Само хубавици сме в дюканските редици - 63 тема

• 26 716
  • 681
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Волна пеперудка, да нямате крава около вас? Party  като те гледам как наблягаш на киселото мляко..... Joy
не виждам да приемаш овес. трици newsm78  Освен това и месо не си хапнала.....поне едно яйчице си свари Hug

Моят отчет за днес:
закуска: 250г кис. мл. с 3 с.л. овес. трици
100мл прясно мляко с еспресо кафе

1 варено яйце

обяд: 250г. пил. филе с 2 с.л. салата млечна и 50г брюкселско зеле

1/2 коф. кис. мляко

вечеря: 250г пил. филе, 100г млечна салата. Издъних положението с 1 с.л. апетитка с маслини Embarassed

# 376
  • Пловдив

1. Мога да чета
2. Мога да чета и дори чета.
3. Първо чета , после питам.
4. Не питам нещо, за което са питали на предната страница.
5. Не питам дали е позволено нещо, за което е написано с големи червени букви че е забранено.

Joy Joy Joy
И мен ли си ме подложила но този тест newsm78
Ама май си трябва Flutter

Ти си първа с  
А така.... Ми ся? Как шъ свалям? newsm78

Ти веч си свълилъ дустатъчну  Crazy

# 377
  • София
Кашкавалът е чак за трета фаза.
Аз това го разбрах, но понеже днес виждам нискомаслен кашкавал, помислих, че откривам топлата вода и за него не се отнася.  Joy

# 378
Волна пеперудка, да нямате крава около вас? Party  като те гледам как наблягаш на киселото мляко..... Joy
не виждам да приемаш овес. трици newsm78  Освен това и месо не си хапнала.....поне едно яйчице си свари Hug
  hahaha hahaha hahahaАма ,че се смях на това.Точно тази вечер ,това говорихме с брат ми.Да вземем и да си купим една крава,защото той пък,всеки ден изпива по литър ,че и повече прясно мляко.Ама всеки ден.Та една кравичка няма да е лошо да си имаме.А мляко попринцип не обичам,ама днес нали ме фана МЦ-то ,и мра за сладко.
 Иначе трици днес не ми донесоха.И още не съм яла от началото на режима,но нищо.Утре вече ще взема мерки.Месо вярно не съм яла,ама рибата не се ли смята? newsm78А яйца може да си направя малко по-късно,ако пукна от глад,че сега така се надух с това зеле.....и мляко...мали къв бъркоч е в корема ми.Представяте ли си го всичкото това забъркано в една салатена купа с 3-4 л.вода. Joy Joy Joy
 Бичкам ви всички.Много ми помагате.Навивам една приятелка да се включи,че милата гладна умря с таз Зона.

# 379
  • София
Абе момичета уж трябваше да се яде..., ама като ви гледам менютата, не се счупвате да ядете. Аз моето няма да го пиша, че отиде още една страница  Embarassed
Ша взема и аз да ям по по малко май- май.
Иначе ми се струва, че има Дюкански бум след преяждането по празниците и от там идва напливът  Joy

# 380
Така сега аз няма да питам и не очаквам реакция на моят пост...
Преди дни и аз споменах прословутият кашкавал и от едно място казаха да от друго не... но в крайна сметка всеки решава. По мое мнение тъй като и сиренето и кашкавалът на Маджаров са произведени от мляко с 1,5% масленост за мен са позволени. Аз ще си ги ползвам но силно ограничено, само при нужда.

Сега да споделя,че като съм от хората които не обичат много месо направо се скапвам от тези сухо-ежби, но както пише в книгата... който не обича месото бързо ще му стане гадно и по бързо ще се засища  smile3503

# 381
Лека нощ момичета.
Този да ви топли в леглото тази нощ!!

# 382
Pokcu, pile shareno, Volna peperudka, foli, krikri, BuNNy, svetlas81, Vanity Fair, mihaella77, tharanthula, GreenApple, teia_top, nush, Имелда Маркос, Боби1973, perlata, Мишле_, даренка, Фей (+ 5 Скрит/и) и 2 Гости  smile3533

# 383
  • София
Лека от мен, отивам да похапна ролца от раци и десертче - кис.мляко с степче!
Пък накрая на моя ударен период ще се отчитам пред шефа  bouquet

# 384
Добре, няма да питам вече нищо.

# 385
Здравейте момичета!!!Абсурд да изчета всичко,което сте писали днес.Аз мога да се похваля,че си личи от дрехите ми положителна промяна.Дори днес приятелки ме питаха дали не съм на диета,защото съм отслабнала  newsm44 В събота ми е деня за теглене...не искам да се вманиячавам и съм решила веднъж седмично де се качвам на кантара.Мислля да минавам във втора фаза,защото кг-те ми за свалчне не са кой знае колко.Да се отчета за днес:

закуска-кисело мляко 0,1 с трици
мляко с нес
обяд-пуш.пилешко бутче
мляко с нес
вечеря-печено пиленце- 350 гр + мъничко гъбки

Това ми е,включва и зеленчуците вече  Hug

# 386
  • София
Лека нощ момичета.

ФолиHug аз го взимам.... нещо ми е хладно тази вечер  Joy

# 387
Лека нощ момичета.

ФолиHug аз го взимам.... нещо ми е хладно тази вечер  Joy

Този е Роберто, нали го знаеш, за теб е! Hug

# 388
Вещи!Още ще свалям. Къде кила, къде мъже.... Simple Smile))
Фоли! Д а започнем от този Joy
Майка Зайка, щраусавата беше в Супера от другата страна на кънъла, по левия тротоар към паметника"Левски". Към №70.
Боби73  Wink Де да беше друг тоя Мадрид Simple Smile

Рокси! Аз благодаря на всички отзивчиви момичета тук, които пращат адреси и на тези, които си правят труда за темата-сайта от Лаис, рецептите със снимки в рецептурника.  bouquet

# 389
  • София
Ок Фоли, мерси  Heart Eyes Казвам лека нощ  Joy няма да карам Роберто да чака, я  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт