Удължаване на коса- 3

• 11 542
  • 283
  •   1
Отговори
# 120

Ех никой не ми каза дали знае начин за връзване на косата високо горе  Sad  Naughty Знае ли някой..... обърнете внимание на най-малката съфорумка  baby_neutral
Кажете й, бре еееееееееейййййй..... Whistling Whistling Whistling

# 121
  • София
В старата тема нали бяха постнати филмчета от YouTube , точно за това, как се вързва косата високо горе.  Thinking

# 122
лелееее хахах мерси Иля сега ще почна да чета  ooooh!  Hug

# 123
А аз остава да се науча да се гримирам.  Flutter

Тва и аз не го мога..... Crossing Arms
Аз па мога.
и да плета мога Joy

# 124
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198694&photo=1  Ето ги мойте 5 снимки,ама качеството е от тел  Embarassed  а "преди" косата ми беше като на liuskata 8305

# 125
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198694&photo=1  Ето ги мойте 5 снимки,ама качеството е от тел  Embarassed  а "преди" косата ми беше като на liuskata 8305

Аааааа,значи можело. Flutter

# 126

Аааааа,значи можело. Flutter

Ми срамежлива като тебе и викам ше ги пусна като почне конКУРса!  Embarassed Mr. Green

# 127
Ми мило,трий тогава да са изненада. Whistling

# 128
Е,добре де,много сме малко нещо  newsm78

# 129

Е що- ти,Иля,Руска,Джесмин,Миленката,още едно момиче,на което му забравих никчето.

# 130
  • София

Е що- ти,Иля,Руска,Джесмин,Миленката,още едно момиче,на което му забравих никчето.

И Киша.

Славче, нямаш ли някоя друга снимка да те видя, тази ми е много размазана?

# 131

И Киша.

Славче, нямаш ли някоя друга снимка да те видя, тази ми е много размазана?

Това е единствената снимка дето имам,и то не е на компютъра,а обикновена снимка и я снимах с телефона си,за да покажа на Руска,защото мислеше,че нарочно не искам да пускам.Пък аз нямам просто.Та затова качеството е такова. Sick

# 132
В телефона нямаш ли снимки Славче?Айде де,сама ще ме оставиш с кичурите  Mr. Green

# 133
  • София
Жалко, исках да те видя.  Wink

А аз остава да се науча да се гримирам.  Flutter

Тва и аз не го мога..... Crossing Arms
Аз па мога.
и да плета мога Joy

Бомбе, я ни организирай един курс за гримиране.  Laughing

# 134
В телефона нямаш ли снимки Славче?

Не.Всички това се чудят.Имам снимки на моя приятелка и на сестра ми,която е на 3годинки.И снимки на морето от хотелската ми стая във Варна,една сутрин преди лекции нещо го снимах,защото много обичам морето и ми се струва красиво. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт