Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да копирам началната страница?
Какви са причините за трудностите при заспиване по време на бременност?
Какви са причините за усещанията в горната част на влагалището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да копирам началната страница?
За да копирате началната страница, трябва да изберете опцията „Копиране на целия сайт“ или „Запазване на целия сайт“ в програмата, която използвате за копиране на уебсайтове. Това ще ви позволи да запазите целия HTML код, включително текст, изображения и други медийни файлове, които са част от началната страница.
-
Какви са причините за трудностите при заспиване по време на бременност?
Трудности при заспиване по време на бременност са често срещани и могат да бъдат причинени от увеличени честоти на уриниране, дискомфорт от нарастващ корем, тревожност, стрес или дори хормонални промени. Препоръчително е да се консултирате с лекар, който може да предложи съвети за подобряване на качеството на съня.
-
Какви са причините за усещанията в горната част на влагалището?
Усещанията в горната част на влагалището могат да бъдат причинени от различни фактори като напрежение, разтегнати мускули, промени в кръвообращението или дори психологически фактори. Въпреки че тези усещания могат да бъдат обезпокоителни, е важно да се консултирате с гинеколог, който може да извърши преглед и да предостави професионално мнение и съвети.
-
Какви са мненията относно приемането на витамини по време на бременност?
-
Какви са причините за наддаване на тегло по време на бременност?

! Мислех още вчера да ви пиша, но не ми стигна времето да прочета всичко, да не говорим да напиша нещо. 

. Добре си направила с чесъна. Къде си тръгнала по масажи с болно гърло и хремава?Няма ли кой да ти вземе ключовете и да те заключи на топло и приятно вкъщи. За масажи ще имаш време като се затопли малко навън.Сега дори и да се загрееш при масажиста/ката като си подадеш носа на студа и пак си бона!!!
Дано да не съм ти прозвучала като някоя свекърва,......но ако ние не се грижим за себе си-няма кой. Но все пак ....ти си знаеш!
. Аз в сряда съм на доктор и ще го питам на какво се дължат болките, но доколкото чета във форума май няма такива които да не се оплакват от болки ниско долу.Явно е нормално, все пак и Бебо расте и трябва да си прави място да му е широко, за да може да се врътка свободно 
Тази вечер май ще се мажа с мас-колкото и да ми е неприятно.
.На някой случвало ли му се е? А вие какви кремчета ползвате? Препоръчайте ми някой!Не искам да ми се получават стрии........

Е, ако си бях в БГ, сигурно щях и аз да отида на 3Д, ама тук.... не ми се дават толкова много пари. Между другото, ако не знаете защо на швейцарците им се носи славата, че са толкова богати, ще ви кажа - защото са голееееми скрънзи
Пробвай с бебешко олио! Ако не се махнат, може и от праха за пране + суха кожа = раздразнение. В най-лошия случай - бягай на лекар!
Не мога да ги понасям направо. По принцип кожата ми е нормална към мазна, обаче по тялото никога не съм имала никакви пъпки. А сега
По раменете, по гърба, по коремчето... ужас. В началото се бях наплашила да не е някоя шарка (не дай си Боже) обаче сега вече се поуспокоих поне за това. В сряда като отида на лекар ще го питам, ако не забравя. Миналия път си бях приготвила няколко въпроса, обаче като видях бебчо как мърда и загубих ума и дума
Слава Богу, не са ми се обаждали днес. Надявам се това да значи, че резултатите ми са добри
Това ми е първо изследване за бременността и малко ме учудва, че толкова късно ми го направиха, обаче явно така си процедират хората. Аз като отида в други ден на преглед, ще си попитам, обаче все пак си е някакво облекчение, че не ми звъннаха