Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 134
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • област Софийска
Да ви завиди човек. Язък, че не съм от София. То не съм и далече, де. Един час път, но този уикенд свекърът има рожден ден, та ще съм ангажирана. Е, ще разкажете как е минала срещата, пък, живот и здраве, ако има и друга като се позатопли времето, ще дойда и аз. И без това майка ми все ме кани да и погостувам с малката някоя събота и неделя (тя живее в София на квартира, а аз все не мога да сколасам), та другия път може да съчетая двете неща. И да направите някоя снимка, ей Grinning

# 196
МаМа На Жени , на самия площад не минава  ,а по улицата под площада. Аз съм по близо до спирката на 111 отколкото до пицарията , така че звънкаш и те взимам.  Hug

Ок.Благодаря ти.Ще звънна като стигна Hug

# 197
  • София
Да ви завиди човек. Язък, че не съм от София. То не съм и далече, де. Един час път, но този уикенд свекърът има рожден ден, та ще съм ангажирана. Е, ще разкажете как е минала срещата, пък, живот и здраве, ако има и друга като се позатопли времето, ще дойда и аз. И без това майка ми все ме кани да и погостувам с малката някоя събота и неделя (тя живее в София на квартира, а аз все не мога да сколасам), та другия път може да съчетая двете неща. И да направите някоя снимка, ей Grinning
Ще те чакаме следващия път, ей го къде е Правец. Весело изкарване на празника  bouquet

# 198
  • област Софийска
Ще те чакаме следващия път, ей го къде е Правец. Весело изкарване на празника  bouquet
мерси! Другият път ще гледам и аз да съм с вас. Тъкмо и майка ми ще се кефи, че ще и идем на гости.  bouquet Да си изкарате весело на срещичката.

# 199
  • Malgrat de mar
Мен не ме чакайте.Грипа ни е налегнал със страшна сила! Sad

# 200
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
здравейте , момичета!   bouquet
За софийска среща утре в 14 часа в Чичовци- Драгалевци, съм направила резервация. Hug

# 201
  • София
Там сме с каката-бабата ни изненада приятно-ще гледа бебо.

# 202
И аз съм на линия

# 203
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Радвам се , че ще се видим утре.  Hug Масата е до камината на името Милка Кръстева. До утре момичета , че ще гледам малкия , защото мама и тати отиват на купон.  Crazy Лека вечер на всички. Heart Eyes

# 204
  • Между гори и планини
Здравейте момичета.
Много се радвам, че днес варненки се събрахме и си поприказвахме  Grinning
Аз изкарах чудесно!
След като млакият легне и заспи, ще кача някоя и друга снимка  Wink

Утре очакваме включване от софианки  Wink

# 205
И аз се радвам,че се запознах с варненските момичета.Прекарах си чудесно Hug.Олинце,очаквам снимки Flutter.

# 206
  • Brokenpromiseland
Каприз,ето какво виждам аз от моя компютър......

# 207
  • София
Мен не ме чакайте.Грипа ни е налегнал със страшна сила! Sad
Бързо оздравяване и другия път-на линия.

# 208
  • Malgrat de mar
Благодаря yovanka!На вас приятно изкарване!

# 209
Момичета, благодаря Ви.
Всичко е ОК!
Срещата мина прекрасно, радвам се, че дойдох и се опознах с вас.
За следващият път да не ме забравите.
 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт