Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 825
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
cenitelkata , кажи моля те къде се намира този пигис хаус.

Не съм cenitelkata, но виж на 1-ва страница съм ти обяснила  Wink (първия пост на темата);
Питай ако не ти е ясно...

Аз пак имам и един въпрос към опитните мами. Кога се маже бебето с масажно олио, кога с мляко за тяло, пудра и т.н. Изобщо каква козметика е необходима и кога да я ползваме?

Благодаря!  Hug

# 91
  • В събота
Добро утро   bouquet
Ако знаете какво доживях тази нощ.... Събуждам се от някакво странно усещане по корема и какво да видя - бебето рита с все сила, а татето натиска от другата страна и му се радва  #Crazy  Голям майтап  Joy
А иначе вчера забравих да ви кажа, че моята колежка роди момиченце - една малка сладка госпожица 2900 г и 49 см. Сега отивам в болницата с фотоапарата да помоля някоя акушерка да я наснима (ние и двете работим в тази болница, ама мен няма да ме пуснат при бебето, че с тези вируси...)
Приятен ден на всички  Hug

# 92
Тiffany  ,мерси много ,какво съм чела -много съм отвеяна Hug записах го в списъка Grinning
 а за мазането аз знам ,че се мажат с бебешко олио / в последно време преварения студено пресован зехтин е много препоръчван / след баня и тогава се прави и масажа .а за млякото -може би си избираш дали с мляко или с олио.

# 93
  • варна
Честито на всички с покупки-със здраве да си ги ползвате!
Ясмина,не е ли наистина рано да се обръща с главичката надолу,или колкото по-рано,толкова по-добре?
Голди,акушерката нищо не каза за кръвното,но във вторник съм на преглед и ще питам.
Аз без сладко не мога.Вино пък не пия-последния път като пих една чашка ,родих Вики Grinning
Ние кошара няма да купуваме,ще ползваме старата,а каката ще се сдобие с легло в стаята си.

# 94
cenitelkata , кажи моля те къде се намира този пигис хаус.

Не съм cenitelkata, но виж на 1-ва страница съм ти обяснила  Wink (първия пост на темата);
Питай ако не ти е ясно...

Аз пак имам и един въпрос към опитните мами. Кога се маже бебето с масажно олио, кога с мляко за тяло, пудра и т.н. Изобщо каква козметика е необходима и кога да я ползваме?

Благодаря!  Hug

Добри утро , момичета !!

бебето се маже с едно от двете ( олио или мляко за тяло ) след всяка смяна на памперса дупето и вечер след къпане цялото тяло.

По въпроса за покупките вие направо ме шашкате.Толкова неща сте накупили-даже кошарки и колички.Аз все още мисля - може би като вляза в 8-мия месец ще почна по-сериозно да пазарувам .Засега мисля само малко дрешки да купя.

# 95
Здравейте!
Отдавна не съм писала, защото покрай тези празници не ми оставаше време.
Е момичета не остана вече. Още малко и ето април ще дойде.
Взех да се притеснявам, макар че ми е за втори път.

# 96
Здравейте и от мен

И добре дошла на новата мама

И аз съвсем се омотах с тези колички. Ще трябва да пообиколя малко магазините и да ги поразгледам по-обстойно. Вчера се забих в Хиполенд и разгледах малко, но май нищо не ми хвана окото.
Затова пък направихме първата покупка за бебка - едни джинси  Grinning

Утре съм на преглед и вече нямам търпение, защото не съм виждала бебка цял месец. Но тя не спира да ми напомня, че е в коремчето, такива шутове, а вече я усещам и високо горе над пъпа, почти под гърдите. Толкова ли е пораснала?  newsm78
Дано се е метнала на таткото по-високичка, че аз съм от миньончетата  Laughing

Хубав ден   bouquet

# 97
Мами, аз до колкото разбрах има два модела Чико трио - единия е по-хубав нали така?
Моля да ми кажете по какво да ги различа като отида в магазина - да не се объркам и да си купя от по-лошия модел?

# 98
  • Пловдив
Дария ,добре дошла  Hug
Аз съм около +11 кг ш от време на време се ошашквам, но бързо ми минава  Crazy
За количките - разглеждането при нас предстои...

# 99
Здравейте, и аз вече чукнах десетте килца, даже май ги подминавам вече.
За зехтинът като заместител на бебешкото олио има и добри и лоши отзиви - та аз смятам да не си правя експерименти. Иначе моята кума като се роди нейната беба си беше взела цялата серия на Чико, но след това я смени с Бюбхен и е страшно доволна. Peace

# 100
pepa_ilkova, гледам че си от Смирненски, насочила ли си се къде ще раждаш?

# 101
  • Варна
Здравейте, бременлийки!

Надявам се да ме приемете във вашите редици. Няколко пъти влизам във форума, но ми е толкова огромен и непонятен, че все се отказвах, но вече твърдо ще съм тук за да свикна и да го науча по-добре.

Но да се представя първо - аз съм от Варна, бременна в 6 месец /25 седмица/, термина ми е за 26 април, засега според доки ще си имаме момиченце. Това ще е наша първа рожба, с мъжо сключихме брак на 5 май 2007 г, но сме заедно повече от 10 години. Ходя на консултации в Майчин дом - Варна при доктор Даниела Станева, там смятам и да раждам засега!, 100% секцио, защото съм с много висок диоптър Wink, дори утре ми е поредната консултация.

Сега нямам време да изчета цялата темичка, но до края на деня ще се запозная с всички вас. Надявам се и разчитам на помоща на всички регистрирани във форума за напътствия и съвети при отглеждането на нашата рожба /живот и здраве напролет/!

Това е засега, по-късно ще се включа пак сред вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Добре дошла ,alokazia !!!  bouquet

# 103
ЗА козметиката: аз мажех Кало само с олио на Бюбхен-всичко, барабар с дупето и никога не се е подсичал  Peace Може и крем п/в подсичане за дупето, но на много тънък слой трябва да се слага. Пак Бюбхен.

# 104
  • Пловдив
alokazia, добре дошла при нас!  Hug  bouquet
Леко и спокойно бременеене!  Peace
Ворненския отбор се увеличавате май  Wink

Общи условия

Активация на акаунт