Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 142
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Софийски мами , аз съм за неделя. Остава Емили и мама на Жени да са ЗА.  Peace
Утре мама на Жени изпраща мъжлето си на път и дано е свободна за неделя.  Praynig

# 181
Ъхъ-съгласна съм.В неделя става.Кажете в колко часа. Hug.Тази маршрутка № 25 дали минава по Цариградско шосе-какъв й е маршрута? newsm78.Ще идвате ли с хлапета,за да знам дали да водя голямата или и нея да я оставя на сестра ми?

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 14:06 от МаМа На Жени

# 182
  • София
Маршрутката минава по Раковска към Черни връх. Моята мома ще я взема. При сакатлък с бабата и бебето ще дойде.

Само кажете в колко часа-за мен е по-добре-1-2 следобяд, че докато се оправим #Cussing out но вие кажете

# 183
Благодаря Ви момичета за подкрепата и поканата.
Ще се постаря да дойда в Донатело, за да се запознаем.
А как ще се познаем?... newsm78

# 184
  • Между гори и планини
Каприз, сигурно ще сме до детският кът, защото някой ще са с децата.
Като видиш шумна и весела женска компания, ще ни познаеш. А ние като видим, че се оглеждаш - ще познаем теб  Grinning . За всеки случай ти пращам тел. номер на ЛС, за да се обадиш ако се объркаш нещо  Wink

# 185
Олинце , радвам се заедно с теб.
Каприз я горе главата , к'ва е таз очаяност. За това сме тук , да споделяме и радости и несгоди.

А за срещата в неделя към 14.00 часа в Чичовци-Драгалевци. Мама на Жени да мина да те взема или с Валя от Казичене ще се разберете нещо? Дайте да решим и утре да мина да резервирам маса.

# 186
  • София
Аз съм съгласна-14 ч. в неделя.

# 187
Благодарско, Олинце.
Ще звънкам като Ви видя... Laughing newsm44javascript:void(0);
newsm44

# 188
Среща на софийските мами. Hug

Неделя - 14:00 часа в пицария "Чичовци" , кв. Драгалевци.

Ако има нещо това ми е тел. 0887 375 307 - Милка. 

# 189
Видях,че сте уточнили вече и часа.Аз ще дойда сигурно без децата.МаМа На Жени кажи горе долу къде в Младост живееш?

# 190
  • Malgrat de mar
Дано малката се пооправи за да дойда и аз!Утре ще преценя  Cry

# 191
 По принцип живея на ХМС, ама няма да ви ангажирам да ме вземате-измислих го как ще стина до Чичовци.Ще си хвана автобус 111 по Околовръстното до бул.Черни връх и оттам маршрутка 25.Тя спира на самия площад с пицарията, нали? Peace

# 192
Запиши си тел. ми и като стигнеш Драгалевци , аз ще сляза да те взема .  Hug

# 193
Запиши си тел. ми и като стигнеш Драгалевци , аз ще сляза да те взема .  Hug
Мерси,мила,но няма да те разкарвам и ще изчакам маршрутката.Само кажи дали спира на самия площад с пицарията. Hug

# 194
МаМа На Жени , на самия площад не минава  ,а по улицата под площада. Аз съм по близо до спирката на 111 отколкото до пицарията , така че звънкаш и те взимам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт