Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 779
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
Според докторката имало вероятност , ако остане така, да имам преждевременно изтичане на околоплодни води. Та...моля ви кажете,  мога ли нещо по-специално да направя за да й помогна да се завърти!  newsm78

Изтичане на водите - наистина ли? Rolling Eyes Че и моята бебка е в такова положение! А си беше съвсем както трябва преди 3-4 седмици!

И аз искам да чуя за такива упражнения - нещо имаше че се стояло на колене, моля някой да припомни Praynig

А също и за таза - има ли такива упражнения?

# 226
Според докторката имало вероятност , ако остане така, да имам преждевременно изтичане на околоплодни води.
#Crazy #Crazy #Crazy
Не бих повярвала на такова твърдение. Попитай за мнение и друг д-р, ако има кой.
До 34та седмица бебето може да се завърти.
Моето също е напречно, но и дума не е ставало за изтичане на води и на мен ми звучи малко като фантасмагория  Rolling Eyes

# 227
Ето ме и мен.........на линия Peace

tanzen и аз доста се чудех защо в сайта им пише 2 нива ,на матрака,а cayman (която вече си го е купила) казва,че е 1 нивото newsm78 Заблуждаващо е така..........

За разширяването на таза при мен вече започна,даже преди месец някъде!Имам ежедневни болки между краката,а вечер са най-непоносими.Аз съм си с тесен таз и това,че започна да се разширява ме радва Grinning

Aquariel прочетох статията която си пуснала за шишетата на Avent  Shocked а аз мислех такива да купувам........продавачката в магазина обаче все ми правеше реклама на някакви нови B free (не съдържа Бисфенол-А,елиминира добре познатите колики,намалява риска от инфекция на средното ухо,запазва витамин C в храната и т.н.)
Самото шише струваше 14 лв.,но за да има ефект от цялата работа трябвало само такива шишета да се ползват Peace

# 228
Здравейте!
Пиша ви от работата, защото лаптопът още не е готов и вече ще се разправям! 7 дни минаха!!!  #Cussing out
Моят корем също се втвърдява при нужда от ходене до тоалетна, но не смятам, че това са контракции и няма нищо опасно в това.

zaki, и аз пих магнерота първата седмица 3 по 2 т.

Aquariel, моят доктор специално ме попита миналия път дали нямам отоци по краката. Те показват задържане на течност и проблем с бъбреците. Не е никак безобидно, непременно се консултирай, най-добре със специалист нефролог. Може да е придружено и с повишаване на кръвното. Може и урината да ти е чиста, но все пак да задържаш урина. Вижда се на обикновен ехограф. Не съм специалист, де, но по принцип гинеколозите обръщат специално внимание на този проблем...

Относно киселините - аз съм ги имала само 1-2 пъти, но за сметка на това вечер често ми се връща храната обратно. Предполагам, че е някакъв рефлукс на хранопровода, причинен от притискането на стомаха. Не е никак приятно - каквото съм изяла на вечеря, почти всимко се връща обратно. То не е повръщане, защото нямам спазми за повръщане. Просто се връща...Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 229
Някоя от мамите тук беше споделила, че при киселини пие прясно мляко и помага.
Е,на ме ми се наложи да проверя дали е така. Мами, наистина действа !!!  bouquet

# 230
Някоя от мамите тук беше споделила, че при киселини пие прясно мляко и помага.
Е,на мен ми се наложи да проверя дали е така. Мами, наистина действа !!!  bouquet

# 231
Да, рефлукс и киселини, изгарят ми гърлото понякога.

Това се получава от това че бебето расте, матката се разгъва, но за сметка на това стомаха се свива  Crazy В момента в който родиш и проблема ще изчезне като с магическа пръчка  Laughing

# 232
За разширяването на таза при мен вече започна,даже преди месец някъде!Имам ежедневни болки между краката,а вечер са най-непоносими.Аз съм си с тесен таз и това,че започна да се разширява ме радва Grinning

sisee, какви точно са тези болки? И къде Embarassed

# 233
Здравейте!
Пиша ви от работата, защото лаптопът още не е готов и вече ще се разправям! 7 дни минаха!!!  #Cussing out
Моят корем също се втвърдява при нужда от ходене до тоалетна, но не смятам, че това са контракции и няма нищо опасно в това.

zaki, и аз пих магнерота първата седмица 3 по 2 т.

Aquariel, моят доктор специално ме попита миналия път дали нямам отоци по краката. Те показват задържане на течност и проблем с бъбреците. Не е никак безобидно, непременно се консултирай, най-добре със специалист нефролог. Може да е придружено и с повишаване на кръвното. Може и урината да ти е чиста, но все пак да задържаш урина. Вижда се на обикновен ехограф. Не съм специалист, де, но по принцип гинеколозите обръщат специално внимание на този проблем...

Относно киселините - аз съм ги имала само 1-2 пъти, но за сметка на това вечер често ми се връща храната обратно. Предполагам, че е някакъв рефлукс на хранопровода, причинен от притискането на стомаха. Не е никак приятно - каквото съм изяла на вечеря, почти всимко се връща обратно. То не е повръщане, защото нямам спазми за повръщане. Просто се връща...Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

Ася , и аз съм същата с връщането на храната , непрекъснато ми се случва.

# 234
За магнерота аз съм пила дори по 3 пъти на ден в доза 3*2*3.

Относно отичането на краката, и аз да се оплача  Sad По цял ден съм седнала, но въпреки това пак отичат. Сложила съм си и един кашон под бюрото, но не е много висок. Всички ботуши ми отесняха и вечер като се събуя се вижда до къде са стигали ботушите. Е, купих си нови, мноооооого широки. А вечер си обливам краката със студена вода и ги държа 5-10 мин. на високо. Досега 2 пъти са ми пускали урина и всичко беше ОК. Но аз се чудех нещо, нали при отичане се изследва за албумин, а никъде в изследването на урина не съм видяла да пише албумин  newsm78

За витамините, аз също не пия. Но днес мисля да питам док.

Това за напречното положение на бебето не го бях чувала, а и не ми се вярва честно казано. При мен все още се върти, по n пъти на ден имам чувството.

# 235
Но аз се чудех нещо, нали при отичане се изследва за албумин, а никъде в изследването на урина не съм видяла да пише албумин  newsm78

Bibobibo, виж в изследването дали пише белтък, албумина всъщност е белтък Wink

А за напречното разположение и бебока твърде често е напречно разположен, не ме притеснява никак това  Thinking

# 236
Лурдес точно между краката(срамната кост) високо горе........дано ме разбра Peace Така си боли,че вечер не мога да се размърдам в леглото,а ако ми се доходи то wc-то 5 мин. ставам
Разтяга си се таза.........

За витамините пия си Центрум-Матерна от месец насам по една таблетка
за Контракциите които са много рядко пия Магнерич 3*1

Аз киселини нямам,но съм чувала ,че Талцид помага Peace

# 237
добър ден и от мен    bouquet
Aquariel снощи до 3-4 ч. съм чела темата за шишетата ,направо психясах от сутринта всяка пластмаса ми прави впечатление  ooooh! ooooh! ooooh!
За шишетата не ме притеснява защото аз винаги съм била против тези на Авент , ползвах преди на Бейби Нова и сега ще си купя такива(стъклени)
Хиляди благодарности за статията  Hug  bouquet

# 238
Имам питане: Хепатит-а и кръвната група поема ли се от ЗК?  newsm78

# 239
Здравейте и от мен.За легълцето е на 2 нива ако ома едни дупки от страни на таблите, където може да се монтира подматрачната опора, удобно е за малко бебче, за да не се навеждаме в началото, след време тази основа се смъква и леглото става дълбоко.Дано разбрахте какво се опитвам да обясня LaughingНе мога да видя снимката на cayman дали има въпросните дупки.
За разширяването и аз го имам като седя много време седнала или легала и не мога да стана, болката е точно на срамната кост.
Киселините, гаденето,повръщането изчезват в момента на раждане, така, че скоро ще изчезнат.

Общи условия

Активация на акаунт