни води. Та...моля ви кажете,  мога ли нещо по-специално да направя за да й помогна да се завърти!  newsm78

# 223
Мисля че беше 80 лева прегледа при д-р Марков, наречен Фетална Морфология  Thinking

Хемоглобин над 110 е напълно в нормите за бременна жена  Hug

Отоци на глезените вече се получават от тежестта на тялото, дори и при седене ги получавам. Аз намалих отоците по два начина: нося чорапи без ластик и съм си сложила кашон под бюрото и си качвам краката на него  Crazy

При отоци се мери кръвно и се търси белтък в урината. Ако всичко е наред няма притеснения. Аз самата с предишната бременност имах отоци последните 3 месеца, на глезените, но без проблеми  Hug

# 224
кали ами правих си преди 10 дена и урина и кръв всичко беше в референтните граници (тъй като аз си ги взимам изследванията и после ги давам на док си ги преглеждам преди това-той каза че съм перфектна), а за кръвното 100/70, аз затова се чудя от какво са тия оттоци, вярно че на работа стоя права, ама гледам да съм повечето време на стола, макар че няма ефект, може от това да е?
Може би защото стоиш права, недей, ако можеш. Сядай повече на стол и си вдигай краката по-нависоко вечер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт