Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
danibon ти как разбра, че не ти расте матката newsm78

# 121
не казвам че не ми расте матката , но имам такова чувство . Аз си я напипвам защото още нямам много голям корем и преди нова година имаше един период в който усещах как нараства и се издига , нагоре , а сега не усещам такова нещо. Дано да си внушавам и всичко да е нормално .Аз май от началото на бремеността ми не съм много в час и като не видя бебето известно време и почва да ме гони параноята и започвам да се притеснявам за какво ли не , а като видя бебо за известно време се успокоявам и после пак !

# 122
данибон, не се вглеждай толкова в някакви симптоми. Това за растежа на матката  прозвуча доста странно newsm78 не си специалист и не би могла да преценяваш кое как расте и дали така трябва да расте, нали  Wink понякога бъркаме собствените си симптоми, например след раждането може да имаш чувството, че усещаш бебе в корема си, но това всъщност са червата....и т.н. и т.н.

Майра, аз ще ходя при Томова, когато му дойде времето, там се записва час и ако се чака, е в рамките на  нормалното, минути, не часове. Миналият път предварителното записване при нея беше май 2 седмици, не повече.

# 123
Здравейте момичета  Simple Smile Боже да ви се оплача-не знам какво ми става ходи ми се по- малка нужда през един час и това е от снощи-почти не съм спала, само дремя. TiredНито имам болка при ходене до тоалетна нито нищо.Само, че не излизам от там. Мрън МРън Мрън.Извинявам се, че мрънкам, ама не се издържа.
Лек ден на всички   bouquet

# 124
  • София
Дано да е станало.

http://i272.photobucket.com/albums/jj187/Abloy_2008/1_0012-1.jpg

На мама гарджето!

Вмъквам се отново за да поясня, че крачетата и ръчичките не се виждат добре, защото сечението от което са прави снимката е такова. (Ха, ха, нали съм си инженер, та да обясня!)

Ауууууууууу , супер Heart Eyes много е хубава снимката. И аз виждам пишка, ао не е пъпната връв Hug

# 125
Тити , права си , но нали ти казвам че започвам да психясвам  #Crazy
Симпатюхче , ако нямаш болки при уриниране , не се притеснявай . Аз от както съм бременна съм голяма пикла . Даже ме базикат да си взема памперс и да си ходя с него . През третия месец ми се събираха около 20 ходения до тоалетната на денонощие  , без да преувеличавам . Като ходихме до Пловдив със сестра ми и мъжа ми преди нова година , толкова им беше писнало да спираме на всяка бензиностанция че искаха да ме оставят в някой тоалетна ида ме вземат на връщане . От около седмица не е толкова зле , поне през ноща , ставам най-много 2-3 пъти . Бях питала доки и тя ми каза че това е от разрастването на матката която притиска пикучния мехур и докато се разберяли органите в корема ми кой къде щял да стои така щяло да бъде .

# 126
simpatiuh4e и аз така имах период в който постояно ми се чишкаше. Отивах в тоалетната чишках и оставаше чуството , че мехура ми е пълен. Моята лекарка ме посъветва да пия много течности - това е полезно при инфекция на пикочните канали. Аз пих по 3литра вода на ден и за два дни се оправих.

# 127
Abloy, ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!!!!
много добре изразени мъжки полови органи ..... / надарено ще е детето/
дай боже всекиму такъв мъж
и аз искам да разбера сега след 3-4 дни но вече не искам да видя пишка че си имам ..... доста

# 128
момичета една темичка за около 2 дни ще ни стигне Laughing
peaches Hug
марински добре дошла  bouquet
cli cz живея във Варна,но много обикаляме и имам снимки от различни краища на България
danobon, Дуци много сладки булки сте smile3501

# 129
Майра може ли малко съдействие.
Казаха ми, че Байер имали ликарство за бебешки колики, но му забравих името  ooooh! Ако го знаеш може ли да ми го кажеш, защото в началото на февруари си идва една приятелка и съм и заръчяля да ми донесе някои неща оттам.
Знам, че малко прибързвам, ама не искам да изпускам възможността, че тя си идва. Защото няма да си дойде пак скоро. Благодаря предварително   bouquet

# 130
Ами... аз, таковата... шпионирах малко Blush Та лекарството против колики на Байер е Лефакс. има за бебета и възрастни. За бебета е на капки с дозаторче, а за възрастни е на таблетки.

# 131
Ами... аз, таковата... шпионирах малко Blush
hahaha Сладур.
Лекарствата в немско не ги ли дават само с рецепта? Или само за някои се отнася. Аз се опитах да купя един крем за петна на майка ми и не можах Confused

# 132
Майра може ли малко съдействие.
Казаха ми, че Байер имали ликарство за бебешки колики, но му забравих името  ooooh! Ако го знаеш може ли да ми го кажеш, защото в началото на февруари си идва една приятелка и съм и заръчяля да ми донесе някои неща оттам.
Знам, че малко прибързвам, ама не искам да изпускам възможността, че тя си идва. Защото няма да си дойде пак скоро. Благодаря предварително   bouquet

Единственото, което сега се сещам и май го няма в България е Lefax. Но не знам дали е на Байер. Основната му съставка също е Симетикон (както и на Саб Симплекс и Инфакол мисля) Ще потърся следобяда повече инфо.

Тук за колики има доста добри алтернативни методи - може да си поръчаш т.н. Kirschkernkissen - това е една торбичка, пълнена с костилки от череши - затопля се и се слага на коремчето на бебето при колики.

Аз ползвах Саб Симплекс. Малко след това четох отзиви тук във форума за Лефакса.

P.S виждам, че Асето се е включила Wink Асе, честито!!! Ама се излагаш ей - взимай пример и дръж на традицията Mr. Green

Дуци, повечето са с рецепта, но специално тези са без. След подробното разпитване за кого и какво обаче от страна на аптекаря Crazy Дай този кремза майка ти да ги видя как е - ако успея мога да го донеса като идвам.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 13:30 от Майра

# 133
Еми като съм започнала... Просто за съжаление има разлика в лекарствата на българския пазар и тези в чужбината Confused убедена съм, че Саб, купен от Германия ще действа различно. Имах много дълъг разговор с близка моя фармацевтка точно след раждането на дъщеря ми. Бях подивяла, защото имаше убийсвени колики до третия месец. И нищо не й помагаше. Донесоха ми Инфакол и разбрах, че е вършил работа като ми свърши опаковката. Така или иначе силните колики при нас се оказаха (заедно с други признаци, на които никй тогава не обърна внимание) предшественик на АБКМ. Така или иначе всичко вече е в норма и ред Praynig Grinning
И да, с рецепта ги дават, но на мен са ми носили два пъти. ТАка че начини има Wink И още нещо - знам, че повече от две опаковки не могат да се купят от една и съща аптека. Та ако ще се налага за повече - пак трябва с пунт и тактика да се подходи Wink

# 134
Здравейте. Аз днес да се оплача съм болничка. Дъщеря ми 3-4 дни не беше добре, по цели нощи не бяхме спали, а ето сега и аз прихванах. Тъкмо си мислех, че най- накрая и аз ше се наспя като бял човек и ето на, цяла нощ се въртя. Всички спят, а аз си духам носа, едвам дишам и като кихна - една пронизваща болка в кръста. Ужасно е!  smile3511  Така, оплаках се.
Abloy тази снимка е като по учебник. Аз не че много разбирам от УЗ но тази си е съвсем отчетлива. Дали е с пишка или не аз не мога да кажа. Да е живо и здраво. Пък другото божа работа.
Ох отивам да положа нейде главица. Дано да поспя поне малко, че едвам гледам.

Общи условия

Активация на акаунт