"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 404
  • 286
  •   1
Отговори
# 135

НО, иначе никаква комуникация не се получава, тя ми говори на патагонски аз на нея на танзанийски и мисля, че почти нищо не разбира Mr. Green Явно ще сме от глупавичките, но поне със сини очи  Mr. Green

И при нас така,ама и аз се успокоявам ,че поне е русичка  Mr. Green

# 136
 Joy hahaha
И Алекс е така, но хем е рус, хем е синеок  Flutter

# 137
Мерси zа 4еститките, хайде народе на по4ерпката ...да ви е сладко   chef

Рибите са прекрасни хора, а теzи родени на 19.март са просто божествени  Mr. Green

# 138
  • Русе
Честит Имен Ден, Татянка!

Със здраве да си носиш хубавото име!

Мед
не давам, но е опитвала от чужда филия. Ядки също е опитвала различни, без фъстъци. Семки много обича, но рядко я огрява. И аз не давам чай, но защото не й харесва особено, иначе много го уважавам. Пие основно вода, АМ и айрян, опитвала е сокове, но не е голям фен.

Енви, взе ми думите от устата  Mr. Green - освен Диди, и нашият тати е Телец - готви страхотно, и си угажда. Диди не ми прави номера с яденето..., стига ми злоядото "пуйче"! ooooh!

Смини, носила съм и нормални памперси и памперс-гащи в яслата, не са имали претенции и предпочитания, а ги бях питала - по-скоро предпочитат да е без, макар да твърдят, че с памперс било по-лесно. Сега е без памперс там, но вкъщи е със  Rolling Eyes - не ми се струва много подходящо да го махам в момента.

# 139
  • софия
Честит имен ден и от нас Танче!!!

# 140
Татянка, мерси за почерпката . Честит празник и всичко най   bouquet

Телетата, че си угаждаме много е вярно, виж за кулинарните умения не съм сигурна, не че готвя лошо   chef, ама хич не ме влече .

На мен пък като малка , по съвет на разни баби , като са ми дали малко вино  направо съм пощуряла . Майка ми още си го спомня , изкарала си е акъла. Била съм някъде на три, пък бебе съвсем  #Crazy.

Мед - пробвала е малко от лъжичката, чай не съм давала още. Но на моя приятелка детето много боледуваше , едвам се възстановяваше и накрая попадна на една възрастна педиатърка , която я оправи от раз. Та оказа се, че точно това, че са давали мед като е болна е влошавало състоянието, някаква алергия , подува се лигавицата и още по-трудно диша. Та тогава й беше казала , че мед се дава на здраво дете, а не на болно. Сега дали е вярно , дали не , не мога да споря , просто споделям случая  Peace.

Роси, радвам се , че си ок.  Емката поне една вечер в седмицата е при бабите и така се радва. Нито ни търси, нито плаче, абе все едно ни няма. Вчера пак я закарахме, прекарва си страхотно, за нея това е едно разнообразие.

Утре съм на изпит, фризьорски  hahaha, голям майтап ми е.  Мъжът ми ме спуква от бъзик, че уча все едно никога не съм ходила на изпит и това е най-важният в живота ми. Ама една суха теория , едни глупости  ooooh!. После ще има подстригване и сешоар .

Ето това купихме на Ема , много й харесва и си го ползва, дават го от 2 до 6 години .

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&photo=31

# 141
Танче, честит имен ден!
С много гордост да си носиш името!  bouquet

Смин, аз в началото носих памперс-гащи като си мислех, че те са по-удобни като ги слагат на гърне (на мен лично са ми по-удобни, макар че аз доста рядко го слагам на гърне), но едната сестра после ми каза, че предпочитали обикновените памперси и от тогава нося само такива, гащите ги ползваме в къщи.

# 142
  • Варна
Честит Имен Ден, Татянка!

На брат ми е даван мед, за да спре да реве поне за малко. Това продължило 3 години, голям рев е било. Сега има развалени зъби Tired
Много ме ядосва свекито и все още си мълча, носкоро ще яхвам метлата. Много крещи на Ники, аз съм там, той прави няква беля и тя се мята с крясъци. Верно е, че от мен той не би се впечетлил, но е мноого  грозно и злобно. Изообщо не ми харесва как се държи с него. Знам, че сега всички ще ми кажете да не го допускам и т.н., ама просто тя си е една такава властна. Просто хич не ми се занимава с нея. Чист късмет е, че не се меси много в живота ни. Мисля да говоря с мъжа ми и той да се разправя снея. То няма да е за първи път. Веднъж го плясна по ръцете пред мен  Shocked, мъжа ми говори с нея, престана. Естествено казала, каквот имам да й казвам да й го кажа без посредник. Моят принцип е всеки да се занимава с роднините си! Като гледам пак ще се занимавам с нея.
Свекърът пък все гледа да му тикне някъв алкохол в устата #Cussing out. Както ще да е това геройство да дадеш ракия на бебе?! Когато беснее в тях, коментара е че трябва да бъде вързван на синджир като куче Sick Вече писах как му дърпа ушите пред мен докато той пищеше, свеки се занаима после с него...но малко взех да се плаша и от двамата.
Малко се увлякох, но все пак да споделя...

# 143
  • Boston, MA
И моят брат беше с биба с мед до късно, всичките му млечни зъби бяха буквално черни и изядени отпред. Постоянните му израснаха по-свестни, но има страшни проблеми досега.

Красе, аз не бих го оставяла детето при тях, ако ще се държат така с него. По-добре без помощ, отколкото с такава... Ако не искаш ти да се разправяш с тях (и аз съм такава), мъжът ти да говори с тях.

Тина, стискам палци за изпита!

# 144
Аз топих бибите с мед на близнаците когато бяха на 2-3 месеца и пищяха от колики.Млечните им зъби са страхотни и в добро здраве.Смятам че развалените зъби са 90% генно заложени,чувала съм го и от специалисти.Аз също много бях чела и се страхувах за меда но след като децата се успокояваха и при положение че им давах боров а не пчелен,дори и домашно направен боров,не го отчитам за грешка в отглеждането на децата си.За здравината на зъбите за на пред ще видим ,но с определена хигиена и навременно посещение на зъболекар мисля че всичко ще е на ред.

# 145
  • Варна
Бубка, и аз си мислех същото. Но вчера просто минахме случайно и останахме на обяд. Живеят в центъра и тези "случайни" гостита са чести. Така, че пак си остава проблема. Малкият се държи прилично, когато мен ме няма,  но това едва лище го опази от експериментите им. Горкият ми мъж пак той ще го отнесе и от двете страни ooooh!
Джинджър, много се впрягаш Wink

# 146
  • София
Боровия мед се прави от връхчетата на бор нали? Джинджър, да черпиш една филия и чай с такъв мед - прияде ми се  Mr. Green

# 147
  • София
Тинче, ако ти трябва опитно зайче свиркай. Чина на Ема е много хубав и практичен само място повечко заема. От къде го купихте?

Краси, страшнички са твоите свекър и свекърва. Сплаши ги, колко страшно е дърпането на уши, за алкохола също. И аз не го разбирам този мерак, дете да оближе пръст топнат в ракия примерно. Ние "захранихме" Стаско с такъв пръст, хитро "топнат" от леля ми на миналата НГ, с това сложихме край на подобни мераци. Ст му дава много бира, трябва да измисля някоя злокобна история, която да му разказвам лятото.

# 148
  • София
Татянка, със закъснение честит имен ден! Дано настроенито да е било празнично и денят да е бил много весел!  Hug

Мед няма как да дам. Пробвала е, но нито пие чай, нито яде филийки, попара и тн. Общо взето хапва понякога, но и ние сме от тези които броим лъжичите и се радваме на всяка хапка. Все още е 9 килограма.

С гърнето не можем да се оправим. Вечер преди къпане чишка в банята на тоалетната, но през останалото време сме с памперс.

Много е активна, много и беше скучно в нас, защото и писна да се катери на едни и същи места, затова и така добре понася яслата засега.

Тина, стискам палци за изпита!

Рибките много ги обичам, моята мама е рибка!  Heart Eyes

За свекървите ще остана без коментар! Аз ако се заоплаквам от моята ще заключат темата!

Весел ден на всички!

# 149
  • Sofia
Момичета сега ставам от сън. EmbarassedПървия ми такъв от 1г. и 9м.  Simple SmileДа наистина на Ивайло смяната на средата му се е отразила добре, снощи е спал много добре при баба си, сега си играе и въобще не ни търси, само дето ми е малко мъчно и му гледам чехличките тук, но пък аз си починах, поспах си, сега ще изчистя хубаво, ще седна да уча спокойно.
Мед не съм давала все още, само с тези малки шоколадчета и яйца имаме проблем, всеки като дойде и му носи такива неща, ами крия, крия, ама някой път ме хваща и няма как да не му дам.
Аз съм рибка, ама хич не се харесвам, щото съм ревла и сме малко по-чувствителни, понякога чак преувеличавам в страданието си, е поне аз съм такава.

Общи условия

Активация на акаунт