Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как местните хора се отнасят към спасяването на българските евреи по време на Втората световна война?
Какво е значението на числото 7 в еврейската религия?
Какво е значението на сините ивици върху знамето на Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как местните хора се отнасят към спасяването на българските евреи по време на Втората световна война?
-
Какво е значението на числото 7 в еврейската религия?
-
Какво е значението на сините ивици върху знамето на Израел?
-
Какво представлява хобито с джипове в Израел и какви са традициите, свързани с него?
-
Какви са обичаите на израелците по отношение на моторите и мотоциклетите?
,това иврита не е шега работа.
Гледам аз като теле,викам може да разбера нещо
,ама не,и забелязвам ,че препинателните знаци,като удивителен знак са в началото на изречението,и на дърти години се светнах ,че иврита се изписва от дясно на ляво
.

Работата е да си развържеш езика , така се учи.Писането и четенето после дойдоха и понеже не съм работила не ми се и налагаше (и днес не много) да пиша и чета правилно.С моя си говорихме на английски бая време , още от България ....После го хванах аз натясно защо ми говори той на английски кат' се мъча аз мискена (горката) иврит да уча.Той за по-лесно уж ....ааааааааа език се учи със слушане и говорене викам, пречупвай се и ми говори само на иврит , ако питам нещо само тогава на английски ако не разбирам

?