Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 818
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
alokazia добре дошла!!!  Hug Hug Hug
леле, мацки - много сте се шашнали с тия колички, на мен ако има някой да ми подари една... 1stroller 1stroller 1stroller Че нещо хич не им разбирам.
Мисля да се впиша в сума до 400 лв. - не повече.

# 106
Добре дошла ,alokazia !!!   bouquet

# 107
Добре дошли на новите майчета  Hug
Вижте тук има доста полезна информация за кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0
Пише и за плоските зърна съвети за да можеш да кърмиш

# 108
Здравейте, мами!
Ясмина, забравих да ти честитя. Можеш ли обясниш кога е нормално да се обръщат бебетата и кога спират да се въртят? Аз си мислех, че е към 32ра седмица...
Криси, Vanyivan, аз продължавам да гледам за колички. Така като гледам май търсим подобни неща. Ако искате ще ви държа в течение. Вие замисляте ли се Трио или Дуо? Мен малко ме притеснява да взема количка без кош за новородено, но много майки казват, че за априлско бебе не ми е нужно (защото е топло), а нулева позиция на седналия кош било ОК. Вие какво мислите? Мами с опит - heeelp Hug Vanyivan, ако се спра на Чико Трио ще следя дръжката да е и двойна и единична, а седналият кош да се върти и в двете посоки. Stefinka, 400 лв за комплект или само за количка?
За пудрата, в Пигис хаус ми казаха, че е отживелица и ми препоръчаха да се насоча към други продукти, но вече ги забравих, че много инфо ми дойде накуп Blush
За кг - досега съм +10 или 11. Чувствам се ОК, почти всичко ми е на корема, но имам запаси и по дупето и краката Sad

Добре дошли, Дария и Алокация! Hug

# 109
здравейте и от мен.от плевен съм и също ще ставам мама през април.термина ми е на 20 и засега пола все още не го знаем.

# 110
vesy1 ,привет Hug при кой лекар ходиш? кажи и още нещо за себе си- на колко години си и кое детенце ще ти бъде?

# 111
Добре дошли на новите мами!!!Радваме се, че стваме все повече!

Верчо много ти благодаря за инфото - ще се радвам да ме държиш в течение за количките. Аз се бях замислила за дуо, след като мамите с опит ми казаха, че не е нужен за нашите бебета зимния кош, но много се колебаех и вечерта коментирах с татито темата и установихме, че ще си вземем количка със всички "приставки". Причината е, че не си представяме през първия месец как ще транспортираме бебето с колата, някакси по-сигурно ми се струва в този кош за новородени дори и за разходки. Дори и само месец да го ползваме пак си заслужава. А освен това дай боже да имаме второ дете, ако то се роди през зимата какво ще правим - трябва изцяло нова количка да си купуваме, защото с първата сме спестили от коша.

# 112
cayman в интернет пише че е с две нива матрака?
Цитат
Аделина от DizainBaby
# размери: 70 см/190 см
# 6 бр. чекмеджета с обков
# скрин за повиване с възможност за преместване в двата края на леглото
# 6 бр. крачета за нивелиране, 3 плътни табли
# люлеещ механизъм с възможност за застопоряване
# преобразува се в голямо легло 70 см /190 см и бюро
# две нива на матрака
# размер на коша: 70 см /130 см
# сваляща се решетка
kali на мен кантара ми отчита +19  #Crazy и въобще незнам какво става... излиза че за един месец съм качила 10кг?! намалям сладкото до минимум, само по една вафличка на ден, сутрин вместо шолоадови бисквити минавам на овесени ядки. Ще стана 100 кила докато родя особенно ако е вярно че последните месеци се качва много  Embarassed
за пудрата и аз съм чувала че е отживелица и не се използва вече така масово Simple Smile
а за обръщането на бебетата бях чела някъде че е около 30-32 седмица, ама знае ли се?  newsm78

# 113
здравейте и от мен.от плевен съм и също ще ставам мама през април.термина ми е на 20 и засега пола все още не го знаем.
[/qu

на 25 години съм това ще е първото ни бебче.омъжена съм от 01.09.2007 но  със съпруга ми сме заедно от 9 години.
бихте ли ме упътили къде в софия се продават колички на чико.спряла съм се засега на модела chicco S3
top rase http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1658
обаче в плевен едва ли ще има от къде да я купя.благодаря предварително

# 114
Vanyivan ,тази количка която е по тежка е това трио  
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_109&products_id=3863
и това
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_109&products_id=3861
двете се различават ,че едната е с триколка , а другата с четири колела.страшно много ми харесват ,но са много тежки.
а тази която ми препоръчаха е тази
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_109&products_id=3860

# 115
  • в илюзия
Здравейте
Добре дошли на новите мами  Hug
За количката за съм се спряла на чиполино и количкта струва около 300 лв. , но мисля , че е рано още да я вземаме.
За кошарките аз искам дървено легълце , а не преносима кошарка.
За килограмите съм+13  Embarassed , но най-интесресното е , че май са се лепнали само на стомаха и гърдите.

# 116
vesy1 ,привет Hug при кой лекар ходиш? кажи и още нещо за себе си- на колко години си и кое детенце ще ти бъде?

здравей криси  избрала съм си Стойков в света марина и при него ще раждам живот и здраве.днес съм на консултация и много се надявам да може да се види пола защото предния път се криеше.а ти на кой лекар си се спряла

# 117
  • София
И аз вчера се качих на кантара и ужас - + 12 кг!!! Толкова се надявах да не кача повече от 10 кг, но явно грешно съм си правила сметките  Sad
По-лошото е, че ми личат на краката и дупето, а и който ме види все ми казва, че съм направила бузки  #2gunfire. Ама много нетактични хора има  ooooh!

Иначе нищо не съм купувала още, а темата за количките ми е направо тъмна Индия. Поне за креватче съм решила да е от преносимите.

# 118
аз също съм при Стойков ,само ,че ходя в инвитро центъра. страхотен е и дано бебчето се е обърнало да го видите .аз съм на преглед на 19ти .тази количка я имаше в аз бебето.ще ти пиша на лични да не ангажираме всички с нас

# 119
Криси така, както си ги представила една до друга и трите вече открих разликите, ще внимавам много да не си вземам от тежките колички - благодаря ти за линковете Simple Smile

Аз със килограмите се оказа, че съм около 8 килограма отгоре, мислех си че са повече защото един ден като се бях теглила на кантара вкъщи ми беше показал около 9-10 кг, но явно или не е бил невелиран добре или точно през този ден съм изпила много вода и за това е тази разлика.

За контракциите - незнам дали имам контракции, но понякога получавам инцидентни болки на някои места в корема илио ниско долу или целия корем ме заболява, но бързо отминава или минава като си полегна малко и за ега гелдам още да не се шашкам.

Общи условия

Активация на акаунт