Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 110
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
yovanka ти със малката ли ще дойдеш,защото аз се чудя дали да не взема мойта (не че няма къде да я оставя),тя малко подкашля,но една разходка ще и дойде добре.

# 211
  • София
yovanka ти със малката ли ще дойдеш,защото аз се чудя дали да не взема мойта (не че няма къде да я оставя),тя малко подкашля,но една разходка ще и дойде добре.
С нея ще съм, иначе ще стане лудница при баба им.

# 212
  • Варна
Хубава срещичка си направихме вчера Peace
Ех и Пепсин ако можеше и тя да дойде,но предполагам следващата среща няма да я пропусне Wink

Каприз  и аз се радвам  ,че се запознах с теб и с другите момичета разбира се Grinning

# 213
Прибрахме се.Много се радвам,че се запознахме изкарахме си супер.Снимковият матерял след малко.

# 214
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
E ,Валка изпревариме бе душко.  Hug Супер изкарахме , а и децата вярвам също.  Crazy Вече точа лиги за следващата среща.  Heart Eyes

# 215
Нещо малко са кофти снимките,ама другият път ще са повече и по-хубави   smile3509

# 216
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Нещо малко са кофти снимките,ама другият път ще са повече и по-хубави   smile3509

Вале екстра са , щом се различаваме кой кое.    bouquet

# 217
Вале екстра са , щом се различаваме кой кое.    bouquet
А пък и ние сме си готини Wink

# 218
Ех момичета супер беше срещата. HugАз докато изкъпя калпазанката вие вече сте се включили.Радвам се че се запознахме  bouquet

# 219
Както казва babka_jabka направо точа лиги за следващата среща,а малката колко е въодушевена

# 220
  • София
Да, да лигите текат вече. PartyКак е малката Жени?

# 221
Да, да лигите текат вече. PartyКак е малката Жени?
Добре е .Напарих я хубаво в банята и дадох малко Нурофен.Сега я мятам в леглото че е гроги.
Страшно ме ядоса #Cussing out.Казах и,че вече никъде няма да я водя:да видиш как се извинява и умилква Joy

# 222
Тя още като ви оставих започна да обещава,че няма да прави повече така.Аз им сложих на моите да вечерят и ще ги гътвам в леглата,че нещо и те мрънкат.Утре реших да я заведа да я чуе лекарката и от вторник ще я пращам на градина.Говорих с мъжа ми и му се похвалих,че сме изкарали супер.

# 223
  • Варна
Здравейте, момичета!

Софиянки, радвам се че сте си изкарали добре на срещата.
И нашата срещата мина чудесно. Събрахме се 7 мами и ми беше приятно, че се запознах и с новите. Като заседнахме в 14 часа, та си тръгнахме към 18. Моите снимки станаха кофти, нещо светкавицата ми се изключи. Решили сме за Св.Валентин пак да се съберем. После идва 8-ми март и Първа пролет, хубави поводи за нови срещи.

Олинце, весело посрещане утре на любимия.Дано няма мъгла на варненското летище и да си кацне самолета без проблем.
Аз ще разбера във вторник като стигнат Неапол кога ще му е полета до София.

# 224
  • Между гори и планини
Илиева, благодаря!  Grinning
Гледам мъглата се е вдигнала, което ме изпълва с надежда.

Малкият дзверко е много крив  Confused Вече 3 вечери плаче, буди се. Един кучешки зъб проби и от тогава е такъв. Още два са много набъбнали. Плаче цял ден милото... Поръчах на баща му хомеопатични таблетки от Щатите, преди работеха безотказно!
За това нямах време да кача снимките, след малко ще гледам да ги пусна.

Общи условия

Активация на акаунт