Само хубавици сме в дюканските редици - 63 тема

• 26 717
  • 681
  •   1
Отговори
# 255
.
За довечера съм замислила някакъв бъркоч на фурна с  гъби,извара...и още не знам с какво още, дайте идея. гъби нали може, че не прочетох никъде за тях? newsm78

И аз съм замислила нещо подобно,само че и с мръвка:) Пилешко филенце,пиперка,доматче,гъбки,малко морковче и....ще видя какви други зеленчуци ми се намират.В йенска купа с капак и в микровелето;) Не знам ако сложа и извара или обезсолено сирене какво ще стане  Thinking

# 256
Пиги, благодаря за кафето! И честито намаление!  Hug
Криси, бързо оздравяване!  Hug
Мирахрис, много мъничко какао слагай - по 1 ч.л. и то от натуралното - без захар, нали?  Wink
Нели, става дума за сурови корнишини или за кисели без захар. Стерилизираните са със захар и не стават.  Peace
Цвети,  Hug пишем те веднага в клуба!  Heart Eyes
Klemi, малко ядеш!  Naughty Парафиново олио може - продава се в аптеките, но не го подлагай на термична обработка - само за салати.  Peace
Елид, пиши си менюто да видим какво става с теб.  Thinking
Танибой, добре дошла и успех!   bouquet
БлекиHug Не се чувствам по-знаеща от теб, мила! Ти си по-отдавна тук, а и постижението ми е точно, колкото твоето -13 кг.   love001
Буба, не гледай състава на рулцата от раци. Дюкан ги разрешава и то неограничено.  Peace
Блондинка, още преди 4 месеца книгата беше дефицит.  Laughing Трудничко, но се намира.  Hug
Волна, няма ограничение за киселото мляко, стига да е обезмаслено, но имай предвид, че някои момичета задържат от млечните.  Peace

# 257
На мен 4л вода ми е добре, щом съм ги изпила в жажда. Бълбук! Wink Минералната вода е много пивка.
Наздраве! Joy

# 258
Не ме бийте, но пробвах течен шоколад, като смесих какао с Ескуиза и малко течен подсладител, стана като истински! Laughing
Въпреки какаото пак е по-добре отколкото да прибегнем до истинския шоколад! Heart Eyes
И аз го правих така веднъж.Пробвай с нескафе с кисело мляко и подсладител,също става разкошен шоколад,ама няколко лъжички,все пак е кафе,май ще си купя без кофеин за повече   chef
Жедира мерси за идейката, много обичам с вкус на кафе! Heart Eyes

# 259
Бачи, супер са станали картинките! bouquet
Сноу! Някои снимки не са ми но фокус. Ако получа по-добри, ще ги сменим.
Дерзайте!
Жедира! Да напишеш рецептата за шоколад в Рецепти, моля! (говориш за глазурата на кремчето ли?(
Да,веднага ме фиксира  bouquet Аз щом стане дума за манджи веднага слизам да пиша Laughing

# 260
  • Пловдив
Креми, не съм се похвалила, ама Бачи ми подари страхотна вълшебна пръчка за орисване. Направо е невероятна, откъде я изкопа , незнам.

newsm03 Пръчка по поръчка! И за Вещи ще има такава, дето като и кажеш-Бий пръчке! ... и тя сама ....  newsm47
Ааа, неее  Naughty Не мога да поверя нещо толкова отговорно на една пръчка, заемам се лично с това  

# 261
  • Пловдив

Бубето, не знам как се пренася цитат от предна тема, но към забележката ( защото аз поне гледам да изчета всичко и да запомня каквото мога ) отговарям ли подробно... .Да аз не отговарям, защото първо не съм постигнала забележителни резултати като Кри или Сън и не искам да изглеждам многознаеща. Когато отслабна достатъчно , ще знам по-добре какви съвети да давам и няма да звуча наставнически без да съм го заслужила!!
Но когато имам време и знам отговора на някой въпрос не пропускам да кажа каквото знам. Моето мнение е, че не трябва да отрежем някой грубо защото не ни се отговаря постоянно!

Блеки, безкрайно си ми симпатична, но тук отново не съм съгласна с теб  Stop Не можем да прехвърляме топката само на Сън и Кри. А и не мисля, че 13 свалени килограми са малко и твоите резултати не са забележителни   bouquet Това, че ти преценяваш да пишеш само когато си сигурна добре, но не карай другите да отговарят на н-ти път зададени въпроси  Peace За грубото отговаряне - виновна съм, но така се случи  Confused Не мога да се похваля с биволски нерви за съжаление, колкото и да ми се иска  Rolling Eyes Но за един и същ ден да се пита няколко пъти за алкохол, веднъж за мед, мюсли, ориз и други... Стана дълго, ще ме извиниш  Hug Мир   bouquet

# 262
  • София
Mirahris, ако Ви е подразнил поста ми, спокойно можехте да не ми отговаряте Simple Smile
А, че решението е мое-мое е, на 43 г съм и вземам , много по-важни решения, от това дали да ям рулца от раци Simple Smile Бъдете жива и здрава и по-незлоблива Simple Smile

# 263
Момичетаааааа моля ви нека да не разваляме готината ни тема с раздразнителни постове.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
Волна, няма ограничение за киселото мляко, стига да е обезмаслено, но имай предвид, че някои момичета задържат от млечните.  Peace
Сънче,както обикновено първо ти отговаряш.... HugВнесе светлинка в мрачния ми ден.Аз като един Марко Тотев ,ще съм от тези дето задържат,ама нали съм в МЦ ....само тия дни може да прекаля с него.И още нещо.Днес като си погледнах календарчето ,се изненадах.Оказа се,че последния ми МЦ е дошъл на 19.12...А днес е едва 10.01...Странно...Възможно ли е да е от промяната в храненето или може да съм се простудила...Знам ли и аз,ама малко ме притесни това,че преди пък от диети съм оставала без цикъл и сега....Страх лозе пази... Sad

# 265
Здравейте, момичета! Hug
Много ви благодаря за милото посрещане!   bouquet Благодарности и на всички момичета от Стара Загора, които ми казаха откъде да намеря овесени трици.   bouquet Преди малко се почерпих с една купичка обезмаслено кисело мляко с лъжица и половина трици и маалко степче вътре-толяяяма вкусотия ми се видя на фона на предишните дни! Grinning
Днес май ми е първия ден без никакви издънки- преди обяд изядох 1 кофичка от КУЛТУРА-та, на обяд- 1 консерва 160г  риба тон в собствен сос/ 20,4г протеини за 100г и 0,8г мазнини за 100г и без никакви отбелязани въглехидрати! Sunglasses/ и след обяд  пиршеството с киселото мляко.Сега пия нес кафе с малко диетична кола Sunglasses
Вземете ме и мен на срещата в Стара Загора! Praynig Обещавам, че няма да ви заливам с въпроси! Аз нямам някакви специални ангажименти в събота, така че ми е удобно по всяко време.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:02 от Fancy N

# 266
Здравейте, красавици Hug
Момичета, чета ви и искам да предупредя - диетата натоварва много бъбреците, заради високия белтъчен прием и големите количества продукти от преработката им, недейте да прекалявате с течностите - 2,5литра са напълно достатъчни. Сланините ще ги свалим, ама нови бубрези няма да ни порастнат, не прекалявайте с течностите.
Дали това е обяснението за силните ми болки? По принцип досега не съм имала особени оплаквания от бъбреци...
Сънче, искам твоята кухня Grinning
Жедира, много са ти апетитни кулинарните произведения  bouquet
Да споделя за фет бърнинг йогата:
Продължи час и половина на фона на индийска музика, прилича ми доста на каланетика, само дето е по-скучно. Някои от упражненията изобщо не успях да направя, а понякога не можех да пазя и равновесие Joy Както и да е - забавлявах се, ама няма да повторя! В събота отивам на фитнес, а другата седмица ще пробвам Бели денс. За съжаление другите неща не ми се вместват в дневната програма.

# 267
Sun, ами примерно днес съм хапнала :закуска-1/2 кофичка кис.мляко;
обяд-пил пържола с лимонов сок, и сега хапнах пак малко кис.мляко.
Изпила съм към 1л вода и две кафета с пр. мляко (нискомаслено).
Къде греша незнам, но усещам че в обиколките съм понамалила.
Леле много пишете, ама нямам възможност да ви чета непрекъснато...

# 268
  • София
ще взема и аз да го пробвам това с ескуизата и течния подсладител и мъъъъничко какао Laughing

# 269
ще взема и аз да го пробвам това с ескуизата и течния подсладител и мъъъъничко какао Laughing

Аз съм го правила вместо с какао с канела. Става божествено за тези които обичат канелата.

Общи условия

Активация на акаунт