Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как местните хора се отнасят към спасяването на българските евреи по време на Втората световна война?
Какво е значението на числото 7 в еврейската религия?
Какво е значението на сините ивици върху знамето на Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как местните хора се отнасят към спасяването на българските евреи по време на Втората световна война?
-
Какво е значението на числото 7 в еврейската религия?
-
Какво е значението на сините ивици върху знамето на Израел?
-
Какво представлява хобито с джипове в Израел и какви са традициите, свързани с него?
-
Какви са обичаите на израелците по отношение на моторите и мотоциклетите?
дойде малко студ и се излагате! 
: 
Скица! Добро утро! То тази чинийка прилича на израелска закуска, да...баш хем. 
,няма спиране,бягам вече....че работата остана пак. 
Мечтата ми от 10 години насам ми е да видя/да посетя/Израел и Мароко-----завиждам благородно на всички имали и имащи тази възможност.
И банички се ядат - да , от бутер тесто ... Отварят баничката (бюречето) и слагат вътре половин сватено яйце и после в устата .....захапка заедно , така обичат....аз не ...ц....Пържим яйца сутрин ....ей такива работи.
),отколкото е в скандинавските страни,ето скромен пример,не можах да намеря по - типична снимка,тази чиабата там не е типична ,де ,ядем черен хляб 
)
за бременни и кърмачки - аз съм доволна от сутиена много -